2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Nasıl anladın kum olduğunu agrın mı oldu. Benim çok agrım var telde sordum enfeksiyondur dedi. Ama benimde ürolpga gitmem lazım herhalde.

Doğum sonrası alınabiliyor ama memura tanınan mazeretsiz ücretsiz izine onay yok muş..

Hayırlı olsun oğlusun ..oğluna yoldaş oyun arkadaşı oldu .. Bende bi oğlum daha olsun isterim ve zaten erkek hissediyorum. Rabbim güzel günler yaşatsın evlatlarımıza...

Ya şu rapor veren Dr.u ben neden bulamıyorum. Keşke bende alabilsem. Mazeretsiz olarak alamazsın dediler bana

Nasıl anladın kum olduğunu agrın mı oldu. Benim çok agrım var telde sordum enfeksiyondur dedi. Ama benimde ürolpga gitmem lazım herhalde.
karın ağrım çok fazla oluyordu buna bağlı olarak tüm gün mide bulantısı ve aşırı baş ağrım oldugu için perşembe akşamı acile gitmiştik iki şişe serum ve yapılan tahlillerden çıktı canm

Merhaba arkadaslar
Acaba ben yeniden mi hamile oluyorum kusmam artti hep yorgun uykusuz ve agresifim

Ücretsiz izni araştırdım, alınıyor şu anda. Mazeretsiz rapor değil ki benim. Zaten sahte rapor alınca o maaş haram oluyor, çocuğuma o parayı yediremezdim.

Ben de çok mutluydum aranızda bebeğimi kaybettim uzun zaman da buraya bakmamıştım şimdi baktım düşündüm demek ki hala olsa cinsiyetini ogrencektik dedim
İçim tuhaf oldu
Allah size hayırlı sağlıklı evlatlar versin Kızlar
Benim 11 . Haftada gitti bebegim

Canim cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin. Ne oldu kanaman falan mı vardı niye böyle oldu çok üzüldüm

Canim cok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin. Ne oldu kanaman falan mı vardı niye böyle oldu çok üzüldüm
Evet zaten kanamam başlamıştı 8. Haftada
Sonra gittik kalp atisi yoktu
Patolojiye gönderdiler bebeğimi
Hiç bi şey çıkmadı sebep olarak
Allahtan ...
Yapcak da diycek de bişeyim yok
Çok da sizi etkilemiyim ben öyle.bi bakiyim buraya dedim merak ettim
O kadar dikkat ediyodum ki mevsiminde olmayan paketli olan hiçbişey yemedim kahve çay hiç içmedim sigara alkol zaten kullanmiyodum
Olcak olduktan sonra oluyo
Tv de gördüm eroin kullanan bi hamile kadın çocuğunu doğurmuş
İçime oturdu
Isyan etmedim hiç ama insan çok üzülüyo
Demek ki o yediğim yiyecekler bebeğime hiç gitmiyomuş diyorum
Çok sevmiştim onu
Kucağıma alcakken patolojiye gönderdim
Buz gibi
Daha yeni yeni anlatabiliyorum.
İlk defa böyle yazabildim
Hakkınızı helal edin
Moralinizi bozmayı hiç istemem
Benim yerime de sevin bebeklerini
Hepsi saglikli mutlu bebeler olsun

Canim seni çok iyi anlıyorum. Aynı sebepten dolayı bende ilk bebeğimi 7. Haftada kaybettim. Kanama git gide artmış Kalbi durmustu. Rabbim 2 ay sonra tekrarını nasip etti. İnşallah sana da nasip olur. Allah büyük dua et bol bol. Üzülme demiyorum çünkü insanın elinde olmuyor. Rabbim sabır versin canım.

Canim Benim sagol içimi ferahlattin allah razı olsun çok opuyorum

Ücretsiz izni araştırdım, alınıyor şu anda. Mazeretsiz rapor değil ki benim. Zaten sahte rapor alınca o maaş haram oluyor, çocuğuma o parayı yediremezdim.
Cnm .. Benim rahatsızlıgım bebekle ilgili değil evet yani bebekle ilgili değil derken düşük tehlikem olmadığı için rapor veremem diyor. Ama ben kendimi iyi hissetmiyorum ki.. Hadi bütün fiziksel ağrı sızıyı bir tarafa bırakalım psikolojik olarak kaldıramıyorum çoğu şeyi.. Yani psikolojik olarak rapor almaktansa kadın dogumcuma rica ettim vermedi.. Tehlikem yok diye.. Depresyona mı gireyim intihara teşebbüs mü edeyim o haddeye gelmem mi gerekiyor illa ki helal olması için... Ben tatil yapmak için istemiyorum raporu.. Dinlenebilmek iyileşebilmek istiyorum.. Ama illaki ya sakatlanacaz ya delirecez bu ülkede

Kıyamam çok geçmiş olsun .Canım hepsi Allah' tan insanlar neler yapıyo düşsün diye yada öğrenmeden önce bilmeden ağır kaldırıyo vs. Yicek ekmeği varsa ne yaparsan yap doğar zaten ayni sekilde 9 ay yatsanda yinede dusebiliyo herseyde vardır bi hayır inşallah en kisa zamanda hayirlisiyla sağlıkla bi bebeğin olur kucağına alırsın cnm vr birde sakindigin göze çöp batar derler ya çok üstüne dusmiceksin bişeyin sakinmicaksin fazla cnm

Ah canım ya ıcım sızladı. Rabbın bır daha yasatmasın tez zamanda saglıklı gebelıkler nasıp etsın..

İyi akşamlar kızlar. Evde çok sıkılıyorum. İnternetten alışveriş yaptım yeterince, bir tane bebek battaniyesi ördüm, raflara koymak için birkaç tane sepet ördüm. Başka ne yapsam ki. Tavsiyeniz var mı?

Ooo harıkasın canım elımden hıc gelmez oyle seyler. Fotolarını koysana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…