2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bunu öğrendiğim iyi oldu doktoruma konuşacağım dediğin gibi inşallah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız ...

İnşallah atlatırız bir an önce bu durumu
İnşallah canım. Nisanın 5'inde raporum bitiyorama bir ay daha isteyeceğim. Bu bebek için üç ameliyat, 7 tedavi gördüm. İş için riske atmam. Sen de çok dikkat et. İnşallah bir dahaki kontrolünde olumlu yorumlar duyarsın doktorundan.

Bnmde 3 nisan iş başı 27 ocakta öğrendim en son o zaman gittim. İşe... 13 haftalık olucaz inşallah. Bilmiyorum bida alaam mı 2 düşüğüm birçok ameliyatım var bnm de yaşadığım yer gurbette o yüzden çok canım sıkılıyor bi taraftan uzat mak istemiyorum. 1 senedir burdayız gelen giden az yani.... Bi taraftanda markete bile gitsem kahverengi akıntım artıyor hatta haftada 1 peçeteye kadar kanama görebiliyorum çok kararsız kaldım

Canım gecmıs olsun sen yine doktoruna git bence hersey kontrollü devam etsin

Canım listen kolayda ise paylasırmısın

Canım bebısın hayırlı olsun. Oncekı yasadıgın kotu tecrube ıcın de cok gecmıs olsun dıyorum. Normalde 4. Ay artık dusuk tehlıkesının gectıgı vucudun bebıse alıstıgı bır ay derler bebısınle ılgılı sorun neydı tam olarak? Bız de 3. U yavas yavas bıtırıyoruz belkı dıkkat etmemız gereken bırsey vardır o yönden cok ozel degılse paylasabılırsen sevınırız . Kendıne cok ıyı bak

Bende biraz araştırdım chicco liteway ile pierre cardin aloin arasında kaldım.aynı düzeyde arabalar gibi sence hangisini secmeliyim

Çok üzüldüm canım ya nedeni neydi peki biliyor musun

Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır dua edermisiniz benim için. ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?

her şey yolundadır canım inşallahh

Bende biraz araştırdım chicco liteway ile pierre cardin aloin arasında kaldım.aynı düzeyde arabalar gibi sence hangisini secmeliyim
Chicco liteway baston pusettir. Kolay kapanır az yer kaplar. Aloin normal bebek arabası, iyi tarafı çift yönlü olması. Liteway de o yok.

Tüp bebek olunca daha dikkat istiyor.ilk bebegimde temizligi esim yapardi.hamilelik boyunca beraber olmak yoktu bizde eşle.uzun seyahat yok.uzun yol zaten yok dedigin gibiii.insan otur otur sıkılıyorrrr

Kızlar bebek arabasi icin çok fazla para vermeyin derim sonra çok pişman olursunuz.ilk aylar kullaniliyor sonra koştur koştur en hafif puseti alıcaksınız emin olun.

Hele ağır bebek arabalarina, arabada çok yer kaplayanlara hıçç bakmayin derimm.isinize yaramaz.tek başınıza gideceğiniz zaman çok zorlanırsınız.

Ilk aylar zaten kısa denk gelicek çok fazla kullanamazsıniz.

Bilmem anlatabildimmiii

Canım ben 3 haftadır zofer kullanıyorum biraz rahatladım Dr um tavsiye etti. İlk çocuğumda da kullanmıştım bi sıkıntı olmadı çok şükür. Geçen hafta bende kusmaktan hastanede yattım artık kan kusuyordum bende. Günde 2 kez 4mg kullan rahatlatır. Çok geçmiş olsun

Canim benimki de tup bebek ama ben bu dediklerinin hepsini yapiyorum. Temizlik seyahat, seks, yemek. Sadece yorulma dedi Drum. Ki cidden hizli yoruluyorum. O kadar stres yapmaya gerek yok bence. Saglikla alacagiz insallah bebeklerimizi kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…