2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bende bugün ikili test yaptırdım ALLAHa çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
doktor kıza benzıyor dedii :) :) sizce 3aylıkta kesın anlaşılabiliyormu ?
Gozun aydın canım saglıkla dogsun mınık :)

Aa canım sen onlara bakma maddenin dogasına uygun olan zaten herseyin normali gibi normal doğum. Gel biz doğuma kadar hareket yapalım gunde 45 dk yuruyelim sonrada normal dogum yapalım. Onlar da catlasın :)
Bnde aynen öyle düşünüyorum inslh yapalmda catlasnlar :). Burda sürekli birbirimizi destekleyerz çok guzl geçsn inslh hamilelklerimizdr doğumlarımzda

Bnm br tane sürahim var tam 1.5litre su alıyor o bitiyor günlük ama fazlası bazn oluyor bazn olmuyor yoksa ölçüyü ayarladm ama icemiyorum işte bazn. :)

bnmde iş yerinde cam şişem var 0.75lik 3 şişe ondan içiyorum 2.25 oluyo eve gelince de 4 5 bardak içiyorum 1 lt de öyle oluyodur aşağı yukarı ama şişe olmasa kaç bardak içtiğimi sayamam gerçekten

Aynen canm sanki hepsi geri gelecekmis gbi yemek borusuna doğru çıkıyor gbi bir his oluşuyor çok icincede .
bide bulantıdan ayrı akşamları bi yanma başladı bende arada oluyo ama inşallah çoğalmaz diyim ztn benim midem normalde de hassastı üzüliyim fln hemen mideme vurur ağrısından duramazdm bakalım bebek büyüdükçe napıcaz

Aynı benm gbiymissin inslh artmaz ama sana kötü br haber vereyim saç ve tirnaklari çıkarken yanma oluyormuş bizimkilerin tırnaklar çıkmaya başlamıştır :)

Aynı benm gbiymissin inslh artmaz ama sana kötü br haber vereyim saç ve tirnaklari çıkarken yanma oluyormuş bizimkilerin tırnaklar çıkmaya başlamıştır :)

Bulantısı olan arkadaşlara Allah kolaylık versin. İnşallah 12.haftada kesilir. İnşallah çektiğiniz sıkıntıya değecek hayırlı evlatlarınız olur
Benm bu hafta arttı desem oh çok şükür 11 hafta olduk artk bulanmaz bu zamana kadr olmadıysa dedm 2 gundur başladı

@ozlmlvnt ogleden sonra kesildi cok şükür canim Allaha emanet yavrularimiz

Benm bu hafta arttı desem oh çok şükür 11 hafta olduk artk bulanmaz bu zamana kadr olmadıysa dedm 2 gundur başladı
benim bu ara yanma olmaya başladı. bende 11 haftanın içindeyim yarından itibaren. akşam acı yedim şimdi sürekli yanıyor ve bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…