2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hadi gözün aydın canım. Ense kalınlığı kaç çıktı . İkili test için kan verdinmi? Bnmde ölçümler yapıldı ama kan vermedm istemedm yani. Bebeğinin fotoğrafını atsna bakalm :)

Gunaydın kızlar. Bende bas agrıları kronıklestı agrımadıgı bır gun yok. Dun yıne basladı bende buzla kompres yaptım enseme koydum sakaklarıma koydum gectı cok sukur. Bu bas agrıları ne zaman gecıcek. Ogluma hamıleyken ılk baslarda cok agrımıstı sonra gecmıstı,bunda devam edıyo

Bnm br tane sürahim var tam 1.5litre su alıyor o bitiyor günlük ama fazlası bazn oluyor bazn olmuyor yoksa ölçüyü ayarladm ama icemiyorum işte bazn. :)
Canım oglen tuzlu ye hem mıdenı bastırır hem susatır. Boylece hem mıden az bulanır hem su ıcmıs olursun benım bulantılarım balen devam edıyor cunku

bnmde iş yerinde cam şişem var 0.75lik 3 şişe ondan içiyorum 2.25 oluyo eve gelince de 4 5 bardak içiyorum 1 lt de öyle oluyodur aşağı yukarı ama şişe olmasa kaç bardak içtiğimi sayamam gerçekten
Sen zaten yaklasık nekadar ıctıgını bılıosun bende senın gıbı yapıyorum ısyerınde 1bucuk lt aksam da 1lt evde ıcıyorum ortalama 2bucuk lt cok ıyı bı mıktar sen suyu hıc dert etme canım gayet ıyısın

Bnde aynen öyle düşünüyorum inslh yapalmda catlasnlar :). Burda sürekli birbirimizi destekleyerz çok guzl geçsn inslh hamilelklerimizdr doğumlarımzda
Canım aynen ınsallah sakın ve kolay bı gebelık ve dogum surecı gecırırız stress yapmamaya calısıyorum cunku hamılelık psıkolojısı cok baska kotu hıkayeler dınlememeye calısıyorum. Hep ıyı dusunelım ıyıyı cagıralım ve hersey ıyı olsun. Sımdılık bı sekılde ıdare ettık bundan sonrakı surecte bebek buyudugu ıcın bulantılar azalarak bıtmesı lazım onu beklıyorum aslında hamılelıgın en guzel haftalarına gırıyoruz 4-6aylık donem hamılelıgın bastacıymıs enerjık ge yemek yıyebılen bırı olacagım bu gunlerın gelmesını beklıyorum:) allah hepımızın yardımcısı olsun

Canım oglen tuzlu ye hem mıdenı bastırır hem susatır. Boylece hem mıden az bulanır hem su ıcmıs olursun benım bulantılarım balen devam edıyor cunku
Dediklerini yapmaya calisayim umarm ise yarar hergn bu saatte baş ağrısı basliyo bulantı da basliyo yemk yiyemiyorum yedigmde geri cikiyo

Aynı günleri bende bekliyorum ama bugnde bulantm başlayınca artk ümidi kestim benm bulantm bu haftada başlayacak artk ne zamn biterse bu zamana kadr bulantı yoktu koku hassasiyeti ve kısma vardı artk bulantida başladı baş ağrısı bayadr var zatn yataktn çıkmaz oldm

Kızlar burda 9arti 5iz.bazi sitelerde cinsiyet ile ilgili yorum yapıldığını gördüm tahmin yapabilecek olan varmi cokmerak ediyorymmm

kızlar güneşi kremi olarak ne kullanıyorsunuz. doktorunuzun bir önerisi varmı

Canım gecmıs olsun duzelır ınsallah ben yatakta yattıgımda hıc ıyılesemıyorum ruh halım duzelmıo. Hemen kalkıp salona gecıyorum ustume bısy alıp tw acıyorm elıme bı cubuk kraker , bıde temız hava da cok ıyı gelıo bas agrısına hemen balkon yada mutfak kapısını acıyorum. Ilık dus ıyı gelır de demısler ama ben dustayken nefes darlıgı gıbı bulantı gıbı daha sacma durumlar yasıyorum oyuzden dus bana yaramıo bekkı sana yarar

Dusu denedm saçların islaninca daha çok agriyo uzun saclarm.. bna kahve iyi geliyo temz havada br ise yaramiuo kahvede migdeme iyi gelmiyo öyle çekippp duruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…