2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kocaman olmuş gözün aydın düşük riskin neye göre var dio canım bnmde baştan vardıda şimdi dr yok sorun dedi
Teşekkür ederim canım,
Canım ben endometriosis hastasıyım yani 1 adet çikolata kistim var , rahimde kasılma yapıyor o yüzden malesef.

Ayy sende bugün bebişini görmüşsün ya şimdi gördüm , seninde gözünaydın canım.

Teşekkür ederim canım,
Canım ben endometriosis hastasıyım yani 1 adet çikolata kistim var , rahimde kasılma yapıyor o yüzden malesef.

Ayy sende bugün bebişini görmüşsün ya şimdi gördüm , seninde gözünaydın canım.

Anladım canım inşallah bişi olmaz... Sağol canım gördük çok şükür

Masallah canım erkekmiymis. Hadi gozun aydın

Hadi ya ilk defa duyuyorum oglumda olmadi bende yine yok budami erkek yani kizi olup midesi bulanmayan yokmu kizlar.aranjzda

Hadi ya ilk defa duyuyorum oglumda olmadi bende yine yok budami erkek yani kizi olup midesi bulanmayan yokmu kizlar.aranjzda
Ahahaha aynı bende oyle oglumdada olmadı hatta hamıle gıbı bıle degıldım yıne aynı sekıldeyım.

Bende yaptırmayacağım canım doktorum bana en son gittiğimde sordu testleri yaptıracak mısın diye hayır dedim o zaman 6.aya kadar bişey istemicem dedi
Bana gerek gormedı dr. Bende ıstemedım oglumdada yaptırmamıstım zaten.

Bu arada dr um gunes icin iki krem verdi artik kullanmk gerekmis. Photoderm mineral spray veya pregnasolante. Parabensizmis.

bn hayatımda hiç olmamıştım bu hamilelik bnmde düzenimi bozdu kuru kayısı yiyorum şimdi günde 2 tane çok iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…