2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
o kadar bende veremem 1.200-1500 arası olanlar var onlara bakıyorum. 6. aydan sonra arabayı almayı düşünüyorum.şuan bende birşey almıyorum
Eşimle 7. Aydan sonra bebek alisverisi yaomaya karar verdik. Ama ben ciktikca bebek magazalarina bakiyorum. 600e de var, 3000e de. 6000e de. Ama pahalisi gerekli mi bilemedim. Bence 1000-2000 arasi makul gibi.

Canim benimki de tup bebek ama ben bu dediklerinin hepsini yapiyorum. Temizlik seyahat, seks, yemek. Sadece yorulma dedi Drum. Ki cidden hizli yoruluyorum. O kadar stres yapmaya gerek yok bence. Saglikla alacagiz insallah bebeklerimizi kucagimiza.
Her merkez farklı şeyler öneriyor. Benim merkez yasakladı

Tüp bebek olunca daha dikkat istiyor.ilk bebegimde temizligi esim yapardi.hamilelik boyunca beraber olmak yoktu bizde eşle.uzun seyahat yok.uzun yol zaten yok dedigin gibiii.insan otur otur sıkılıyorrrr
Üç aydan sonra en azından yolculuk serbest olur inşallah. İlaçlar bitse bile yeter bana

Bende katiliyorum sana buyuduklerinde binmek istemiyorlar zaten ben cok az kullandim

Bende biraz araştırdım chicco liteway ile pierre cardin aloin arasında kaldım.aynı düzeyde arabalar gibi sence hangisini secmeliyim
Canım pierre cardin aloin'i arkadaşım kullandı. Normal arabanın üstüne ana kucağı oturtuluyor. Çok kalabalık görünüyor. Arabaya hepsini sığdırmakta zor.

merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim bulantılarım ve baş ağrılarım çok oluyor ve gün içinde de devam ediyor.
inş hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırızz
Hoş geldin canım. Bende de baş ağrısı olmuştu iki buçuk litre su içmeye dikkat ettim geçti. İnşallah sana da iyi gelir

Canım herkesin ihtiyacına göre değişir. Mesela ben deniz kenarında oturuyorum hem de tüm kafeler yakınımızda. Hemen her gün dışarı çıkıyoruz, araç lazım olmuyor. O yüzden sağlam, büyük bir bebek arabası alabilirim. Bir de bebek olacak diye kocaman bagajlı bir araba aldım. Annem "şimdiden şımartıyorsunuz bu bebeği" diyor

kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız ben mesaideyim halen o yüzden anca bakabildim.benim ikiz ben napıcam asıl bebek arabasını
Ayy canım ben de evde tek başıma sıkıldım. Bol bol yazıyorum sayfaya. Ama ne güzel oluyor ikiz arabaları ya. Dışarıda görünce bir "ayyy" diyorum

Canim benimki de tup bebek ama ben bu dediklerinin hepsini yapiyorum. Temizlik seyahat, seks, yemek. Sadece yorulma dedi Drum. Ki cidden hizli yoruluyorum. O kadar stres yapmaya gerek yok bence. Saglikla alacagiz insallah bebeklerimizi kucagimiza.
Fitil yada jel kullanmiyormusun. Benim doktorunda yasak dedi cinsellik. Zaten demesede biz cesaret edemeyiz. Birde icim jel dolu

Ayy canım ben de evde tek başıma sıkıldım. Bol bol yazıyorum sayfaya. Ama ne güzel oluyor ikiz arabaları ya. Dışarıda görünce bir "ayyy" diyorum
ben de arabaya nasıl sığdırıcam diyorum çünkü arabam büyük değil :) ayrıca sinopa inş bu yaz geleceğim ailem hep gelir tatil için yakınız zaten :)

bunları begenıyorum bende bırbırlerınıde gorebılırler buyudugunde

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-11-11-03-43.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 31

Katılıyorum canim sana o kadar az kullandım kı bebek arabasını . Ama dediğin gibi kışa geliyor yazında güzel bir baston puset cok is görüyor . Ben 4 yaşına kadar onunla gezdim pazarimi bile rahtrahat yaptım yer kaplamadığı icin . Eskidi artık . Yine o tarz birşey Alicam kısmetse

Baston olanlar bir yasından sonra kullanılır. Yeni doğan kullanamaz.

ben de arabaya nasıl sığdırıcam diyorum çünkü arabam büyük değil :) ayrıca sinopa inş bu yaz geleceğim ailem hep gelir tatil için yakınız zaten :)
Canım ilk altı ay civarı puset, araba koltuğu olarak kullanılıyor ya. Puseti arabadan sökünce arabanın kalan tekerli kısmı katlanıp küçük bir bagaja bile sığabilir aslında

İkinci Bebeğimi bekledigimden bikaç tavsiye edebilirim. Alışveriş için acele etmeyin tabiki. Bebek doğduktan sonra bebek arabasına karar verin. Ne zama ihtiyaç duyarsaniz alın .arabayla heryere gidiyorsaniz enaz 6 ay pusat bile idare eder. Ben dahil bi sürü anne çok az kullanılmış bebek arabaları vardır bu sebeplerden Diğer konumuz bugün kontroldkontrolden geldik adet döngume gore geri geliyoruz.6+5 görünüyor .çok şükür ki kalp atislarini duyduk. Bizim doktorumuz 2 hafta sonra yeniden çağırdı kalp atisini teyit etmek istiyormuş. 12. Haftaya kadar ilişki yasak .Olsun diye dedeğil de kafamda soru yarattı. Ben çok yazamıyorum. Yoğun çalışıyorum ama sizleri takip ediyorum. Herkese sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…