sen hafta olarak daha ilerdesin ben en son doktora 7 haftalıkken gittim bugün 10+5 im belki benm için erkendir cann bide demir ilacının kabızlığa sebep oldupunu okudum çok haberin olsun başladıysan kuru kayısı bana iyi geldi bu arada herkese söylüyorum :)
ozlmlvnt
cnm çok saol bende öyle içeyim artık.bi doktor tanıdıgım; sezaryenden sonraki 2.gebeliklerde bebek yer açmk için oradaki artık kanları aşındırırmş onlarda lekelenme yapar dedi.norml dogumda tüm artık kan dökülüyo atılıyo vücuttan dedi ama sezaryende biz temzliyorz bezlerle dedi kalıyomuş vücut bi kısmını atsada.bu lekenlnmenin sebeplerinden biri olablr dedi.senin ilk sanırım ama operasyon geçrmişmydin?
Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti. Bugun 8+0 ım.
su bile içesim yok, susuz kalmaktan korkuyorum. bir de ekmek pilav patates yiyebiliyorum sadece şekerim yükselecek diye de korkuyorum. 11. haftada bulantının başlaması normal mi bilmiyorum
ağlaya ağlaya artık ağzıma zorla ekmek tıkmaktan yoruldum umarım bir iki haftaya en geç biter bu dönem Allah yardımcımız olsun..
Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun.benim de geçen hafta o şekildeydi,hiç kusmadım ama bulantıdan hiç bir şey yapamıyordum.sadece patatesle besleniyordum.su bile midemi bulandırıyordu.Doktorum bulantıların artmaması için dram...n tableti her gün düzenli içmemi önerdi.bir de gece yatmadan mide koruyucu ilaç önerdi(reflü de mide bulantısını artırıyor çünkü)şimdi daha iyiyim çok yağlı ve kokulu olmadan herşeyden yiyebiliyorum daha konforluyum.
Su ıcemeyenlere onerım bende ılk baslarda 3 lt ıcıyodum sonra ıcememeye basladım. Rezene ıcıyorum dra dedım dr rezene ıc o zaman 2 lt dedı. İyi fıkır oyle yapıyorum ben sızde deneyın,hem rahatlatıyo iyi geliyo rezene.
Su ıcemeyenlere onerım bende ılk baslarda 3 lt ıcıyodum sonra ıcememeye basladım. Rezene ıcıyorum dra dedım dr rezene ıc o zaman 2 lt dedı. İyi fıkır oyle yapıyorum ben sızde deneyın,hem rahatlatıyo iyi geliyo rezene.
Aynen bndede baş ağrısı var. Dün akşamdan beride aşırı derecede göğüslerimn uci agriyo böyle sanki yarılmış gbi olmuş aciyo oğlanı götürünce uyuyormusun geri :)
ben ıhlamuru bile bi bardak anca içiyorum oda limona boğarsam bitki çaylarıyla hiç aram yok suyu 3 lt içiyorumdur aşağı yukarı içemediğim günlerde 2 lt oluyodur en az