2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canm hadi gözün aydn maşallah büyüms ya ne guzl:)

canım tam anlamıyla duygularıma tercüman olmuşsun aynıları bendede var iş yerinde felaket oluyorum günde iki bile az çoğu zaman 3-4 oluyor hiç bişey yiyemiyorum biran önce geçsin diye beklyrm
nasıl olacak böyle bilmiyorum. pazartesi test için gideceğim birkaç gün rapor istiyceğim inş verir gerçekten dayanamıyorum artık. dün kusmaktan gece 3 te yattım 6.30da uyandım. hayata küstüm resmen

Canım aç tok farketmiyor ben. Aç gttim ama heyecandan yiyemedim ki sabah. Sonrada sokaklarda kustum gene tabi arabayı sağa cekip
bir iki birşey yiyip çıkayım bari aç hepten dayanamam of ne zaman kusacağım diye beklemekten lavaboyu turlamaktan bıktım

nasıl olacak böyle bilmiyorum. pazartesi test için gideceğim birkaç gün rapor istiyceğim inş verir gerçekten dayanamıyorum artık. dün kusmaktan gece 3 te yattım 6.30da uyandım. hayata küstüm resmen
benm kontrolüm nisanın ilk hastası canım daha gidemiyorum

"
Amin maşallah büyümüş. Doktor cinsiyet tahmini bulundumu

bir iki birşey yiyip çıkayım bari aç hepten dayanamam of ne zaman kusacağım diye beklemekten lavaboyu turlamaktan bıktım

Anlıyorum seni cnm ama su tavan olduğu haftadasın gecen hafta bende lavobadaydm hep şimdi daha iim kusuyorum gene ama az ve sık yemeye çalışıyorum bi kere meyve hep yanıbaşımda

Teşekkür ederiz teyzesi ne büyük mutlulukmuş demi senin dr gyno feron kan hapına başladı mı
Yok canm erken daha dedi bnm aile hekimi vermişti bn kullanmadm ama söyledim bu durumu daha erken dedi 4 aydan sonra baslarz dedi

kızlar ben hamile kalmadan tam 2 ay önce burun ameliyatı olmuştum doktora gittiğimde sormayı unuttum acaba narkozun falan bir etkisi kalmış mıdır
Yok canım. Benim de bir ay önce burun konkalarım yakıldı. Ameliyattan üç dört gün sonra atılıyor. Mesela tüp bebekte bazı kadınlara embriyoların transferi anestezili yapılıyor. Bir şey olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öyle deme. Şimdi bulantin var, enerjinin düşük o yüzden kendini kötü hissediyorsun. Birkaç haftaya geçecek inşallah.
Maalesef üç arkadaşım doğuma kadar kustu. Ama yirmi kilo civarı aldilar. Tabii onlar istisna.
İnşallah geçici bir dönem. Öyle düşünmeye çalış

Amin canım hepimizin inşAllah. Çift yumurta ikizi sanırım :)) ben pek anlamıyorum ama iki ayrı kese var. Seninkiler ?

Bu arada günaydın herkese, bulantı ve kusmalarla başım belada, ilaçlarda fayda etmiyor.
Benim de iki ayrı kese yani çift yumurta canım birbirlerine tıpa tıp benzemeyecekler :)

aslında 12de hafifliyo 16 da tamemen bitiyo diyolar
İnşAllah canım ama benim umudum kalmadı
Canım bende aynen senin gibiyim, yeminle hayattan nefret durumundayım şuanda. sabah okula geldim ve 11e kadar kustum. Odamda Allahtan kanape var uyumuşum yeni uyandım. Çok berbat bir şey, 5 kilo verdim. Artık yemek istemiyorum kusacam diye Rabbimden inşAllah biran önce geçmesini istiyorum artık çünkü dayanamıyorum bende. Her yerde poşetle geziyorum.

Anlıyorum seni cnm ama su tavan olduğu haftadasın gecen hafta bende lavobadaydm hep şimdi daha iim kusuyorum gene ama az ve sık yemeye çalışıyorum bi kere meyve hep yanıbaşımda
önceden de bulantım olsa anlayacağım ama biranda 11. haftada kusmanın başlaması çok garip geldi bana. umarım uzamaz da 14. hafta itibari ile tamamen biter

su bile içesim yok, susuz kalmaktan korkuyorum. bir de ekmek pilav patates yiyebiliyorum sadece şekerim yükselecek diye de korkuyorum. 11. haftada bulantının başlaması normal mi bilmiyorum
ağlaya ağlaya artık ağzıma zorla ekmek tıkmaktan yoruldum umarım bir iki haftaya en geç biter bu dönem Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…