2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki 4 hafta 2 gn sonrasına cagrdı tamıtamına dayanamadım ama yarın 3 hafta gecmiş olcak yarın gtcem
Benim ikili test zamani olucak tam oyuzden sabrediyorum:) tahminimce belli bir zamadan sonra eger agri kanama falan yoksa bebek icin riskde olusmadigindan aradaki zaman uzuyor

Banada oyle geliyo ama hayırlısı olsun bi kızım var ama hic kız hevesi alamadım bi turlu elbise etek gitmedi erkek gibi :)
Ben degistirdim fikrimi:)) bence kiz cunku nub teorisine gore o kisim daha kalkik oluyor:) iki kiz guzel olur ya:)

Artık aranızda değilim canlar.. miniğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün. Psikolojim çoookk bozuk .. yaşama anlamım kalmamış gibi hissediyorum . Umutsuz , çaresiz ..

Artık aranızda değilim canlar.. miniğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün. Psikolojim çoookk bozuk .. yaşama anlamım kalmamış gibi hissediyorum . Umutsuz , çaresiz ..
Uzuldum bir sikinti varmiydi oncesinde durmasinin sebebi neydi..

Sebebi belli değil. Ama tüp bebek tedavisiyle oldu.. şimdiye kadar sıkıyı yoktu .. kısmet değişmiş

Sebebi belli değil. Ama tüp bebek tedavisiyle oldu.. şimdiye kadar sıkıyı yoktu .. kısmet değişmiş
Canım Kıyamam sana cok uzuldum gercekten nasıl anladın kalbimin durduğunu agrın mı oldu Rabbim tez zamanda gonlunun muradını versın

Ah canım Allah sabır versın tez zamanda yıne olsun bır bebısın.

Kadinlarin en korktugu sey doktora muayneye gidip kalbinin durmasini ogrenmek ama vucut sagliksiz gebeligi engelliyor demekki

Canım Kıyamam sana cok uzuldum gercekten nasıl anladın kalbimin durduğunu agrın mı oldu Rabbim tez zamanda gonlunun muradını versın
Sağol canım . Belirti yoktu. Rutin kontrolde ortaya çıktı. Kısmet olmayınca elden bişey gelmiyor. Allah sizleri korusun . Amin inşallah en kısa zamanda tekrar hamileyim diyebilirim . Allah büyük

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim çok bekletmeden spontanla verir inşaAllah. Kan pıhtılaşması mı vardı acaba, Kaç haftalıktı

Sağol canım . Belirti yoktu. Rutin kontrolde ortaya çıktı. Kısmet olmayınca elden bişey gelmiyor. Allah sizleri korusun . Amin inşallah en kısa zamanda tekrar hamileyim diyebilirim . Allah büyük
Kacinci haftada kalbi durmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…