2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Uçakla gitmek daha iyi o zaman. Tüp bebekte her konuda titizleniyorlar. Öyle olunca da insan sanki yapay gebelikmiş gibi hissediyor. Temizlik yapmak yok, uzun yol gitmek yok, 12 hafta ilişki yok. İnşallah üç ay bitince rahatlarız biraz.

bizim ki tüp değil eşim takmış 3 ay ilişki olmasın diye kardeş kardeş takılıyoruz bakalım ne zaman pes edicek

Haklısın canım,benım ıkıncı gebelık olınca daha cok saldım cayıra modundayım :)

benim eşim 9 ay yapmayı düşünmüyor. o riske hayatta girmem diyor.
bende ilişkide zorlanmadığım halde kanama yaşıyodum son zamanlarda hatta smear verdim o ay hamileymişim meğer halbuki adet gelse de polip bakaak diye bekliyoduk doktorumlaAllah böyle yazmış demek ki 19 aydır beklediğimiz müjde hastayım diye doktora taşındığımız ay geldi smear temiz çıktı doktorda o kanamaların bebekle alakası olamaz risk yok dedi ama bizim içimiz rahat etmiyo yine de

insan korkuyor. gerçi benim doktor 3 ay yasak dedi. ama biz sıkıntılar yaşadık o yüzden cesarete edemeyiz sanırım 3 aydan sonrada. denemedikde hiç. zaman ne gösterecek ne kadar dayanır bilmiyorum :)

Tatil için plan yapmadım hamilelik için ama benim olduğum yer tatil bölgesi :) marmara olduğu için denize girermiyim bilmiyorum ama rahat güneşlenirim diye tahmin ediyorum.
Ben de tatil bölgesinde yaşıyorum, su da çok temiz ama güneşlenmeyi önermiyorlar. Uzman TV'de izledim biraz önce.

Hiç bebek arabalarını araştırdınız mı

Ben daha hiç bişeye bakmadım herşeyi son zamanlara bırakmayı düşünüyorum ama çok kapsamlılarmış omurgayı destekleyenler felan varmış geçen sene arkadaşım 6.000-tl ye aldı ama ben o kadar para vermeyi düşünmüyorum.

o kadar bende veremem 1.200-1500 arası olanlar var onlara bakıyorum. 6. aydan sonra arabayı almayı düşünüyorum.şuan bende birşey almıyorum

.
Hiç bebek arabalarını araştırdınız mı
nerdeyse bütün bebek arabalarını kullandım. Ama satış yaparken :)
Bebek arabası kişinin kullanım sıklığı, ebeveynin otomobil bagaj durumu, sıklıkla anne tek kullanacak ise annenin gücü ve hatta oturduğu çevreye göre kullanışlılık gösterir. Yani başkasının memnun kaldığından siz hiç memnun kalamayabilirsiniz.

anladım önerin varmı. en azından bakarken isim verebilirim

Casual Cadillac Travel Sistem Bebek Arabası bu nasıl mesela

ooooo uzman varmış ya burda bizede bilgi ver :)

Ay ne kaa haklısın .. kızıma aldığımız araba okuz gibi ne bagaja sığıyor ne kullanışı güzel . Baston puset aldık sonra rahat ettim . Kışın da zaten arabayla gittik geldik heryere iyi oldu .

Casual Cadillac Travel Sistem Bebek Arabası bu nasıl mesela
İşte o size bağlı. Gidip yerinde test etmeniz lazım. Mesela zayıf güçsüz bir anne çok çok güzel kullanışlı bir araba olmasına rağmen mamas papas Urbo kullanmakta zorlanır çünkü ağırdır.
Benim hayalimi bugaboo süsler hep ama set 3500₺ veremeyeceğim için. Chicco liteway travel yada nuna tercih edicem. Çünkü hafif bişey almak zorundayım daha çok yalnız kullanıcam. Eşim yoğun çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…