2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hanimlar hamilelik haftamız neden çıkmıyor altta bende görünmüyor

evet yaz gelse bi eşimle akşam yemeklerinden sonra yürüyoruz her yaz ii oluyo bnde 168im boyumda 68 :) haftasonu bulmam lazım tayt ve bi kaç likralı pant la idareediyorum kumaşlar olur aslında ama hava çok soğuk onlar içinde

kuru kayısı çok ii geldi bana hergün 2 tane yiyorum :)

hmm bdnim doktor ense kalınlığı burun kemiği fln ölçseydi ikili yaptırmazdım ama ölçmedi kadın radyolog dr ölçüyomuş o hastanede onada randevu bulamadm ndyse yarın başka bi hastaneye gidicem bakalım ne dicek

Valla bende hamilenpantolonu baktım lcw dakinde hıcbırsey bulamadım beli bi ayarlanmıyor. De factoda siyah renk yapılan bir pantolon vardı beli ayarlanan onu aldım tavsıye ederim
bende lcw ya baktm mecbur bir iki model vardı oda nasıl sert kot bacak kısmı azcık kilo alsan olmaz yani normal kotlar likralı gebelikte kilo alınacağı malum o likrasız kumaş

Arkadaslar ılgılenıyolarmıs kızlar hamılelık takvımı ıcın sanırım teknık bır problem

Tatanoz aşısı herhalde. Ben oldum hamilelikte ama sonrasını olmadım unuttum. Hepsini olursan ömür boyu koruyuculuğu varmış..

Iyi aksamlar uzun sure giremedim nasilsiniz ..11 haftalik olduk bulantilar hafifliyo bazen coook artiyo..ense kalinligina baktirmadim hicbi test yaptirmayi dusunmuyorum sadece seker testi...kizimda yasadiklarimi bidaha yasayamam..umarim sizlerde hersey iyidir

Ayy canim oyle deme ben kilo almak icin cildiriyorum 47 kiloyum kilolu bi hamilelik olsun istiyorum ilk bebegim prametureydi bu bebegimde kilolu olsun istiyorum..ama insAllah hepimizinmki istedigi gibi olur:)))

Kızlar ben lcw dan likralı kot hamile pantolonu ve eşofman aldım.cok rahat.kot güzel, eşofman pek kaliteli bi kumaş degil ama rahat olması iyi tavsiye ederim

Günaydın annişleer. Bazen İG de bazı hatunlar görüyorum miss gibi hamileler hastalıksız bulantısız. Acaba göstermelik mi biz ne zaman öyle olacaz .

Günaydın annişleer. Bazen İG de bazı hatunlar görüyorum miss gibi hamileler hastalıksız bulantısız. Acaba göstermelik mi biz ne zaman öyle olacaz .

Benim hep böyle geçecek sanırım artık umudum kalmadı 3 ay da bitti. İlk hamilelikte bıçak gibi kesilmişti bunda hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…