2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydın annişleer. Bazen İG de bazı hatunlar görüyorum miss gibi hamileler hastalıksız bulantısız. Acaba göstermelik mi biz ne zaman öyle olacaz .
Günaydın canım aktif olarak yazamıyorum ama takipteyim sizleri benim ikinci hamileligim bir kere midem bulansın bilmem şükür hiç bir sorun yok bu bebekte mi kız bilmem.genetik galiba annemde öyleymiş.hamile olduğunu unutuyo insan böylede inşallah sizinde bir an önce geçer hamileliğin güzelliklerini yaşarsınız

Günaydınlar arkadaşlar herdaim yazmasamda sizleri daima takip ediyorum benimde dün kontrolüm vardı dün 11+5 dim ama bebeğim 1 hafta önden gidiyo dedi doktorum ben Almanya'da yaşıyorum doktorum çok hoş ama fazla soru soramıyorum genelde gereken şeyleri söylüyorum zaten bi problem olsa söylerim dedi sizlere sormak istediğim gebeliği bir hafta önden giden varmı aranızda

Canım ikili test sonucundan cinsiyet belli oluyodu bak bakalım sonuç tutacakmı kızında tutmuştu bende sabırsızlıkla bekliyorum ikili testi.
Aşı da doğru canım 5 kez tekrarlanıyor
Benim 1 tane kaldı onu da yaptırınca ömür boyu gerekmiyor bir daha
Şekerinde sorun yaratmaz inşallah

Günaydın canım, umarım en kısa sürede bizde öyle oluruz

Benim hep böyle geçecek sanırım artık umudum kalmadı 3 ay da bitti. İlk hamilelikte bıçak gibi kesilmişti bunda hala devam

Valla benim ilkinde ilk 3 ay çok iyiydim geri kalan 6 ay feci geçti bunda erken başladı. Hep hastayım halsizim mutsuzum. Ohal sebebiyle memura ücretsiz izinler kapalıymış açılır açılmaz ücretsiz izin alıp gidecem istanbuldan. Bu şehir de çok yoruyor beni iş güç çabası.. Ama parasız napacam bilmiyorum. Poffff... Neyse içinizi kararttım .. Ev hanımları işi gücü hafif olanlar bol bol gezin yürüyüş yapın en çok özendiğim şey bunlar....

Slm guzel annislerrr nasilsinizz ben hala midemden cekiyorum yaaa acaip yaniyor agzima lokma girmesin

Benim hep böyle geçecek sanırım artık umudum kalmadı 3 ay da bitti. İlk hamilelikte bıçak gibi kesilmişti bunda hala devam
bende aynen senin gibiyim canım, 3 aydır mahvoldum. Kusmaktan hamilelikten nefret eder duruma geldim. 5 kilo verdim Ve geçmiyor, her gün gün boyu bulantı kusma devam ediyor.

Güzel annişler günaydın .Bugün itibariyle 11+5 olduk. Dün gece berbattı bütün gece uyumadım hiç migren ağrısından artık ağladım başımı duvarlara falan vurmak istedim resmen .kendi nöroloji doktoruma sordum 3 aylık dönemi atlattığında azalıcak dedi zorda kalırsam diye iki ilaç önerdi ; tabi Kadın doğumcuma sormadan onuda alamam gerçekten dayanmak için çok zorluıyorum ama bilen bilir atak tutacağını anlayıp bişey yapmazsan zehir oluyor günün gecen daha sabah 9 buçukta ancak geçti ağrım. resmen savaştan çıkmış g,ibiyim kafam hala uyuşuk.Allahım inşallah geçer gi,der bu migren belası

canım çok fazla ağrın oldugunda parol içebilirsin hamileyken hiçbir zararı yok diye biliyorum benm doktorum bana içebilcgmi söylemişti yani doktoruna bi sor istersenn çok geçmiş olsun

nasılsınz kızlar ? bugün sabah böbreklerimde kum çıkması sebebiyle üroloji bölümüne gitim çok şükür büyük bi sıkıntı yok limonlu bol su iç ve yürüyüş yap dedi ultrasonda da baktı tabi hamile oldugumu söyleyince bebeğimi de gösterdi hiç beklemedğim anda bak bebgn dedi çok hareketliydi maşşaallh ya ama küçücük tü ya ayakları feln küçücük haftaya kadın doğuma randevum vardı bu haftada bbgimi görmem süpriz oldu bende sizinle paylaşmak istdm

Nasıl belli oluyor cinsiyet hangi değere bakıyoruz acaba. Serbest beta hcg yazıyor birde papp- a birde grafikler falan var. Doktorum da söylemem 17 haftaya kadar dedi. Merak etmeye başladım :)

Canım memura ücretsiz izinler kapalı değil bizim burda arkadaş ücretsiz izinde..Doğum sonrası ücretsiz izinde.

bende aynen senin gibiyim canım, 3 aydır mahvoldum. Kusmaktan hamilelikten nefret eder duruma geldim. 5 kilo verdim Ve geçmiyor, her gün gün boyu bulantı kusma devam ediyor.

Bende kusma yok keşke kussam rahatlasam diyorum. Kusmak da ayrı bi dert biliyorum ama Miden ağzımda Ağrı ve halsizlik hortlak gibi geziyorum.. Sabır dicez napalım

Nasıl belli oluyor cinsiyet hangi değere bakıyoruz acaba. Serbest beta hcg yazıyor birde papp- a birde grafikler falan var. Doktorum da söylemem 17 haftaya kadar dedi. Merak etmeye başladım :)

benimki de 16. haftada söylicem dedi Yanlış tahmin olasılığını ortadan kaldırıyo böylelikle..

Free beta hcg 50 den az ise erkek yüksek ise kız
Tabiki tahmin ama denemeye değer

Allah korumuş canım.. Aslında senin için yapmış bak en son ben öğrencem derken belkide ilk öğrenenlerden oldun:) Hayırlı olsun..

Tansiyonun falanmi düstü canım geçmiş olsun yaa maşallah bebeğine iyi olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…