2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar slm mide yanmasi cok fazla yasiyorum uyuyamiyorum uyusamda uyaniveriyorum berbatt yaniyor bunu yasayip cozum bulan varmi ilacsiz sekildee

canım birşey yedikten sonra en az 1 saat uzanma dik otur. Ve yatarken sol tarafa yat. Sol tarafa yatınca mide kapakçığı kapanıyor mide asidi çıkmıyor yemek borusuna. Ben çözümü böyle buldum.

Gunaydin herkese nefis bir hafta diliyorum. Az sonra ilk pilates seansima gircem. Brklerken karsida biyerde oturayim dedim; nereye gitsem yerleri agir deterjan kokusuyla silen bir temizlikciyle karşılaşıyorum:) insan korkularini çekiyor. Az ye demek istiyor tabi alt mesajda bana aslinda ama işte kismet

Bide yerleri silerken üzerine doğru gelip yuzüne bakio dimi

Gunaydin tatlisler:)yarin devlete hastanesine gidicem ilk defa testler.icin bakalim ne dicek ins hersey yolundadir bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum pek belirtide kalmadi zaten

Günaydın kızlar bugün çok midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum midemde hiç bişey kalmadı hala bulanıyor

kızlar çok fena başım ağrıyor ve boynum ağrıyor

Pilates için ilk izlenimlerini bizimle de paylaş canım ona göre eşimin başının etini yiyeceğim

Pilates için ilk izlenimlerini bizimle de paylaş canım ona göre eşimin başının etini yiyeceğim
Sadece hamilelere hizmet veren bir yer buldum. Keyif aldim yaparken de. Goguslerim simdiden agirlasti kamburlastim. Yaparken rahatladim. Hafif odemim de var ve tup bebek+ilk uc ay=8 kilo almis oldum simdiden. Dogum nefesi falan egzersizleri de yaptiriyorlar. Ben hayatimdan memnunum. Hic olmazsa dogum kaslarim guclenir.

Selam kizlar bulantilardan gozumu acamiyorum bide evde durmaksizin ilgi bekleyen bir oglum var onunla hersey 2 kat daha zor geciyor. Ilk hamileligi olanlar vursunkafayi yatsin oh en ihtiyacim olan sey dinlenmek.

Kizlar benim bebekte usg de 1 hafta geri cikiyor. Gec dollenme olup haftasini yakalayanlar kacinci haftada yakaladi acaba?

Canım bu çok güzel ama taşıma kapasitesi 9 kilo diyor. En fazla 7 aya bebek bu kiloya gelir. Bu durumda fiyatı kullanım süresi için biraz fazla.
Canim magazaya gidip diger cesitleride incelemek lazim evet. Sen nasilsin muayeneye gittin mi enfeksiyon bitmistir insallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…