2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben ilk trimestrda şuan için 1.5 kilo almış oldum. Umarım budan sonra almam nasıl olacaksa. Senin kilon iyi bence.

Son düzenleme:
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun.

günlük ped kullanıyormusun. kullanıyorsan o mantar yapıyor canım. doktorum beni uyardı kullanma diye

Alıntıyı nasıl yaptıysam artıkın şikayetler benim gibi çıkmış kendi adıma konuşmak gerekirse crinon jelden dolayı sürekli bir ıslaklık var ve iyiki evdeyim her tuvalete gittiğimde peçeteyi değiştiriyorum yoksa iç çamaşırı dayanmaz hayırlısıyla mantar olmadan şu ilacı bitireydim çok mutlu olacağım.[/QUOTE]
O ıslaklık hep jelden mi? Ben sanki altıma kaçırıyormuş gibi hissediyorum çünkü renksiz olduğu da oluyor

Kızlar benim zaten fazla kilom vardı ama pek belli olmuyor. Yıllardır bebiş olmayınca bunalımlarla aldım. Doksanlı kiloları gördüm. Tüp bebek ilaçlarıyla da iki kilo aldım ama şükür vermişim. İlk üç ayda hiç almadım çok şükür.
Ama cumartesi sabahı bir uyandım ki sanki içimde boş bir kuyu var. Öyle bir açlık hissettim ki inanılmazdı. Demek ki dedim 30kilo alanlar bu açlık hissi yüzünden alıyor. İnşallah en az kilolarla bitiririz hamilelik dönemini.

Ben de çok istiyorum gitmeyi, hem gün içinde değişiklik olur hem de kaslar güçlenir, dr a sorup araştırmalara başlamak lazım

hahaaayt eşime bu gönderiyi göstermeliyim aynı haftadayız aynı mızmızlanmalar bende de varmış kendi öyle söylüyor, can taşıyoruz kolay mı canımmm azıcık idare ediversinler

O ıslaklık hep jelden mi? Ben sanki altıma kaçırıyormuş gibi hissediyorum çünkü renksiz olduğu da oluyor[/QUOTE]

Bendeki ıslaklık jelden kaynaklı, altına kaçırma hissi bende olmuyor ama ne zaman tuvalete gitsem peçete ıslak sürekli değiştiriyorum. İlaç geldiği zaman kendini belli ediyor ama genelde renksiz sıvı geliyor bende de

Aynıyız senle balkona atıyorum kendimi kahvaltı yı bile balkonda yapıyoruz 1 haftadır evde oldukca daha kötü oluyorum bnde özellikle yatakda hep aynı psikolojide oluyorum
Yaa aynen canım kendimi dısarı atınca iyi oluyorum belki de psikolojimiz bizi yönlendiriyo biraz da allah yardımcımız olsun

doppler nedir ona neden sokuyolar :)
Canım vallahi 2li test yapacaktı . Dedim istemiyorum o halde doppleri yapalım dedi . Kan akım hızına falan bakarız dedi . İlkinde bi detaylıya girmişti 5 aylıkken falan bunu tam olarak neden istedi bende anlamadım gidince cok gerekli mi diye sorucam yine

Canım benim de gectiğimiz hafta öyleydi bıcak saplanır gibi kadık agrılarım oluyodu test yaptık enfeksıyon cıkmadı cok sukur. MagneZyum bu agrılara iyi gelebilirmiş diye bana suda eriyen magnezyum verdi doktor ama beni tüm gun kusturdu malesef. O agrıyı cekerim ama kusmak istemem diye bıraktım. Kasık agrıları bebek buyuyo, rahım buyuyo, vucut ıster ıstemez tepkı verıo alısmaya calısıyo cunku oyuzden oluyo meraklanma

Valla bende hamilenpantolonu baktım lcw dakinde hıcbırsey bulamadım beli bi ayarlanmıyor. De factoda siyah renk yapılan bir pantolon vardı beli ayarlanan onu aldım tavsıye ederim

yarın doktor gunum kalbim pır pır atacak yine ya bende gobek cıkmadı kiloda almadım ama son zamanlarda bulantım var istifra ediyorum gun icinde bir iki defa heralde ondan almadım

Kızlar bugün ikili test sonucum belli oldu. Onun için doktora gittim. Bebişimi göstermedi olmaz öyle dedi bebek rahatsız oluyormuş bide ister istemez ultrason ışınlarının zararı olabilirmiş ama ikili testimin sonucu çok şükür çok güzel çıktı yaşım 34 yaşıma göre çok iyi çıktı darısı sizlerin başına birde ben 1 sene önce böbrek taşı için operasyon geçirmiştim o zaman tahlillerimden açlık kan şekerim yüksek çıkmıştı ama umursamamıştım. Şimdi doktorum bana ilaç yazarken uyarı vermiş sistem diyabet hastası diye. O yüzden kan tahlilleri istedi. Tahlillerimi de sağlık ocağında yaptıracaktım hemde gebelik için kayıt olurum dedim ama bana bi aşıdan bahsettiler gebe kadınlara 4. Aydan itibaren yapıyorlarmış. İlk defa duydum hiçbir arkadaşım yaptırmadı hamileyken sizin bir fikriniz var mı ? Resim yükledim yazıyor orda

Eklentiler

• IMG_6426.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 62
7+3 de 6+5 görünmüştü. Bir dahaki kontrolümde 12+5 de 12+6 olmuştu. Bir gün ileri göründü bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…