Biz de Sireneyi seviyoruz. Sakin derli toplu. Ama gecen yil world of wondersa da gittik eger cocugunuz 6 yas ve uzeri ise cok eglenceli kucuklere de buyuklere de.
Ben de en azindan 3, 4 aya kadar bekleme taraftarıyım. Ama içinden geliyorsa keyifle yap alısverişini. Her şey kısmet sonuçta. İyi düşüneceğiz ki her şey yolunda gitsin
Ben de en azindan 3, 4 aya kadar bekleme taraftarıyım. Ama içinden geliyorsa keyifle yap alısverişini. Her şey kısmet sonuçta. İyi düşüneceğiz ki her şey yolunda gitsin
İnşallah yatmana gerek kalmaz canım. Ben 65km yol yapıyordum ve yedi saat ders anlatıyordum. O yüzden rapor verdi. Gerçekten de yol gitmeyince kesildi ağrı. İnşallah senin de bir şeyün kalmaz
Biberon hangi markayı aldın canım. Bir de ilk ay yenidoğan için mi aldın hangi boy?
Tercih ettiğin özel bir site var mı uygun falan yoksa hepsine bakıyor musun?
Kızlar merhaba şuan 9+3 hamileyim geçtiğimiz ağustos ayında rahimde perde olduğu için ameliyat olmuştum...perde alınırkende tüplerin kontrolü içinde laparoskopi olmuştum....hamileligimi ögrendigim günden buyana sürekli rahim ağrılarım var...geçtiğimiz haftada lekelenme olmuştu...Şuan doktor evden çimamı evde bile yoğun hareket etmemi yasakladı umarım 38.haftayı görürüm...çok benim gibi aranızda rahmi kalp şeklinde olan var mı?
sağlıkla giyinsin. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende 4 yıldır uğraşıyorum. ama dediğin gibi olmuyor kaybedince o alınanlar lazım olmuyor gördükçe acı veriyor. yaşadığım için erken değilmi dedim. sağlıkla giyinsin kullansın
Genetik tahlil yapıldı trombofoli panelimiydi adı iki tane mutasyona uğramış gen çıktı kan sulandirici kullanmam gerekirmiş. Izmir de perinatalog prof var o 20.hafta nda mutlaka ben göreyim dedi o zaman belli oluyormuş bir daha olup olmayacağı. Bir de ilk hamileligimde prof şey demişti plesanta en başından beri yanlış demişti ama 20.haftadan önce belli olmaz demişti. Plesanta ters tutunmuş kanimda da pihtilasma olunca zincirleme başlamış her şey .
Ben de bu konuyu deneyimli annelere sormak istiyordum. 26. ya da 27. hafta uzun yol gitmek, sıcakta kalmak zararlı olur mu? On saat falan yolculuk yapmanın zararı olur mu acaba?
Son aylarimiz yaza denk gelicek ve bizler daha çok etkileneceğiz.sıcağı daha çok hissedeceğiz.
Ben yazin uyuyamiyordum en sonunda klima taktirdik ve altindda yattigimi biliyorum.
Planlarınızı ona gore yapin bence.sıcaklar bizi zorlayacakk.
Ben de bu konuyu deneyimli annelere sormak istiyordum. 26. ya da 27. hafta uzun yol gitmek, sıcakta kalmak zararlı olur mu? On saat falan yolculuk yapmanın zararı olur mu acaba?
Canim bana dr um en fazla 3-4 saatlik ucak veya araba seyahati verdi 3-6. Ay araliginda o da. Suan 3 ay bitene kadar yasak. Ama ben 1 saat ucaga bindim gecen hafta.