Ben 4başarısız ameliyat geçirdim. Beceriksiz ellere düştüğümü ameliyat sonrası farkettim tabi. 5.de çok tanınmış bir Dr. gittim ve o alabildi septumu. Şimdi o kadar ameliyat geçirmiş olmanın getirilerinden korkuyorum. Rahim ağzı yetmezliği yapabilirmiş bu ameliyatlar. 12haftamın bitiminde serklaj rahim ağzı ölçümü yaptırıcam. İnşaAllah yeterli gelir de dikiş atılmak zorunda kalmam. Sende doktoruna söyle mutlaka rahim ağzı mesafesine baksın. Önlem amaçlı. Mevlam evlatlarımızın acısını yaşatmasın bize, hayırla sağlıkla vaktinde alalım kucağımıza inşaAllah
İnşallah canım. Nisanın 5'inde raporum bitiyorama bir ay daha isteyeceğim. Bu bebek için üç ameliyat, 7 tedavi gördüm. İş için riske atmam. Sen de çok dikkat et. İnşallah bir dahaki kontrolünde olumlu yorumlar duyarsın doktorundan.
Bebek arabasında zaten gördüğüme göre fazla kalmamış piyasada ama 3 tekerlekli tercih etmeyin dio anneler bebek büyüdük ce sağa yada sola yöneldiğinde tek teker üstüne büniomuş yük
İnşallah canım. Nisanın 5'inde raporum bitiyorama bir ay daha isteyeceğim. Bu bebek için üç ameliyat, 7 tedavi gördüm. İş için riske atmam. Sen de çok dikkat et. İnşallah bir dahaki kontrolünde olumlu yorumlar duyarsın doktorundan.
Bnmde 3 nisan iş başı 27 ocakta öğrendim en son o zaman gittim. İşe... 13 haftalık olucaz inşallah. Bilmiyorum bida alaam mı 2 düşüğüm birçok ameliyatım var bnm de yaşadığım yer gurbette o yüzden çok canım sıkılıyor bi taraftan uzat mak istemiyorum. 1 senedir burdayız gelen giden az yani.... Bi taraftanda markete bile gitsem kahverengi akıntım artıyor hatta haftada 1 peçeteye kadar kanama görebiliyorum çok kararsız kaldım
Bnmde 3 nisan iş başı 27 ocakta öğrendim en son o zaman gittim. İşe... 13 haftalık olucaz inşallah. Bilmiyorum bida alaam mı 2 düşüğüm birçok ameliyatım var bnm de yaşadığım yer gurbette o yüzden çok canım sıkılıyor bi taraftan uzat mak istemiyorum. 1 senedir burdayız gelen giden az yani.... Bi taraftanda markete bile gitsem kahverengi akıntım artıyor hatta haftada 1 peçeteye kadar kanama görebiliyorum çok kararsız kaldım
Kızlar mevzu bulantılar olmayınca daha da bi zevkle okunuyo. Zira öyle olunca çoğunu okumadan geçiyorum. Psikolojik olarak etkileniyorum çünkü Allah herkesin bebeğini sağlıkla ,sağsalim ,zamanında kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel hevesler bunlar. Alışverişler listeler falan...ben kızımda (şu anda 20 aylık) sekiz ayı dolduktan sonra liste yaptım.Ve sanırım iki saat sürmüştü alışverişim. Çabucak halletmiştim. Çok almadım.aldıklarımdan bile giydiremediklerim var. Çook çabuk büyüyorlar. Klişe bi cümle ama gerçekten çok doğru. Frenleyin kendinizi o yüzden
Ben ilk bebeğimi 4. ayda kaybettim, erkenden alışverişe başlamıştım, ona aldığım tulumlar, kıyafetler herşey evde duruyor baktıkça içim acıyor.
Herşey çok güzel olacak diye düşünün, içinizi karartmayın ama ihtimalleri de göz ardı etmeyin..
Büyük olduğu için kürtajla alamadılar, saatlerce sancı çekerek doğum yaptım, şimdi yine gebeyim, 10 haftalık, inşallah bebeğimi ekim ayında kucağıma alacağım hayırlısıyla.
