2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ya kızlar siz nasıl böyle cesaret ediyorsunuz birşeyler almaya ben hala cesaret edemiyorum uzun bir sürede almam herhalde. Bu arada maşallah çok beceriklisin hiç anlamam örgü işlerinden :) merak ettim resim bekliyoruz hadi :)

Ooo harıkasın canım elımden hıc gelmez oyle seyler. Fotolarını koysana :)

Kızlar ördüklerimi kaldırdım dolaba, dolabın önünde de beşik kutusu duruyor kusura bakmayın.
Ben de hem üniversite sınavına hem KPSS'ye çalışırken örgüyle stres atıyordum. İki sınavdan da yüksek puan aldım örgü sayesinde
Şaka bir yana yün kullanmak zararlı zaten. Alerjiye hatta astıma sebep olabiliyormuş bebeklerde. Son yıllarda tozsuz yünler çıktı ama onları da kullanmayı istemiyorum. Eylül ayında alerji testi yaptırdım ve toza alerjim çıktı. Doktor, yünden uzak duracaksın dedi. Mümkün olduğu kadar pamuklu kullanmak lazım bebişler için

Merhaba guzel anneler herkesin bebegine saglikla kavusmasini diliyorum.Size bir sorum olucak benim bugun kahverengi su gibi bi akintim oldu pecete koymustum pecete tamamen islanmis cay dokulmus gibi sanki doktora gittim hemen pruloton igne yapti progestan verdi kullaniyorum kanamam lekelenme seklinde su an boyle bir sey basina gelen oldu mu cok korkuyorum

merhaba ben yaşadım. kahve lekelenmem oldu. doktorum dinlenmemi söyledi progestan verdi. ama benim 1-2 dk sürdü sonra geçti. bir daha olmadı. bir iki hafta sonra bebeklerimin ikiz olduğunu birini kaybettiğimi öğrendim. şuan herşey yolunda şükürler olsun. bol bol dinlen. bir arkadaşımın 9 ay oldu o lekelenme sağlıkla bebeği doğdu. rahim genişledikçede kahve leke oluyor. korkma benim doktorum kırmızı ve adetten fazla kanaman olmadıkça parça gelmedikçe korkma demişti. sende dinlen geçer canım

Cok gecmis olsun Allah yavrularimizi bagislasin hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren hep dinlenme modundaydim aslinda her sey yolundaydi ama ben yine de is yapmiyordum surekli dinleniyordum su an cok saskinim umarim atlatirim

Cok gecmis olsun Allah yavrularimizi bagislasin hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren hep dinlenme modundaydim aslinda her sey yolundaydi ama ben yine de is yapmiyordum surekli dinleniyordum su an cok saskinim umarim atlatirim
atlatırsın canım. stres yapma. kullandığın ilaçlar kesiyor lekelenmeyi. devam ediyormu şuan

atlatırsın canım. stres yapma. kullandığın ilaçlar kesiyor lekelenmeyi. devam ediyormu şuan
Cok az devam ediyor hala sabahki gibi su gibi deil lekelenme seklinde canim hemen keser saniyordum igne ama kesmedi mi acaba

Dimi canim idare edicekler birazcik yeterki sonu saglikli bebisler olsun insallah
Canim merhaba :) Cok sevindim inan Allah tamamina erdirsin saglikla al bebegini kucağına
Mogami görmüş topikte yazdiklarini ama onun uyeligini engelledi site o yuzden yazamamis sana
Seni yeniden grupta aramizda gormek isteriz tabi sende istersen :)

bende lcw ya baktm mecbur bir iki model vardı oda nasıl sert kot bacak kısmı azcık kilo alsan olmaz yani normal kotlar likralı gebelikte kilo alınacağı malum o likrasız kumaş
Canim aynen yaa özellikle pacalari hafif saçak olan modelden denedim ben okadar saçma kalın ve sert bi kumaşi vardi ki daha giyerken zorlandım kabine oturup bakayım dedim hemen içimi sıktı bende çıkarttım almadım. Daha zamanımız var ya buluruz aldiklarimizi da çok kısa sure giyebilicez zaten oyüzden ben de çok eşya almayi düşünmüyorum zamanla begendiklerimizi aliriz

