bu ara benimde en cok korktugum şey kalbinin durmasi sürekli evham yapıyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın ve meleklerimizi korusun saglikli bi şekilde kucaklarimiza alalim
belirtiler donem donem hafifliyor zaten bende gogus acım azalınca takıyorum sonra bi bakıyorum kotu bir sızlamayla yine kendini gosteriyor:) benimde salı gunu seninki daha yakın birsey kalmamıs:) aslında bosuna kuruntu yapıyoruz bence okuduklarımız etkiliyor
evet okuduklarımız çok etkiliyo ben bu bebeği 2 yıldır bekliyorum ve hiç beklemediğim bi anda geldi her ay dört gözle hamilemiyim diye beklerken beklemediğim ay geldi mucizem bu 2 yılda okdr çok şey öğrendim mi düşünmesem de aklıma bin türlü şey geliyo
Ben pek memnun degilim canim ilgi alak muayene suresi cok az. Yalniz eli cok hafif ve pratik bide kendisi annemi de rahim agzindan ameliyat etmisti o yuzden devam ediyorum. Baska doktorlar arayisindayim avrupa yakasinda memnun kaldiginiz doktor tavsiyelerine acigim :)
evet ya bu aralar çok uzun bari biz gebeliğe alışana kdr 2 haftada bir çağırsalar bn 7 haftalıkken 1 dk kalp atışı duydum bebek daha 1 cm idi 1 ay geçti tam daha yeni gidicem cmt günü
Amin canmmm nub için koyuln ultrason görüntüleri ile kiyasladmda genelde toparlk olan tam eli ayağı secilmeyen bebeklere kız diyorlar hem popo kısımlarıda yuvarlak gbi duruyor . Senin bacak arası boş gbi ama sanki gobegide geliyor gbi doktor tahmin yapmasını o kadr açıkmış bacakları bnmkinin açıktı böyle yaptı yltabi ne kadr doğru 1 ay sonra öğrenecez. Gönlümüze göre olsn inslh :)
Allahım kimseye acı yaşatmasın... Boşluğunu en yakın zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah... Arkadaşlar benim bir kaç güne kadar hiç bir şikayetim yoktu... Son günlerde midem aşırı yanmaya ve bulanmaya başladı.. Çıkarabilen bir insan değilim öğürmekten helak oldum.. Geceleri midem yanmasın diye çift yastıkla yatıyorum.. Birde boğazımda sanki ilaç yutamamış ilaç takılmış gibi bir his var... Sizlerde de oluyor mu bu ?
Allahım kimseye acı yaşatmasın... Boşluğunu en yakın zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah... Arkadaşlar benim bir kaç güne kadar hiç bir şikayetim yoktu... Son günlerde midem aşırı yanmaya ve bulanmaya başladı.. Çıkarabilen bir insan değilim öğürmekten helak oldum.. Geceleri midem yanmasın diye çift yastıkla yatıyorum.. Birde boğazımda sanki ilaç yutamamış ilaç takılmış gibi bir his var... Sizlerde de oluyor mu bu ?
Canim kadindogumcu aile dostumuzu aradim mide bulantim yok(simdiye kadar bikac defa öğürdüm sadece) ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac bile baslayabiliriz o zaman ayrica bulanti yoksa istisnayla beraber genelde erkek bebektir dedi. Hatta %70 gibi bi oranda verdi:)
Uzulme arkadasim hayirlisi olsun belkide baska bir seye vesiledir. Benim ilk bebegimin kalbi 10 haftalikken durdu. Kendine stres yapma benim kurtajdan sonra sagda 5 solda 3cmlik kistler olustu allahin mucizesi 3 ay sonra tekrar hamile kaldim oglum simdi 21 aylik ve supriz bir sekilde tekrar hamileyim.
Mutlaka tiorit hormonuna ve kan pihtilasmasi var mi baktir. Ben bebegimi kaybettikten sonra hipotriot hastasi oldugumu ve kanimin pihti attiginu ogrendim. Rabbim tez zamanda kucagini doldursun dua etmekten vazgecme.
Kalp durmasinin en belirgin belirtisi mide bulantisinin bir anda sak diye kesilmesidir. Benim bulantilarim bir gunde tamamen bitmisti bende artik geciyor oh diye sevinmistim ki bebegimin kalbi durmus