Canım bebısın hayırlı olsun. Oncekı yasadıgın kotu tecrube ıcın de cok gecmıs olsun dıyorum. Normalde 4. Ay artık dusuk tehlıkesının gectıgı vucudun bebıse alıstıgı bır ay derler bebısınle ılgılı sorun neydı tam olarak? Bız de 3. U yavas yavas bıtırıyoruz belkı dıkkat etmemız gereken bırsey vardır o yönden cok ozel degılse paylasabılırsen sevınırız . Kendıne cok ıyı bak
İşte o size bağlı. Gidip yerinde test etmeniz lazım. Mesela zayıf güçsüz bir anne çok çok güzel kullanışlı bir araba olmasına rağmen mamas papas Urbo kullanmakta zorlanır çünkü ağırdır.
Benim hayalimi bugaboo süsler hep ama set 3500₺ veremeyeceğim için. Chicco liteway travel yada nuna tercih edicem. Çünkü hafif bişey almak zorundayım daha çok yalnız kullanıcam. Eşim yoğun çalışıyor.
Ben ilk bebeğimi 4. ayda kaybettim, erkenden alışverişe başlamıştım, ona aldığım tulumlar, kıyafetler herşey evde duruyor baktıkça içim acıyor.
Herşey çok güzel olacak diye düşünün, içinizi karartmayın ama ihtimalleri de göz ardı etmeyin..
Büyük olduğu için kürtajla alamadılar, saatlerce sancı çekerek doğum yaptım, şimdi yine gebeyim, 10 haftalık, inşallah bebeğimi ekim ayında kucağıma alacağım hayırlısıyla.
merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim bulantılarım ve baş ağrılarım çok oluyor ve gün içinde de devam ediyor.
inş hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırızz
Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır dua edermisiniz benim için. ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır dua edermisiniz benim için. ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
Uçakla gitmek daha iyi o zaman. Tüp bebekte her konuda titizleniyorlar. Öyle olunca da insan sanki yapay gebelikmiş gibi hissediyor. Temizlik yapmak yok, uzun yol gitmek yok, 12 hafta ilişki yok. İnşallah üç ay bitince rahatlarız biraz.
Tüp bebek olunca daha dikkat istiyor.ilk bebegimde temizligi esim yapardi.hamilelik boyunca beraber olmak yoktu bizde eşle.uzun seyahat yok.uzun yol zaten yok dedigin gibiii.insan otur otur sıkılıyorrrr
Kızlar bebek arabasi icin çok fazla para vermeyin derim sonra çok pişman olursunuz.ilk aylar kullaniliyor sonra koştur koştur en hafif puseti alıcaksınız emin olun.
Hele ağır bebek arabalarina, arabada çok yer kaplayanlara hıçç bakmayin derimm.isinize yaramaz.tek başınıza gideceğiniz zaman çok zorlanırsınız.
Ilk aylar zaten kısa denk gelicek çok fazla kullanamazsıniz.
ACİL kızlar yardım ilk kusmamda bida olmaz die ilaç istemedim dr dan az önce çok fena kustum sabah 8 de az salata domates peynir yedim ekmeksiz 5 e kadar da bulantıdan bişi yemedim sonra mamarna yedim bi tabak ilaç için sonrası malum.. bidaki kontrolum de 3 hafta sonra var mi bulantı iiçin ilaç kullanan. Boğazımdan kan geldi resmen o kadar tahriş oldu...
Canım ben 3 haftadır zofer kullanıyorum biraz rahatladım Dr um tavsiye etti. İlk çocuğumda da kullanmıştım bi sıkıntı olmadı çok şükür. Geçen hafta bende kusmaktan hastanede yattım artık kan kusuyordum bende. Günde 2 kez 4mg kullan rahatlatır. Çok geçmiş olsun
Uçakla gitmek daha iyi o zaman. Tüp bebekte her konuda titizleniyorlar. Öyle olunca da insan sanki yapay gebelikmiş gibi hissediyor. Temizlik yapmak yok, uzun yol gitmek yok, 12 hafta ilişki yok. İnşallah üç ay bitince rahatlarız biraz.
Canim benimki de tup bebek ama ben bu dediklerinin hepsini yapiyorum. Temizlik seyahat, seks, yemek. Sadece yorulma dedi Drum. Ki cidden hizli yoruluyorum. O kadar stres yapmaya gerek yok bence. Saglikla alacagiz insallah bebeklerimizi kucagimiza.