2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ikisinden de almış biri olarak hangisini önerirsin canım? :)
Canım hamile pantolonu için çok erkenmiş yani. Defactonun hamile pantolonlarinda cep yerine üçgen şeklinde lastik koymuşlar. Öyle bir tane var. Onu alacağım şimdi. Sitesinde bak. Görünce ne dediğimi anlarsın. Yanda tam ceplerini olacağı yerde lastik var.

Annemin hiç bulantısı olmamış, iki kızı var.

Kızlar kan pıhtılaşması olanlar özellikle faktör 5de mutasyon bulunanlar kan sulandirici iğneyi doğumdan iki ay yada bir buçuk ay sonrasına kadar kullanmak zorundaymış.doktorum en riskli donem o dedi.ben dusuk engelleyici olduğunu düşünüyordum ama doktorum dusuk önleyici bi ilac degil sadece anneye pıhtı atmasını engellemek icin kullanılıyor ve çok önemli dedi.ozelikle sezeryan olursa iki ay sonrasına kadar kullanacaksın dedi

Ay vallahi bende ayva göbekliyim o yüzden anlayamıyorum hiç .ama özelikle akşamları acayip siskinlik oluyor patlicak gibi oluyorum . Cok da yemiyorum anlamadım . Allahtan kiloda almamışım aynen ben de vermişim rabbiiiim acıdı şu aciz kuluna

Artık aranızda değilim canlar.. miniğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün. Psikolojim çoookk bozuk .. yaşama anlamım kalmamış gibi hissediyorum . Umutsuz , çaresiz ..
Canim cok uzuldum Rabbim yardimcin olsun selamet versin..hayirli tez zamanda saglikla nasip etsin amin

Artık aranızda değilim canlar.. miniğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün. Psikolojim çoookk bozuk .. yaşama anlamım kalmamış gibi hissediyorum . Umutsuz , çaresiz ..
Canim cok uzuldum Rabbim yardimcin olsun selamet versin..hayirli tez zamanda saglikla nasip etsin amin

Öğütmekten tatlım bendede çok oldu o

Günaydın kizlar birsey sorcam gogüs ucu Karanan oldu mu aranızda benimki kap kara olduda 6 7 aylik ken olurmuş benimki niye erkenden karardı ....

Benim gogus uclari kararmasi degilde sagdaki uc biraz buyudu soldaki yerinde sayiyo komik gorunuyo niye boyle oldu ki acaba? Gecen haftalarda sag uca agri sizlama gibi sanci giriyordu sonra bi baktim ucu belirginlesmis iyice..

evet ya bu aralar çok uzun bari biz gebeliğe alışana kdr 2 haftada bir çağırsalar bn 7 haftalıkken 1 dk kalp atışı duydum bebek daha 1 cm idi 1 ay geçti tam daha yeni gidicem cmt günü
Ben doktoruma tedirginliklerimden bahsettim. Iki haftada bir çağırıyor. Sende bahset bence daha erkene alabilir

Son düzenleme:
ben bir kilo almışım. Pantolonlarim sıkı geliyor diye hamile pantolonu aldim.

Günaydın kizlar birsey sorcam gogüs ucu Karanan oldu mu aranızda benimki kap kara olduda 6 7 aylik ken olurmuş benimki niye erkenden karardı ....

ben hamile olduğumu göğüs ucu kararmasından anlamıştım adet tarihimden önce. İlk haline göre biraz açıldı rengi ama hala koyu. N nazlizeynepo da demiş bende öyle duydum erkek bebekte erken kararırmış bakalım bu teori bizde tutacak mı? :)

Canım doktora haftaya perşembe gitcez, o zaman belli olur herhalde. Kızım bi kız bi oğlan diyo, benim içine 2 erkek doğuyor. Artık rabbim neyi nasip ederse sağlıklı olsunlarda
inşallah canım öncelik sağlıklı olması tabii.tek yumurta mı çift yumurta mı canım ikizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…