ozlmlvnt
gözün aydın canımm sağlıklı bi şekilde devam etsin inşallah :) sıpalar ne tatlış oldular yaa büyümüşler nokta kadar gördüğümüz ultrasonlardan bebek ultrasonlarına geçtik cmt bende hahırlı haberlerle dönerim inşallah :)
ozlmlvnt
gözün aydın canımm sağlıklı bi şekilde devam etsin inşallah :) sıpalar ne tatlış oldular yaa büyümüşler nokta kadar gördüğümüz ultrasonlardan bebek ultrasonlarına geçtik cmt bende hahırlı haberlerle dönerim inşallah :)
Canım bn dra gitmeden kahverengi akıntım bitti die önce 2 ye düşürdüm 12 saate 1 sonra 1 hafta sobrada 1 e dr da. Pruloton iğneyikesti progestanı da gece alsan yeter dedi
ozlmlvnt
Canım bn dra gitmeden kahverengi akıntım bitti die önce 2 ye düşürdüm 12 saate 1 sonra 1 hafta sobrada 1 e dr da. Pruloton iğneyikesti progestanı da gece alsan yeter dedi
Arkadaslar nihayet dr randevuma gittim. Bebegim saglikli, hayatindan memnun. Nipt sonucu hersey yolunda. Vitaminler degisti. Crinone yok şükür. Minamix diye bir pronatal vitamin verdi. Icinde probiyotik de var. Pipisini gosteren bir de resim verdi :)
Resmini yuklemeye çalışacağım.Eki Görüntüle 1972398
evet doğru o dediğinide duymuştum cnm çok hızlı muayene ediyor hiç bişey anlamıyoruz hemen postalıo gibilerinden :) düşünürsen türkan hanımı da öneririm, kan aldırıken bayılan kuzenimi normal doğurtunca ozamandan ona gitmeye karar vermiştim şahsen
Evet kesinlikle oyle odada 5 dakikadan uzun durdugumu hatirlamiyorum soru bile sormaya firsat vermiyor hemen postaliyor. Sen turkan hanimdan memnun musun? Muayene suresi ne kadar suruyor?
Amiinn bnde nubu kıza benzettm canm ama doktor erkege benzetti bn sormadan kendi dedi . Bn hala kiza benzetiyorum hayırlısı olsun br dahakinde kesin öğreniriz. Doktorun tahmini doğrudur umarm erkek fikri hoş geldi:)
İnşallah canım çok güzel duygu agzım kapanmadı gülümsemekten muaynede
sen hafta olarak daha ilerdesin ben en son doktora 7 haftalıkken gittim bugün 10+5 im belki benm için erkendir cann bide demir ilacının kabızlığa sebep oldupunu okudum çok haberin olsun başladıysan kuru kayısı bana iyi geldi bu arada herkese söylüyorum :)
bugün akşam doğru düzgün hiç biey yiyemedim bulantım yok ama yerse kusucak gibi oluyorum bütün yemeklerden tiksindim sanki eşim başımda dört dönüto garibim canın ne çekiyosa onu yapıyım alıyım diye yok hiç bişey çekmiyoda istemiyoda bundan sonra böyle devm etmez inşallah annemin çok bulantısı olmuş iki gebeliğinde de ikisinde de 2.5 ayken başladığını söylüyo diom ozamana bitmesi lazımdı yok bnm ozaman başladı diyo korkutuyo beni:)