Biz geldik teyzelerrrr 12 hafta 2 günlük olmuşuz her şey normal gözüktü çok şükür ensesi burun kemiği bacakları elleri elhamdülillah yaaa. 2li testi bn istemiyordum aslında bana hiç sormadan girmiş kayda neyse nasip böleymiş. O kadar harketliydi ki dr teyzemiz kalp hızımızı sayamadı. Çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
Arkadaslar nihayet dr randevuma gittim. Bebegim saglikli, hayatindan memnun. Nipt sonucu hersey yolunda. Vitaminler degisti. Crinone yok şükür. Minamix diye bir pronatal vitamin verdi. Icinde probiyotik de var. Pipisini gosteren bir de resim verdi :)
Resmini yuklemeye çalışacağım.
Arkadaslar nihayet dr randevuma gittim. Bebegim saglikli, hayatindan memnun. Nipt sonucu hersey yolunda. Vitaminler degisti. Crinone yok şükür. Minamix diye bir pronatal vitamin verdi. Icinde probiyotik de var. Pipisini gosteren bir de resim verdi :)
Resmini yuklemeye çalışacağım.Eki Görüntüle 1972398
Canim kadindogumcu aile dostumuzu aradim mide bulantim yok(simdiye kadar bikac defa öğürdüm sadece) ama midemde yanma var dedim mide yanmasi ilerleyen haftalarda dahada artacak belki ilac bile baslayabiliriz o zaman ayrica bulanti yoksa istisnayla beraber genelde erkek bebektir dedi. Hatta %70 gibi bi oranda verdi:)
Kızlar benimde.bazı kokular öğürmeme sebep oluyor ama söyleyip sizi de etkilemeyeyim çünkü yaşam alanı kalmaz kimseye:))) ama çok zor bi durum bilmeyen inek gibi böööğürüyorum sanıyor.