Saol canım :) sayfalar çok ilerlemiş olduğu için okuyamadım geçmişi :) zamanla tanırım sanırım, senin de mi tedaviyle oldu yoksa doğal mı? benim kızım da bunlar da tüp tedavisi ile oldu.
Kızlar biz doktordan geldik. Tüp bebek doktoruma randevu iki hafta sonra ama sol tarafimdaki ağrı için gittim. Doktor sağ olsun böbreğime bile baktı. Normal hamilelik ağrısı dedi. Bebiş de büyümüş. Artık bir bebeğe benziyor. iki hafta önce kuyruğu vardı. Şimdi ayaklarını gördüm :)
Ben avcilarda oturuyorum kendi doktorum avcilar medicana da, ilk gebeligimde doktorum perinatalog oldugu icin altan beyi onerdi ikili test ve 24. Haftadaki organ taramasi icin buyukcekmecedeki kolan hastanesine gittim.
Kızlar biz doktordan geldik. Tüp bebek doktoruma randevu iki hafta sonra ama sol tarafimdaki ağrı için gittim. Doktor sağ olsun böbreğime bile baktı. Normal hamilelik ağrısı dedi. Bebiş de büyümüş. Artık bir bebeğe benziyor. iki hafta önce kuyruğu vardı. Şimdi ayaklarını gördüm :)
Canım ben ikisinden de aldım. Eşofman da aldım ama beli neredeyse göğüs altına kadar çıkıyor. O yüzden geriye doğru katılıyorum. Bugün ilk kez eşofmanı giydim. Şimdiye kadar normal esofmanlarla idare etmistim. Çok güzel bir his :)
Kızlar merhaba, Allah nasip ederse ve erken doğum falan olmazsa ekim annesi olacağım. 5 sene önce burada nisan 2012 annelerine takılıyordum, bir kızım var, şimdide ikizlere hamileyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Kızlar merhaba, Allah nasip ederse ve erken doğum falan olmazsa ekim annesi olacağım. 5 sene önce burada nisan 2012 annelerine takılıyordum, bir kızım var, şimdide ikizlere hamileyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
içime doğmuş resmen , hep olumlu yorumlar duyuyorum onla ilgili bende :) türkan hanımda öle memnunum gayet, sağlıkla kucağmıza almak nasip olur inşalh :)
içime doğmuş resmen , hep olumlu yorumlar duyuyorum onla ilgili bende :) türkan hanımda öle memnunum gayet, sağlıkla kucağmıza almak nasip olur inşalh :)
Ben pek memnun degilim canim ilgi alak muayene suresi cok az. Yalniz eli cok hafif ve pratik bide kendisi annemi de rahim agzindan ameliyat etmisti o yuzden devam ediyorum. Baska doktorlar arayisindayim avrupa yakasinda memnun kaldiginiz doktor tavsiyelerine acigim :)