kızlar bende bugün ikili test yaptırdım ALLAHa çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
doktor kıza benzıyor dedii :) :) sizce 3aylıkta kesın anlaşılabiliyormu ?
Aa canım sen onlara bakma maddenin dogasına uygun olan zaten herseyin normali gibi normal doğum. Gel biz doğuma kadar hareket yapalım gunde 45 dk yuruyelim sonrada normal dogum yapalım. Onlar da catlasın :)
Canım ölcerek ıcersen standart olur ornegın -lt sıselerden ıkı adet tamamen ıcmem lazım de ozaman bakarsın az ıctıysen yatana kadar kalan kısmı tamamlarsın ben öyle ölcebılıyorum ıctıgım suyu
Bnm br tane sürahim var tam 1.5litre su alıyor o bitiyor günlük ama fazlası bazn oluyor bazn olmuyor yoksa ölçüyü ayarladm ama icemiyorum işte bazn. :)
Canım ölcerek ıcersen standart olur ornegın -lt sıselerden ıkı adet tamamen ıcmem lazım de ozaman bakarsın az ıctıysen yatana kadar kalan kısmı tamamlarsın ben öyle ölcebılıyorum ıctıgım suyu
bnmde iş yerinde cam şişem var 0.75lik 3 şişe ondan içiyorum 2.25 oluyo eve gelince de 4 5 bardak içiyorum 1 lt de öyle oluyodur aşağı yukarı ama şişe olmasa kaç bardak içtiğimi sayamam gerçekten
Bnm br tane sürahim var tam 1.5litre su alıyor o bitiyor günlük ama fazlası bazn oluyor bazn olmuyor yoksa ölçüyü ayarladm ama icemiyorum işte bazn. :)
bide bulantıdan ayrı akşamları bi yanma başladı bende arada oluyo ama inşallah çoğalmaz diyim ztn benim midem normalde de hassastı üzüliyim fln hemen mideme vurur ağrısından duramazdm bakalım bebek büyüdükçe napıcaz
bide bulantıdan ayrı akşamları bi yanma başladı bende arada oluyo ama inşallah çoğalmaz diyim ztn benim midem normalde de hassastı üzüliyim fln hemen mideme vurur ağrısından duramazdm bakalım bebek büyüdükçe napıcaz
Aynı benm gbiymissin inslh artmaz ama sana kötü br haber vereyim saç ve tirnaklari çıkarken yanma oluyormuş bizimkilerin tırnaklar çıkmaya başlamıştır :)
Aynı benm gbiymissin inslh artmaz ama sana kötü br haber vereyim saç ve tirnaklari çıkarken yanma oluyormuş bizimkilerin tırnaklar çıkmaya başlamıştır :)
Banada oluyor canım bu haftadayımbide dün oldu daha ama farkettim fazla ayakta kalınca oldu yorulmaya gelmiyor bebeişim
Sağol canım içim rahatladı biraz
Sorma senle aynıyım bitki çaylarıyla hiç aram düzelmedi bu zamana kadar işin kötü yanı başlarda 2-2.5 l içerken artık suda İçemiyorum 1l olmuodur bile nabcam ben
Canlar doktora gittim bu aksam bebisimi gordum kalbini tekrardan duydum elini ayagini burnunu parmaklarina kadar hepsini gordum
51 mm bizim susam ensesine bakti hersey normal cok iyi gorunuyor dedi
Demir ve magnesium verdi ve bu ayki folik asitimde bitince bir daha gerek yok dedi