2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim doktorda 15. Haftadan once soylemem diyor ama ben 12. Haftada 2li test yapan doktordan ogrenecegim :))

2li test derken cnm kanda mı cıkıo cinsiyet

Daha başlamadım yarın başlıcam cnm dikkate alcam kayısıyı aman. Bde kabız olmayalım zaten gecen sene hemoroid ameliyatı oldum risk tasıyorum bn

ozlmlvnt cnm çok saol bende öyle içeyim artık.bi doktor tanıdıgım; sezaryenden sonraki 2.gebeliklerde bebek yer açmk için oradaki artık kanları aşındırırmş onlarda lekelenme yapar dedi.norml dogumda tüm artık kan dökülüyo atılıyo vücuttan dedi ama sezaryende biz temzliyorz bezlerle dedi kalıyomuş vücut bi kısmını atsada.bu lekenlnmenin sebeplerinden biri olablr dedi.senin ilk sanırım ama operasyon geçrmişmydin?

Hadi ya ilk defa duyuyorum oglumda olmadi bende yine yok budami erkek yani kizi olup midesi bulanmayan yokmu kizlar.aranjzda
Canim %100 demediki %70 dedi rabbim insallah gonlunden geceni sagligiyla nasip etsin bunlarin hepsi varsayim sagligiyla gelsinler insallah canim benim

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti. Bugun 8+0 ım.

Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun.benim de geçen hafta o şekildeydi,hiç kusmadım ama bulantıdan hiç bir şey yapamıyordum.sadece patatesle besleniyordum.su bile midemi bulandırıyordu.Doktorum bulantıların artmaması için dram...n tableti her gün düzenli içmemi önerdi.bir de gece yatmadan mide koruyucu ilaç önerdi(reflü de mide bulantısını artırıyor çünkü)şimdi daha iyiyim çok yağlı ve kokulu olmadan herşeyden yiyebiliyorum daha konforluyum.

Su ıcemeyenlere onerım bende ılk baslarda 3 lt ıcıyodum sonra ıcememeye basladım. Rezene ıcıyorum dra dedım dr rezene ıc o zaman 2 lt dedı. İyi fıkır oyle yapıyorum ben sızde deneyın,hem rahatlatıyo iyi geliyo rezene.

Bnde bazn 1 buck litre anca iciyorum bazn 3 4 litre yi buluyor bir türlü düzen oturtamadm

Kizlar slmm .... su icmek iskence gibi yaaaa nefret ediyorum resmen bunu yasayan varmi aranizda
Bende icemiyorum aninda midem bulanıyor. Yemek arasında icersem ictim yokda icemiyorum

Peki ya yaptırmayan varmı benım gıbı
Ben yaptirmayacagim canim

Canim butun gun progestan uyutuyor. Rezenede uyutmazmi

ozlmlvnt doktorum bana 12.haftada demir ilacı verecegini söylemişti. 1 nisanda kontrol var o gun yazar sanırım

İyiyim bende canım oglan kalkıyo erkenden saat 6 da :) 40 dk sonra krese goturcem. Basım agrıyo hafıften hafıften.
Aynen bndede baş ağrısı var. Dün akşamdan beride aşırı derecede göğüslerimn uci agriyo böyle sanki yarılmış gbi olmuş aciyo oğlanı götürünce uyuyormusun geri :)

ben ıhlamuru bile bi bardak anca içiyorum oda limona boğarsam bitki çaylarıyla hiç aram yok suyu 3 lt içiyorumdur aşağı yukarı içemediğim günlerde 2 lt oluyodur en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…