kızlar bende bugün ikili test yaptırdım ALLAHa çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
doktor kıza benzıyor dedii :) :) sizce 3aylıkta kesın anlaşılabiliyormu ?
Canım gozum aydın bende ptesi ikili test yaptırdım doktorum bacakları kapalı diyerek cinsiyet söyleyemedi. Ama bana cinsiyeti merak ediyorsan 14. Haftada bi gel istersen dedi yani haftaya bellı olma olasılıgı varmıs
Merhaba kızlar herkese, bende her sabah olduğu gibi bu sabahta kusarak güne başladım Yemin ederim içim dışıma çıkıyor aç aç öğürmek. Bir türlü geçmiyor. Gün içinde de birkaç kez kusuyorum. Derslere korkarak giriyorum kusacam diye :) Cinsiyetleri bende çok merak ediyorum. İnşAllah bir kız bir oğlan olur. Rabbim nasıl nasip ederse artık
Normal doğum çok istiyorum ama çok korkmaya başladım aşırı bel agrim var bn söylenince sen nasıl doguracan diyorlar belin kopuyor doğumda alış bunlara diyorlar. Zatn esimde sn doguramazsn dedi bna . kesin sezeryan olur diyo inadına dogurasm geliyor
Aa canım sen onlara bakma maddenin dogasına uygun olan zaten herseyin normali gibi normal doğum. Gel biz doğuma kadar hareket yapalım gunde 45 dk yuruyelim sonrada normal dogum yapalım. Onlar da catlasın :)
Canım ölcerek ıcersen standart olur ornegın -lt sıselerden ıkı adet tamamen ıcmem lazım de ozaman bakarsın az ıctıysen yatana kadar kalan kısmı tamamlarsın ben öyle ölcebılıyorum ıctıgım suyu