2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oy geçmiş olsun ya . Ben ağzıma sürmedim daha cok sevmeme rağmen tiksinti geldi .
Sagol canim. Ben de ufak iki tane yiyebilmistim. Aksama bulantim oluyor zaten bisi pek yiyemiyorum normalde.

Bende dün zehirlendim. Sabaha kadar çarpıntı tuttu mide bulantısı yaşadım yatakta bile başım döndü. Balıktan olduğunu anladım.
Canim sana da cok gecmis olsun. Patates haşladım iyi geldi. Ayrica Dr reflor gunde 3 tane verdi ama icmedim. Patates rahatlatti.

Balık yediniz gün süt yada süt ürünleri tukettinizmi. Gecmiş olsun
Ben bir kac saat once azcik kefir icmeye calistim ama sut ve turevinden tiksinti geldi icemiyorum. Bitek peynir.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun
Sagol canim toparladim patatesle.

Eşimle 7. Aydan sonra bebek alisverisi yaomaya karar verdik. Ama ben ciktikca bebek magazalarina bakiyorum. 600e de var, 3000e de. 6000e de. Ama pahalisi gerekli mi bilemedim. Bence 1000-2000 arasi makul gibi.
Benim 2. Hamileliğim Kraft twist air travel sistem almıştım Cook memnun kaldım tavsiye ederim düşünenlere.. biraz bütçesi daha yuksek olanlar icin de kesinlikle stokke öneririm arkadasım aldı ve inanılmaz güzel bir araba

canım dikkat et balık yeediğin gün süt ve süt ürünlerinden uzak dur o zehirliyor

Arkadaşım bu modeli almış çok memnun. hem tek elle kapatıp açılıyor dedi hemde çok hafifmiş. cadillac trona 8kg ağırlığında dedi. diğer markalar hep 14 kiloymuş.

Benim yakin bir arkadaşım stokke kullaniyor ailecek bayağı bir gezdik bircok kez hantalligindan sorun yaşadık ama cok saglam bir araba ve kullanisli, cift tarafli.

valla bende sata göre bugün tam 10 ultrasona göre tam 9 oldum ama belirtileeimin hepsi silindi gitti seviniyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ferahlamaya çalışsamda bi ysnım sürekli bişey mi oldu diyo bebeğin kalbi durduğunda kanama fln olmadığı da oluyomuş eşimde bebeğimiz iyi aklına kötü şeyler getirme diip duruyo randevuma da daha 2 hafta var bi geçseydi şu 2 hafta

Bende dün zehirlendim. Sabaha kadar çarpıntı tuttu mide bulantısı yaşadım yatakta bile başım döndü. Balıktan olduğunu anladım.
bende yarın balık yapmayı düşünüyodum ya hiç yemedm hamileliği öğrendiğimden beri midem almıcak gibiydi korkuttunuz valla geçmiş olsun

Canım Allah korusun. Bende hiç belirti yok, daha farkına varamadım sanki hamileliğin. Sadece doktora gidince kalbini görüyoruz, onun dışında her şey normal devam ediyor. Kafana takma belirtileri

Arkadaşım bu modeli almış çok memnun. hem tek elle kapatıp açılıyor dedi hemde çok hafifmiş. cadillac trona 8kg ağırlığında dedi. diğer markalar hep 14 kiloymuş.
Eki Görüntüle 1966262

bu marka benimde aklımda ama kararsızim kaldim. kış aylarina geldigi icin travel sistem yerine yaza dogru baston bi model mi alsam diye

Çok sağol drumu aradım dramamin yazdı şimdilik bakalım çok zor cok iyi anlıyorum seni az ve sık yiyır musun bn artık huy edindim 3 ~4 saate bğr yiyorum az az

Kotu dusunme. Ille bir belirti olmasi gerekmiyor. Bu dediklerinin hicbiri bende en basindan beri yok. Kalp atisini duyuyor musun? Tek onemli olan o. Gerisine takılma. Birsey olmamistir Allah'in izniyle
Bende çok merak ediyorum birşey olsa anlarmıyoz vücut sinyal verir mi kontrolün tam bir ay sonra .. Çok sık doktora gitmeyi sevmiyorum ama böylede çok uzun zaman bir ay
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun söyledikleriniz birazda olsa içimi rahatlattı inanınki sizler gibi alışveriş konularına çok girmek isterdim ama işte bu psikoloji beni mafetti hep bi belirti peşinde olurmu insan ama işte beynime laf geçiremiyorum ve randevumada 2 hafta var Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıkla doğumlarını yapmayı nasip etsin

ben bi kere keseyi gördüm 2. randevuda 2 hafta önce gittim kalbini duyduk doktor bi problemin yok bi ay sonra görüşelim dedi bukdr stres yapıcağımı bilseydim 3 hafta sonra geliyim fln derdim bu seferide atlatsak en azından riskli dönemi geçmiş oluruz :)

Endişe etmekte haklısınız ama stres bebeğin karakterini bile etkiliyormuş. Geçen salı bende 2haftadır bende hiçbirşey yok lekelenmemin de rengi ve miktarı arttı diye dayanamayıp doktora gitttim. Keyfi yerinde, kıpırdıyordu miniğim. Artık takmıyorum. Bende ne bulantı ne ağrı hiçbirşey yok üstelik.
Biraz daha sabır kızlar. Az kaldı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım Allah korusun. Bende hiç belirti yok, daha farkına varamadım sanki hamileliğin. Sadece doktora gidince kalbini görüyoruz, onun dışında her şey normal devam ediyor. Kafana takma belirtileri
ben randevudan gerildim ztn canım 5 haftayken keseyi 7 haftadayken kalbini duyduk sonra 1 ay sonra gel dedi

bu marka benimde aklımda ama kararsızim kaldim. kış aylarina geldigi icin travel sistem yerine yaza dogru baston bi model mi alsam diye
cadillac markanın 3 modeli varmış. en kullanışlısı ve hafif olan buymuş. ben bastonu sevmiyorum. evet anneler rahat ediyor ama bebeklerin rahat olduğunu düşünmüyorum. uyuyorlar uzanıyorlar. o yüzden bu modeli almayı düşünüyorum.

ben randevudan gerildim ztn canım 5 haftayken keseyi 7 haftadayken kalbini duyduk sonra 1 ay sonra gel dedi
Aynı zamanlarda gitmişiz. Bana da bir ay sonra gel dedi. Bir ay sonra 12.haftaya girmiş olacağız. İkili test de yapılır. Belki cinsiyet bile öğreniriz. Perşembe günü arkadaşım bir ay aradan sonra kontrole gitmiş 12.haftada ve cinsiyet görünmüş. Oğlu olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…