2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Amin.. inşallah öyle olur canım. Paylaşımın için teşekkür ederim.. troid ve pıhtılaşma için kontrol altındaydım. Ama olmadı. Hayırlısı. İnşallah daha iyilerine vesiledir . Hafta sonu kürtaj olucam üç ay korunmam lazımmmış .. ömür geçiyor . Zaman geçiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun .. başka diyebileceğimiz bişey yok. Sevgiler

Günaydın kızlar bir iki gündür rahattım ne güzel bugün uyandım uyanalı içim bulanıyor

evet doğru o dediğinide duymuştum cnm çok hızlı muayene ediyor hiç bişey anlamıyoruz hemen postalıo gibilerinden :) düşünürsen türkan hanımı da öneririm, kan aldırıken bayılan kuzenimi normal doğurtunca ozamandan ona gitmeye karar vermiştim şahsen

inşallah canım öncelik sağlıklı olması tabii.tek yumurta mı çift yumurta mı canım ikizlerin
Amin canım hepimizin inşAllah. Çift yumurta ikizi sanırım :)) ben pek anlamıyorum ama iki ayrı kese var. Seninkiler ?

Bu arada günaydın herkese, bulantı ve kusmalarla başım belada, ilaçlarda fayda etmiyor.

umut-16 cnm çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hikmet.inşallah kısa sürede toparlarsın Rabbim nasip eder tekrar.

Günaydın kızlar. Benim de bir haftadır bulantım yoktu 2 gündür yine bulanıyor.

Ama benim gönlümden kız geçiyor Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da.. Bir de şu bulantı ve yanma geçsin

Ben de 1 kg almışım pek yiyemiyorum ama sigaryı bıraktıgım için sanırım metabolzma yavaşladı,karnım belli olck kdr çıktı.walla cinsiyetle ilgli tezler tutarlı olmadgı için pek üstnde durmuyorum 16.hftada belli olur inşallh doktorda.

kızlar ben hamile kaldığımdan bu yana 5 kilo verdim. 3 aydır hamilelikten soğudum, hiç keyf almadım. İnşAllah bundan sonra düzelir diye umut ediyorum ama 12. hafta oldu hala değişen bir şey yok benim.

kızlar ben hamile kalmadan tam 2 ay önce burun ameliyatı olmuştum doktora gittiğimde sormayı unuttum acaba narkozun falan bir etkisi kalmış mıdır

Biz geldik teyzelerrrr 12 hafta 2 günlük olmuşuz her şey normal gözüktü çok şükür ensesi burun kemiği bacakları elleri elhamdülillah yaaa. 2li testi bn istemiyordum aslında bana hiç sormadan girmiş kayda neyse nasip böleymiş. O kadar harketliydi ki dr teyzemiz kalp hızımızı sayamadı. Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

kızlar herkese selamlar, ne zamandır giremedim buraya. çok dertliydim. iki haftadır bulantılarım vardı iştahsızlık dizboyu, enerji zaten hiç yok. bir haftadır da her gün kusuyorum. hatta dün iki kere kustum. bu sabah her ihtimale karşı Dramamine aldım aç karnaydı, sonra yarım dilim ekmek bir saltalık bir ufak domates yedim. maşallah daha son lokmayı yutamadan kustum çıktı gitti. bir haşlanmış patates ile duruyorum artık su içmeye korkuyorum, bir şey yemek istemiyorum. açken bulanıyor yiyorum bulanıyor gerçekten ağlamaktan bıktım. bide genelde iş yerinde kusturuyor sanki bilerek yapıyor töbe estağfurullah..
11. haftada saç ve tırnaklar oluşuyor ondan yazıyordu bir sitede bulantı başlaması çünkü bende normalde pek bulantı yoktu kusma hiç yoktu. herkeste böyle mi yaa ben mi böyle şansızım sadece yoksa
ya bundan sonra böyle sürerse ya geçmezse

canım ikili test için hem ultrason ölçümü hem de kan aldı değil mi?
ben de pazartesi yaptıracağım da inş. ekstra bir şey yok değil mi?

Günde 2 kere değil ama kusuyorum bende cnm bgn bile kustum açken kusuyorum çok yersem kusuyorum

Net cikmamis ama ikili fotografin altindaki fotoda kiz gibi allah gonlune gore versin
Amiinn bnde nubu kıza benzettm canm ama doktor erkege benzetti bn sormadan kendi dedi . Bn hala kiza benzetiyorum hayırlısı olsun br dahakinde kesin öğreniriz. Doktorun tahmini doğrudur umarm erkek fikri hoş geldi:)

canım tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun aynıları bendede var iş yerinde felaket oluyorum günde iki bile az çoğu zaman 3-4 oluyor hiç bişey yiyemiyorum biran önce geçsin diye beklyrm

kanı aç aldı dimi?
nasıl giderim mide bulantısı ile kan veririm naparım bilmiyorum
zaten normalde kan veremem üstüne bide bulantım var sağolsun

Canım aç tok farketmiyor ben. Aç gttim ama heyecandan yiyemedim ki sabah. Sonrada sokaklarda kustum gene tabi arabayı sağa cekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…