2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

canım ben hiç hamileliğinin sonuna kadar kusan duymadım. Belki vardır ama çok azdır sayı. Sen olumlu düşün. Şekerli şeyleri yedikten sonra süt ve süt ürünleri ye, dengeliyo şekeri. Peynir vs. yiyebiliyorsan iyi olur. Çabucak geçer inşallah..Bi de dramamine i dr mu verdi sana?

Merhabalar

Bugün randevum vardı , ense kalınlığı, burun, kalp atışı normal , 2li test yaptırmadım yaşım 39 çünkü, bildiğiniz bebek olmuş kızlar ne korkuyla gittim Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey iyi sadece düşük riski devam ediyor dedi ağır kaldırmayacaksın, ilişki yasak dedi. Ultrasonda 13 + 3 görünüyoruz :)

Ben de hiç duymamıştim ama gördüm maalesef . Hepsi de yakınimda üç kişi. Ama belki milyonda bir olan bir şeydir ama var.

Kocaman olmuş gözün aydın düşük riskin neye göre var dio canım bnmde baştan vardıda şimdi dr yok sorun dedi

Kizlar slmm .... su icmek iskence gibi yaaaa nefret ediyorum resmen bunu yasayan varmi aranizda

Kizlar slmm .... su icmek iskence gibi yaaaa nefret ediyorum resmen bunu yasayan varmi aranizda
ben varım. çünkü midem bulanıyor çok su içip sulu bişeyler tüketince. o nedenle normalde 3 lt su içen ben 1.5 lt bile içemiyorum sanırım

baya öğürme geliyor önce sonra kusuyorum. kokudan olmuyor ama yemekten önce ve sonraları oluyor.
Geçer inslh canm. Bnmde aniden geliyor bazn koku duyuyorum baznde br bulantı basliyo aniden kusuyorum geçiyor Allah tan yemek yiyebiliyoruz ve çok bi bulantm yok

evet canım doktor verdi. sabah akşam 1er adet aç karna yazıyor. henüz bir kez almıştım ama akacağım sanırım artık çünkü sosyal hayatım bitti resmen.
gebelikte bulantı konusunda A grubu ilaçlarındanmış. plasentadan bebeğe geçmiyormuş şimdiye dek hiçbir yan etkisi bebeğe saptanmamış.

Geçer inslh canm. Bnmde aniden geliyor bazn koku duyuyorum baznde br bulantı basliyo aniden kusuyorum geçiyor Allah tan yemek yiyebiliyoruz ve çok bi bulantm yok
ben de yiyorum yemek ama sonra kusmak kötü oluyor yediklerim de boşa gidiyor. bu gidişle Allah korusun serumluk olacağım diye korkuyorum

hakkımızda hayırlısı olsun annelrın ıcıne dogarmış aslında ama bılememdım ankı kızım olcak benım :)

ben de yiyorum yemek ama sonra kusmak kötü oluyor yediklerim de boşa gidiyor. bu gidişle Allah korusun serumluk olacağım diye korkuyorum
Olmayz inslh canm. Geçer gider inslh :) kusmak gerçekten çok kötü şu karnim sızlıyor artk boğazım nasıl yaniyo

Şeker hastası değilsen patates ve pirinç şekerini çıkarmaz canım. Ekstra şekerli şeyler yeme zaten yiyemiyosun ama midene iyi geliyorsa devam et bu yiyeceklere belki patates salatası pirinçli salata gibi hafif hafif çeşitlendi girişin ve sebze de yemiş olursun

Kızlar benimde.bazı kokular öğürmeme sebep oluyor ama söyleyip sizi de etkilemeyeyim çünkü yaşam alanı kalmaz kimseye:))) ama çok zor bi durum bilmeyen inek gibi böööğürüyorum sanıyor.

Bende çubuk kraker yemekten kabız oldum

Çok güldürdün beni yaa bende çubuk yemekten usandım ve bazı şeylerden aşırı tiksindim kokusuna dahi tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…