Sağol canım . Belirti yoktu. Rutin kontrolde ortaya çıktı. Kısmet olmayınca elden bişey gelmiyor. Allah sizleri korusun . Amin inşallah en kısa zamanda tekrar hamileyim diyebilirim . Allah büyük
Benim ikili test zamani olucak tam oyuzden sabrediyorum:) tahminimce belli bir zamadan sonra eger agri kanama falan yoksa bebek icin riskde olusmadigindan aradaki zaman uzuyor
evet çok üzücü çok zor bi durum bn belirtilerim hafifleyince baya takmıştım araştırdım fln kalbi dururaa belli olmadığı da oluyomuş muayeneye gidiyosun kalbi durmuş diyolar sen heyecanla bebeğini görmeyi beklerken bnm randevumda cmt günü hem heyecan hem gerginlikle bekliyorum
evet çok üzücü çok zor bi durum bn belirtilerim hafifleyince baya takmıştım araştırdım fln kalbi dururaa belli olmadığı da oluyomuş muayeneye gidiyosun kalbi durmuş diyolar sen heyecanla bebeğini görmeyi beklerken bnm randevumda cmt günü hem heyecan hem gerginlikle bekliyorum
Aynı hallerdeyiz yarın randevum inşallah kötü haber almam düşük öyküsü olunca insan daha bi gerilio tabi bnm gbi....
Düşük yapan arkadaş Allah yardımcın olsun Rabbim inşallah bida normal yolssa nasip etsin zor tabi bşde tüp bebek daha zor ama Rabbimin yazdığı buymuş deyip yola devam edicez elimizden gelen bu.
Aminn canımm benim Amin . Aynen kelimeler bitiyor. Allah a duamdır inşallah doğal yoldan sağ sağlim. Sağlıklı yavrularım olur. Allah ım sizleri esirgesin Amin
Aynı hallerdeyiz yarın randevum inşallah kötü haber almam düşük öyküsü olunca insan daha bi gerilio tabi bnm gbi....
Düşük yapan arkadaş Allah yardımcın olsun Rabbim inşallah bida normal yolssa nasip etsin zor tabi bşde tüp bebek daha zor ama Rabbimin yazdığı buymuş deyip yola devam edicez elimizden gelen bu.
Amin canıım . İnşallah . Hibor 5000 kullanıyordum. Yani pıhtılaşma değil. Böyle durumlarda sebep belli değişmiş . Çok şükür benim de ek hastalığım yok . Ama bu ikinci oluyor 2 aylık kaybımın . Birinci 3 yıl önceydi onda hibor falan da kullanmamıştım. 2 tane de kimyasal düşüğüm var.. kısacası daha anne olmaya kısmetim yok diyeyim. Haktan hayırlısı. Neyse sizi daha fazla üzmeyeyim .. ekimde bebişlerinizi kucağınıza aldığınızı inşallah haber alır sizlerle teselli olurum .. hepinize sevgiler canlar ..
belirtiler donem donem hafifliyor zaten bende gogus acım azalınca takıyorum sonra bi bakıyorum kotu bir sızlamayla yine kendini gosteriyor:) benimde salı gunu seninki daha yakın birsey kalmamıs:) aslında bosuna kuruntu yapıyoruz bence okuduklarımız etkiliyor
10. haftadasında olanlar karınlarınız cıkmaya basladımı bende yok bisey hala zaten hep bir ayva gobegim vardır o nedenlede belli olmuyor belki ama tartıda sabah 57 cıktım normalde 57,3 57,5 falan olurdum son zamanlarda istifrada ediyorum biraz heralde onun etkisi sizde durumlar nasıl
bu ara benimde en cok korktugum şey kalbinin durmasi sürekli evham yapıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın ve meleklerimizi korusun saglikli bi şekilde kucaklarimiza alalim