2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Üç aydan sonra en azından yolculuk serbest olur inşallah. İlaçlar bitse bile yeter bana
Canım doktoruma sordum ben 3. Aya gelmek uzereyım avrupa planımız vardı onu sordum doktorum 6aya kadar artık ıstedıgın zaman cıkabılırsın mayıs ayı gibi senın ıcın iyi olur dedi haberin olsn

Kızlar smdi havuza faln girerken tampon kullanmayan çok oluyor biz kullansak enfeksiyon olur muyuz?? Yani korurmu tampon sonuçta havuz çokta sağlıklı dgil ..

Kızlar doktordan geldim bugün 11+4 olduk çok şükür hersey yolunda bebişim uyuyordu hareket edemedi haftaya ıkılı test için yeniden randevu aldım doktorum ultrasonda istediğim sonucu alamazsam ıslem uzayabılır oyuzden erken gel dedi. Insallah ıkılı testi de sorunsuz gecebiliriz allah hepimizin gönlüne göre versin saglıkla bebişlerimize kavusmak nasip etsin

Canım doktoruma sordum ben 3. Aya gelmek uzereyım avrupa planımız vardı onu sordum doktorum 6aya kadar artık ıstedıgın zaman cıkabılırsın mayıs ayı gibi senın ıcın iyi olur dedi haberin olsn
Tüp bebek merkezi mi dedi?

Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)

Canım listen kolayda ise paylasırmısın
Canım maalesef çoktan çöp oldu o liste. Bu bebeğim ikinci çocuğum olacağı için çoğu şey mevcut. Bakarım artık ne eksikse onu alırım. Mesela,banyo için ayrı liste küvet takımı,sabunu,şampuanı,havlu,ilk zamanlar lif tarzı şeyler bebeğin cildini tahriş edeceğinden yıkamak için daha yumuşak bişey(annem beyaz tülbenti bölmüştü birkaç parçaya onunla yıkadık). Bebe yağı(ben saf zeytinyağı öneriyorum) ve tarak takımı. Bu tarz bölüm bölüm liste yaparsanız işiniz kolaylaşır

Kızlar ben de bebek arabasına çok para vermedim. Bayb hope tam yatar baston puset almıştım kızıma. Aşırı kolay kullanımı var. Çoğu yere araçsız ve yalnız gittiğim için rahat kullandım. Tam yatar pozisyon tek aradığım özellikti. Tepe tepe kullandık valla. Abimlerin bebek arabasını kullanamadım mesela. Koca hantal bişey.boy bende 1.65 arkasında kayboldum resmen

Selam kızlar benimde bugün 9+3 ama bugün sabahtan bütün belirtiler gitti ve çok tedirgin oldum yani inanınki kusan arkadaşlara heveslenesim geliyo çünkü en azından bebeğinizin sizinle olduğuna dair belirti bende şimdi hiç biri kalmadı göğsümün ağrısı çok çok azaldı bu ne şimdi sizce bebeğime birşey olsa anlarmıyım hani kanama ağrı gibi birşeymi olur sizce

Baston olanlar bir yasından sonra kullanılır. Yeni doğan kullanamaz.
Biliyorum :) bebek arabam mevcutta var az kullanılmış . Kastedmek istediğim dünya paralar verilmesi "bence"mantıksız . Cok az bi süre zarfında kullanılıyor . 6. Aydan sonra oturtabiliyorlar zaten . Kendi acımdan söyledim . Herkesin kendi görüşü tabi .

Canim kötü düşünme ya . Ben de 9+1 im . Benim de azaldı . Cok normal. Sukur Allah'ıma rahat yemek yiyebiliyorum artık ogurmeden . İllaki bir belirti olurdu Zaten ha icin rahat etmiyorsa dr a bi danış istersen .

Kotu dusunme. Ille bir belirti olmasi gerekmiyor. Bu dediklerinin hicbiri bende en basindan beri yok. Kalp atisini duyuyor musun? Tek onemli olan o. Gerisine takılma. Birsey olmamistir Allah'in izniyle

Arkadaslar ben balik zehirlenmesi yaşıyorum dünden beri. Aman dikkat edin balik ve yemek yediğiniz yere.

Bende dün zehirlendim. Sabaha kadar çarpıntı tuttu mide bulantısı yaşadım yatakta bile başım döndü. Balıktan olduğunu anladım.

Bende çok merak ediyorum birşey olsa anlarmıyoz vücut sinyal verir mi kontrolün tam bir ay sonra .. Çok sık doktora gitmeyi sevmiyorum ama böylede çok uzun zaman bir ay

Bende dün zehirlendim. Sabaha kadar çarpıntı tuttu mide bulantısı yaşadım yatakta bile başım döndü. Balıktan olduğunu anladım.
Geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir umarım . Ne yaptınız ilaç felan kullanmadınız değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…