2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen bndede baş ağrısı var. Dün akşamdan beride aşırı derecede göğüslerimn uci agriyo böyle sanki yarılmış gbi olmuş aciyo oğlanı götürünce uyuyormusun geri :)
Yuruyorum sabahları oglanı bırakıp o soguk hava ıyı gelıyo bana. Yok canım ne uyuması uykuyu seven bır ınsan hıc olamadım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar çalışan annelere kolaylıklar diliyorum güzel bir gün olur inşallah
günaydınn evet bugünde akşam olsa da kurtulsam şirketten :) yarında kontrolümüz var inşallah sağlıkla görürüz bebişi en som 7 haftalıkken 1 dkcık kalp atışını dinletmişti bi ay oldu tam

ben ıhlamuru bile bi bardak anca içiyorum oda limona boğarsam bitki çaylarıyla hiç aram yok suyu 3 lt içiyorumdur aşağı yukarı içemediğim günlerde 2 lt oluyodur en az
Su ıcıyosan sorun yok canım ben su ıcemeyenler ıcın dedım :)

Su ıcıyosan sorun yok canım ben su ıcemeyenler ıcın dedım :)
sabah uyanıyorum dilim damağıma yapışmış midem bulancka otobüste diye korkudan içemiyorum aç karnına su işe varsamda suya yapışsam diye dakikaları sayıyorum :)

sabah uyanıyorum dilim damağıma yapışmış midem bulancka otobüste diye korkudan içemiyorum aç karnına su işe varsamda suya yapışsam diye dakikaları sayıyorum :)
Evden cıkmadan bıseyler at agzına yınede bos olunca mıde daha cok bulanır bıde otobus sallıyo

Yuruyorum sabahları oglanı bırakıp o soguk hava ıyı gelıyo bana. Yok canım ne uyuması uykuyu seven bır ınsan hıc olamadım
Ben sevmeye basladm valla :) yürümeye etmiyorum bn sabahları öğlenden sonra çıkıyorum yürümeye :)

günaydın kızlarr.ilk defa dünden beri çok kötü oldum başım resmen çatlar derecede ağrıdı dün.işten gelince direk yattım sabaha kadar şuan da tuhafım anlamadım midem de öyle başım da öyle bi de kabız oldum sanırım.şimdiye kdr olmadı umarım yine olmaz

Bas agrısını cok ıyı bılırım cok kotu. Ben dayanamayıp oglumun paracetamol undan ıcmıstım. Hava almaya calıs su ıc baskada yapacak bıseyımz yok

İlk evet rahimden 3 operasyon gecirdim bende diyodum ki kanama alanı yok bişi yok neden oluyor die

:) yuru canım yuru ıyıdır yurumek. Temız havada. Hemen evın yanında bızım orman baslıyo ogluma hamıleyken az yurumuyodum :) havalar az ısınsında o zaman her gun yururuz.
Ohh missss orman havası özellikle son sylr yürümek gerekmiş bebek doğum pozisyonuna girsn diye

Benimde yarın randevum en son 3 hafta önce gitmiştim inşallah güzel haberler alırız

Kizlar rahmime/vajina girisime bikac saniyelik sızı girip cikiyor dunden beri. Sizde de oluyor mu? 2 hafta oncede olmustu dr.um iyi bulgudur demisti ama o zaman iki gunde gecmisti. Bugun 8+0 ım.

Banada oluyor canım bu haftadayımbide dün oldu daha ama farkettim fazla ayakta kalınca oldu yorulmaya gelmiyor bebeişim

ozlmlvnt doktorum bana 12.haftada demir ilacı verecegini söylemişti. 1 nisanda kontrol var o gun yazar sanırım

Sağol canım içim rahatladı biraz

ben ıhlamuru bile bi bardak anca içiyorum oda limona boğarsam bitki çaylarıyla hiç aram yok suyu 3 lt içiyorumdur aşağı yukarı içemediğim günlerde 2 lt oluyodur en az

Sorma senle aynıyım bitki çaylarıyla hiç aram düzelmedi bu zamana kadar işin kötü yanı başlarda 2-2.5 l içerken artık suda İçemiyorum 1l olmuodur bile nabcam ben

Zaten normal dogumu dusunuyosan full hareket. Ben yapı geregı de cok hareketlıyım duramam totomun ustune oglum da bana cekmıs :)
Normal doğum çok istiyorum ama çok korkmaya başladım aşırı bel agrim var bn söylenince sen nasıl doguracan diyorlar belin kopuyor doğumda alış bunlara diyorlar. Zatn esimde sn doguramazsn dedi bna . kesin sezeryan olur diyo inadına dogurasm geliyor

Canım bana ınan oyle korkulacak bı yanı yok helekı belın kopmasınoda yenı duydum ben oyle bısey yasamadım. Hemde riskli dogum yaptıgım halde. Oyle fılmlerde dızılerde gordugun gıbı bagrıs cagrıslık durum yok. Gayet sakın olursan daha rahat olur. Hayırlısı olsun ınsallah

Ne bilim Ya bnce de insanın acı eşiğine bağlı . Bn ablamin doğumunda yanındaydım o kadr da zor dgilde sadece doğuma girmesine yarm saat kala artk gözlerinden yaş akıyordu 1 2 dkkaya düşünce sancılar dayanılmaz oldu dedi kendide yoksa çok iyiydi iyiki normal dogurdum diyor epiduralda almadı bildiğin doğurdu maşallah :) bnde ondan cesaretleniyorm .

Hayırlı cumalar arkadaşlar Nasılsıniz cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah benim içimden de kız geçiyor
Dün doktor kontrolümüz vardı hersey yolunda dedi çok şükür
2li tarama yaptirmiycam bende inşallah
Bir ay sonra cinsiyet icin gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…