2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sen daha ii anlarsın bnm ilk tecrubem ama dr çok rahat ölçtü ensesini kemiklerini hangi pozisyon da anlamadım ki sırt üstü yatmış ama
Burada sırt ustu canım ama bende anlamıyorum cınsıyet falan cok merak edıyorum bende bakalım hayırlısı olsun

Ya bu goruntu cokk iyi yaaa hahahahahha cikartip sevesim geldi veledi.... sekle bak yarabbim masallah masallahh kuzuyaa
Bende o kadar begendım kı dr vermedı fotoyu ben kendım cekıp gıdıp cıkarttım oglum da sevıyo mami bebekini gostersene

Aa ben kacirmisim. Yalniz burda hareketli. Ay cok tatli. Bebegin açisi tam anlasilmiyor. Baska resmi var mi? Erkek gibi sanki
Yok baska canım ya :) herkes erkek dedı neredeyse 2 kısı kız dedı. Oglum var bende kız ıstıyorum ama artık hayırlısı :)

kızlar bende bugün ikili test yaptırdım ALLAHa çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
doktor kıza benzıyor dedii :) :) sizce 3aylıkta kesın anlaşılabiliyormu ?
Benimde 12 haftalıkken kıza benziyor demişti doktor sonraki kontrolde kesinleşmişti hayırlı olsun

kızlar bende bugün ikili test yaptırdım ALLAHa çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
doktor kıza benzıyor dedii :) :) sizce 3aylıkta kesın anlaşılabiliyormu ?
Canım gozum aydın bende ptesi ikili test yaptırdım doktorum bacakları kapalı diyerek cinsiyet söyleyemedi. Ama bana cinsiyeti merak ediyorsan 14. Haftada bi gel istersen dedi yani haftaya bellı olma olasılıgı varmıs

Canım allah yardımcın olsun zamanla gecer insallah yavas yavas bunyen alısır umarım

Aa canım sen onlara bakma maddenin dogasına uygun olan zaten herseyin normali gibi normal doğum. Gel biz doğuma kadar hareket yapalım gunde 45 dk yuruyelim sonrada normal dogum yapalım. Onlar da catlasın :)

Bnde bazn 1 buck litre anca iciyorum bazn 3 4 litre yi buluyor bir türlü düzen oturtamadm
Canım ölcerek ıcersen standart olur ornegın -lt sıselerden ıkı adet tamamen ıcmem lazım de ozaman bakarsın az ıctıysen yatana kadar kalan kısmı tamamlarsın ben öyle ölcebılıyorum ıctıgım suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…