2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet kesinlikle oyle odada 5 dakikadan uzun durdugumu hatirlamiyorum soru bile sormaya firsat vermiyor hemen postaliyor. Sen turkan hanimdan memnun musun? Muayene suresi ne kadar suruyor?
memnunum ben cnm sakin bi bayan zaten ne çok cıvık nede çok resmi tam kıvamında kalem kalem her noktaya değinio kafana takılan, en sonda soruyor senin sormak istedğin merak ettiğin bişi varmı diye :) ultrasondada öle gösteriyor anlata anlata,hatta en sondada göbeğini silip eliyle kendi kaldırıyor seni

Gunaydin hanımlar. Bulantim azaldikca yeme düzenim değişti. Limon ve maden suyu iyi gelirken simdi limon yanma yapiyor. Yanma ve bas agrisi tavan yapti. Hormonlar degisiyor dedi dr. Gece 3-5 ayaktayim. Gece yatmadan 4-5 findik veya ceviz yiyince sabah kazintim olmuyor. Tiksintilerim azaldi ama hala yok olmadi.

Merhaba:) doktordan geliyorum. İkili tarama için kan verdim. Ense kalınlığımıza bakıldı. Bir türlü döndüremedik bebeği yan yatmış epey uğraştırdı:)) Neyse çok şükür o da iyiymiş. Ama cinsiyetini 16. haftada söylerim dedi Daha çok erken yanılma payı yüksek dedi. Ama pipi yok gibi bu kız olduğunu göstermez küçük olduğu için de farkedilmemiştir dedi..Kızım mı olcak acaba :)

hayırlı olsun canım, kısmetse ben de pazartesi ikili teste gireceğim. inşallah güzel geçer her şey yolunda olur. kuzenim ikili testten bir hafta sonra öğrenmişti cinsiyeti, yüksek oranda erkek dedi. üç hafta sonra tekrar gidince kesin erkek dedi :)
görüyolar aslında ama net emin olmadan söylemiyor bazı doktorlar sanırım.
bakalım bana bir şey diyecek mi:)

Cok merak edılıyo dımı cınsıyet bende cok merak edıyorum ama daha 4 hafta var

Merhaba kızlar herkese, bende her sabah olduğu gibi bu sabahta kusarak güne başladım Yemin ederim içim dışıma çıkıyor aç aç öğürmek. Bir türlü geçmiyor. Gün içinde de birkaç kez kusuyorum. Derslere korkarak giriyorum kusacam diye :) Cinsiyetleri bende çok merak ediyorum. İnşAllah bir kız bir oğlan olur. Rabbim nasıl nasip ederse artık

Arkasınımı donmus bebıs canım?

Sen daha ii anlarsın bnm ilk tecrubem ama dr çok rahat ölçtü ensesini kemiklerini hangi pozisyon da anlamadım ki sırt üstü yatmış ama

Eklentiler

• _20170324_125648.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…