2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ozlmlvnt gözün aydın canımm sağlıklı bi şekilde devam etsin inşallah :) sıpalar ne tatlış oldular yaa büyümüşler nokta kadar gördüğümüz ultrasonlardan bebek ultrasonlarına geçtik cmt bende hahırlı haberlerle dönerim inşallah :)

benimde kandaki demir seviyelerim iyi ama depo olan ferritin im düşük doktor takviye için erken dedi bana da

Bnmki nie verdi ki acaba

Hayırlısı olsun tatlım

Allah razı olsun hepimiz için

İnşallah canım çok güzel duygu agzım kapanmadı gülümsemekten muaynede

Ben de yaptrmadım usg den ölçüm aldı sdce.bu progestan ı yavaş yavaş bırakanlar nasl bıraktnz günde 3 ten 1 e mi düşürdnz?

Canım bn dra gitmeden kahverengi akıntım bitti die önce 2 ye düşürdüm 12 saate 1 sonra 1 hafta sobrada 1 e dr da. Pruloton iğneyikesti progestanı da gece alsan yeter dedi

benimde kandaki demir seviyelerim iyi ama depo olan ferritin im düşük doktor takviye için erken dedi bana da

Bnmki nie verdi ki acaba

Hayırlısı olsun tatlım

Allah razı olsun hepimiz için

İnşallah canım çok güzel duygu agzım kapanmadı gülümsemekten muaynede

Ben de yaptrmadım usg den ölçüm aldı sdce.bu progestan ı yavaş yavaş bırakanlar nasl bıraktnz günde 3 ten 1 e mi düşürdnz?

Canım bn dra gitmeden kahverengi akıntım bitti die önce 2 ye düşürdüm 12 saate 1 sonra 1 hafta sobrada 1 e dr da. Pruloton iğneyikesti progestanı da gece alsan yeter dedi

Canim masallah uzun boylu bebegin. Cikintiyi tam goremedim ama kiza benziyor. Baska ultrasonu var mi?

Ayy maşallah canım yaa. Çok sevindim sonucunun temiz çıkmasına gözün aydın. Oğluşum da kocaman olmuş maşallah :)

Evet kesinlikle oyle odada 5 dakikadan uzun durdugumu hatirlamiyorum soru bile sormaya firsat vermiyor hemen postaliyor. Sen turkan hanimdan memnun musun? Muayene suresi ne kadar suruyor?

Amiinn bnde nubu kıza benzettm canm ama doktor erkege benzetti bn sormadan kendi dedi . Bn hala kiza benzetiyorum hayırlısı olsun br dahakinde kesin öğreniriz. Doktorun tahmini doğrudur umarm erkek fikri hoş geldi:)

Bir dahaki gittiginde yine foto at canim cunku bunlarda pek belli degildi alt fotodakini kiza benzettim

Peki ya yaptırmayan varmı benım gıbı
bende düşünmüyorum yaptırmayı

Hadi ya ilk defa duyuyorum oglumda olmadi bende yine yok budami erkek yani kizi olup midesi bulanmayan yokmu kizlar.aranjzda
Benim kızlarda hiç bulantım olmadı ikincid iştahsızlık gibi tiksinme olmuştu şimdide aynı öyle

Benim doktorda 15. Haftadan once soylemem diyor ama ben 12. Haftada 2li test yapan doktordan ogrenecegim :))
Şahsen bnde beklemiyordum tahmin yapacağını . Hayirlisi bakalm br dahaki kontrolde net olarak soylerm dedi zatn hayırlısı olsn hakkımızda snin ilkmi.?

sen hafta olarak daha ilerdesin ben en son doktora 7 haftalıkken gittim bugün 10+5 im belki benm için erkendir cann bide demir ilacının kabızlığa sebep oldupunu okudum çok haberin olsun başladıysan kuru kayısı bana iyi geldi bu arada herkese söylüyorum :)

bugün akşam doğru düzgün hiç biey yiyemedim bulantım yok ama yerse kusucak gibi oluyorum bütün yemeklerden tiksindim sanki eşim başımda dört dönüto garibim canın ne çekiyosa onu yapıyım alıyım diye yok hiç bişey çekmiyoda istemiyoda bundan sonra böyle devm etmez inşallah annemin çok bulantısı olmuş iki gebeliğinde de ikisinde de 2.5 ayken başladığını söylüyo diom ozamana bitmesi lazımdı yok bnm ozaman başladı diyo korkutuyo beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…