2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim magazaya gidip diger cesitleride incelemek lazim evet. Sen nasilsin muayeneye gittin mi enfeksiyon bitmistir insallah?
İyiyim canım gittim. Enfeksiyon var ama çok az kalmış dedi doktor tekrar ilaç vermedi. İyiyim çok şükür yine hafiften bulantılarım devam ediyor gece yatana kadar sürüyor.

İyiyim canım gittim. Enfeksiyon var ama çok az kalmış dedi doktor tekrar ilaç vermedi. İyiyim çok şükür yine hafiften bulantılarım devam ediyor gece yatana kadar sürüyor.
Şükür gecmis enf canim dikkat et kendine bulantinda tamamen gecer insallah ben de hic bulanti yok. Cuma gunu randevum.

Şükür gecmis enf canim dikkat et kendine bulantinda tamamen gecer insallah ben de hic bulanti yok. Cuma gunu randevum.
Beni çok zorlayan bir bulantım yok kusmuyorum canım. Ben cumartesi günü gitmiştim kontrole bebeğim büyümüş 2.23 cm olmuş ayaklarını oynatıyordu :) İnşallah sen de öyle güzel bir manzara ile karşılaşırsın. Bugün 9+1 oldu :)

Maasallah hareketlerinide gormeye basladin. Insallah canim ben de cuma 9+1 olucam nasipse.

Ben bikac gundur cok gergin cok alingan hissediyorum kendimi. Disari cikiyoruz evde olsak keske cok yoruldum diyorum evde de bunaldim diye esime mızmızlaniyorum. Normalde cok sakinimdir ama tartismaya yer ariyorum esimle

Hormonlardan canım. Ben de çok mızmızım buaralar :) Üzme kendini 3 aydan sonra daha normal oluruz hormonlara alışacağız çünkü. Benim eşim yanımda yok görevde şuan bir kaç gündür aramız bozuktu ben pas vermiyordum bugün iş yerime çiçek geldi

Vaaay zaten sagolsunlar bize gercekten iyi katlaniyolar. Biz de haftasonu yemek organizasyonuna gidicektik o gun tripliydim yine yok yere; yemege giderken arabayi cekti saga cicekle geldi:) niye cicek aliyo diye ona bile sinir olacak durumdayim. 1 ay daha sabretsinler:)

Çok doğru söylüyorsun canım boşver çeksinler nazımızı :) Ben bugün ilk kez alışveriş yaptım bebeğime Mothercare'dan 0-3 aylık :) Bak bakalım beğenecek misin?

Eklentiler

• ilk tulumlar.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 51
  • ilk zıbınlar.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 57
Benimde 4 gün geriden geliyordu dün 11 haftalıktı tam gününde çıktı

Çok doğru söylüyorsun canım boşver çeksinler nazımızı :) Ben buün ilk kez alışveriş yaptım bebeğime Mothercare'dan 0-3 aylık :) Bak bakalım beğenecek misin?
Ayyy cok minnoşlar yaa cok guzeller saglikla gule gule giydir insallah annesi❤ Ben de cuma kontrolunden sonra hamile pantolonu almayi dusunuyorum.

Ayyy cok minnoşlar yaa cok guzeller saglikla gule gule giydir insallah annesi❤ Ben de cuma kontrolunden sonra hamile pantolonu almayi dusunuyorum.
Sağol canım benim hepimiz çeşit çeşit giydirelim inşallah :) Benimde almam lazım :/ Doktor karnın çıkmaz kilo almışsın diye bana kızdı. Karın 20. haftada çıkarmış. Benim gayette çıktı. Buarada 2 haftada 1.5 kilo almışım bu gidişata bir dur demem lazım :)

valla bende bütün gün uyumak isiyorum ama çalışıyorum hemde yorucu bi iş eve gidiyorum pestilim çıkmış oluyo

benim döngüm çok uzun 33 gün yunurtlamada 20. gün oldu o yüzden geç döllenme bebek bi hafta gerideydi 7. haftada gittiğimde tam 8 olacağına 7 görmüştük bu cmt bidaha gittim 11 beklerken 12 tam olmuş sıpam yakalamış haftasını canım ztn çokta önemli bi durum diil bence sonuçta yumurtlama geç oluyo 27 günde bi adet olanla 35 günde bir olan bayanda illa ki fark olur bnm bu sefer yakalamış bakalım bidaha ki kontrolde ne çıkıcak teee bi ay sonra

Bizede anlatmayı dener misiniz çok mutlu olurum ben

doppler nedir ona neden sokuyolar :)

Tam yakalamış sayılmam ama ilk başta 12 gün geriden geliyordu şimdi 12+6 yım aradaki gün 6 ya düştü

ben kusmuyorum yiyorum aslında ama hiç kilo almamışım biraz balık etliyimde ztn ama kotlar sıkıyo felaket hamile pant baktım dün hiç hoşuma gitmedi defactonun güzel diodu kızlar gittiğim avmde defactonun hamile reyonı yokmuş arkama baka baka geri döndüm

Bence 20.hafta cok genel 16 haftalik arkadasim var gayette hamile gobegi var canim. Ic karina gore sure degisiyor bence. Bende cok siskinlik var ve karnim o kadar gerginki mumkun degil dugmemi kapatamiyorum. Beli lastikli pantolonlarimda bikac tane esofman tarzi. Dr.a iki defa sordum progestan kullandigin icin bagirsaklar yavas calisiyor siskinlik normal hatta siskinlik hamilelikte iyi bulgudur dedi de rahatladim:)

63 kilo çıktım tartıda :) Boyum 1.64 böyle giderse top gibi olacağım. Porsiyonlarım büyüdü benim daha fazla yiyorum sanırım. Havalar kötü düzelse azcık yürüyüşe başlayacağım ama soğukta da yürünmüyor ki :/ Başka bir yerden bakarsın üzülme :)

O şişkinlik bende de var zaten her gün tuvalete çıkamıyorum 2 güne bir filan çok afedersin. Doktorumu değiştireceğim zaten 8 Nisan'a başka bir hastaneden randevu aldım bakalım inşallah memnun kalırım da oradan devam ederim.

Asıl top burda155 boyum var sabahları 56.3 felan cıkıyorum aksama kadar 57.3 oluyorum ilk trimesteri kilo almadan tamamladım ama bu hafta yemeklerde seçicilik bitti iştah acıldı hatta sürekli karnım gurulduyor su an bile 2. Trimisterda har aya 2 kilo veriomuş drlar bölelikle. 3 ay sonra 6 kilo almış olsam sevinicem başarabilir miyim bilmiyorum ama hedefim 66

Dr iletisim guven cok onemli. Ben de 11.haftada takip olacagim dr.a gitmeyi dusunuyorum. Simdilik asilama oldugum dr.la devam ediyorum. Ama kendisi gebe takibi yapmiyor 12.haftaya kadar bakiyor sadece. Benim dogum paketli sigortam var o da sadece tek hastanede gecerli. Ben de ordaki dr.lari inceliyorum birine karar vericem artik. Insallah memnun kaliriz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…