2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım öncelikle geçmiş olsun bebegnn cinsiyetini öğrenmene çok sevindm hayırlı olsun oğlun :)

Günaydın annişleer. Bazen İG de bazı hatunlar görüyorum miss gibi hamileler hastalıksız bulantısız. Acaba göstermelik mi biz ne zaman öyle olacaz .
Canımm benim de hiç belirtim yok ama kısmet işte. Ondan fazla kuzenim var, hiçbirimizde yok bulantı. İnşallah artık 4. ayla birlikte herkesin bitsin bulantıları

Canım ücretsiz izinler artık serbest diye biliyorum.Benim de çok ağrım oldu. Müdüre gittim, doktor heyet raporu vermezse ücretsiz izne ayrılacağım dedim. Müdür de tamam dedi. Sonra doktor rapor verince gerek kalmadı.

Erkek hissediyrdun zaten. :) Hayirlisi bakalm. Bndede aşırı baş ağrısı var anlatamam nasiill gözlerimi bile acamiyorm. ;(

geçmiş olsun canım, cinsiyet içinde gözünaydın.

Canımm öncelikle geçmiş olsun. Hayırlı olsun bebeişin sağlıkla kucağına alırsın inş oğlunu :)

bugün bende gittim %80 erkek alttan poposuna doğru baktı c şeklinde 2 bacağı var ortada da baya belirgin bi çıkıntı büyük ihtimal erkek dedi

Hayirli olsun... ben de bugun ikili test icin doktora gittim, bagdas kurmus hicbir turlu gostermiyor cinsiyeti...

Dğn aynı şeyleri yaşamışız ikindi 5 te bir başlası sabah 5 oldu hala devam ediyordu eşim son günlerde çalışa saatleri düzensiz di ben onu merak ettiğimden uyku dznmşaşmıstı migren de uyku önemlidir biliraşn sabah 5 de eşimde uykusuz olsugunu bile bile kaldırmak zorunda kaldım acile gittik parol iğne yapıldı 2 tane serum takıldı kuamalarım btmşti sağolsn migren dün geri getirdi. İlaçların ismini bana yazar mısın canım dayanamadığın durumda gt acile bni 30 dk da toparladılar ama aynı snn gbi aavaştan cıkmış gbydm vücudımu tanıyamadım saatlerce... Kafamı kesip atasım vardı. Normalde. Avm.... Die ilaç işe yarıyor bnde ama içemedim tabi...

Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun İlk sayfada isimlerin yanına cinsiyet yazsak güzel olmaz mı @loori
Ben de haftaya bugün gideceğim ama çok sabırsızım. Önceki gittiğimizde hiç bebeğe benzemiyordu. Bu sefer ayrıntılı görürüz inşallah.

kızlar merhaba çok aktif bir grup maşallah ben takip ediyorum ama çok yoğun çalıştığım dolayısıyla her zaman yazamıyorum benim yavrucum da 10+2 de mide bulantım sürekli var ama çok hafif kusacak gibi değil uyku hallerim azaldı baya ben tatlıyı çok seven biriydim artık hiç tatlı yemiyorum cinsiyeti ne sizce çok merak ediyorum öğrenenlerin belirtileri nelerdi gerçi her şeyden önce hayırlısı tabi sağlıklı olsun da mevlam verdi yaşükür ama merakta ediyorum işte dayanamıyorum :))

Cok ıyı anlıyorum ıkıncı hamılelıgım cınsıyetını acayıp merak edıyodum. Bende hıc bırsey yoktu canım kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum herseyı yapıyoeum. Sadece bas agrım muthıs oluyo bu kadar. Insallah sende saglıkla ogrenırsın bebısını. :)

Canım çok sağol hayırlı olsun Allahı'm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize sen erkenden öğrenmişsin erkek bebişler öyle oluyor malum çıkıntı oluyor :)) bakalım bizler ne zaman öğreneceğiz ikili teste baktırmaya gittiğimde soracağım tabi belli olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…