Selamlar cinsiyet öğrenen var mi
Çoğu Annise erkek demişler öyle okudum :) benim doktorum 16. Haftada randevu var ama cinsiyeti merak ederseniz 14. Haftada da gelebilirsen bakarız dedi ama biz sabredip 16. Haftada gittiğimizde öğrenmek istiyoruz allah hepimize sağlıkla kucağıma almayi ve sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin. Bulantilar da artık son bulsun inşallah amin :)

Amin cnm kafa dağolıyor ya ondan bn çözdğm konuyu
Haklısın canım zaten her hamilelik kendine özel oyüzden biz bize iyi gelen şeyeri bulmaya çalışalım ki herkesin bünyesi farklı. Deneyerek öğrenince napalım. Benim örneğin kasik agrilarim oldu geçen hafta bıçak gibi sancı girip bende doktorum sordum. Bebek büyüdüğü için rahim de genişlik ve beden tepki verip dedi magnezyum takviyesi düzenli kullanımda sonuç verir ağrıların hafifletmek dedi. Suda eritip içiyorsun ancak ilk gün onu içince midem kalktı kusmamak için hemen gittim yattım. Ertesi gün ikinci gündü yine içtim ve zaten tüm gün bulanan midem magnezyum ictikten sonra daha fazla dayanamadı ve yaklaşık 5 adet istifa etmek zorunda kaldım. İlk kez kustum ama okadar kötüydü ki hemen buaraktim magnezyumu. Çoğu kişi faydasını görmüş ama bana zararı daha büyük oldu oyüzden bize lazım olan bize yarayan bulmak

Merhaba kızlar akşam kasık ağrım vardı şimdi geçti gibi şükür.. Ya bu ağrılar olunca da korkuyorum olmayınca da korkuyorum bebek büyümüyo mu diye ortası yok bende ya.. Bir de iğrenmelerim azalacağına arttı iyice.. Sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum.. Yarın ikili tarama için çağırdı doktor ama ben yapıp yaptırmamakta kararsızım doktora gidicem ama bebişimi görmek için gidicem sanırım..:)

Kızlar bugün devlet hast.gittim.testler icin kan ve idrar verdim dr girince nedir sorun dedi testler icin geldim.dedim kan almaya git dedi muayene etmicekmisiniz dedim test dedin sen diyor ya demem mi gerek ne zaman oldun en son diyo bide elinde telwfon yuzume.bile bakmiyor ne bicim insanlar var ya hamilelik bu bosa neden kan verim kotu giden bisey varsa dimi ama ikili test yapilmiyor dedi oda tuhaf dimi bakti bisey demiyordu nasil dedim iyi dedi okdar:/bakamadim ekranada uyduruk bir resimde.verdi bisey gorunmuyor allah devlet hast.muhtac etmesin ya

allah kimseyi düşürmesin. benimde kötü anım var. ilk gebeliğimde kanamam geldi. günlerden pazar ve akşamdı. mecburen devlet hastanesine gittim. beni doğum haneye gönderdiler. ömrümde o kadar pis bir doğum hane görmedim. şişman bir doktor duruyordu. önünde 1 kilo çekirdek her yer çekirdek kabuğu. hemşire beni hazırladı 10dk beni bekletti hasta tek ben olduğum halde çekirdeğini bırakmadı. sonra geldi spakulum ile muayene etmeye kalktı kabul etmedim. bebeğe zararı yokmu diyorum bana bağırdı. ben bağırmaya başlayınca korktu ultrasondan baktı kese duruyor dedi oradan ağlayarak çıkmıştım. rabbim kimseyi düşürmesin hepsi birbirinden beter

kan testlerini neden sağlık ocağında yaptırmıyorsun. ben orada yaptırdım o kadar güzel ilgilendilerki hastanelere bin basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…