2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim gecmis.olsun çok uzuldum rabbim en kisa.zamanda sağlıklı bebis versin sana ins.merak etme olacaktir bende ilk hamileligimdr.kalbi.durdu sonra oldu şükür olabiloyprmus boyle ins sende yasarsin uzme.kendini

Kizlar cinsiyeti nezamn ogendiniz kacinci haftada benim kontrolum oldugunda 12 hafta 3 gunluk olucam sizce ozamn gorunurmu

Gerizekali deseydin ekmek yiyor.o isle gunahbya yapamayacaksa yeminmetmeyecekler zaten hassasiyet var ilgi alaka bekloyoruz hergun gitmiyoruz dra kendiler ilgilensin azcik olmezler ya

Canim orgu biliyormussun bebege yelek falan or kisinngiyer patik falan

Ben devlete gidiyorum çok memnunum doktorumda çok iyi son gittiğimde izinliymiş başka doktor baktı o da çok ilgilendi kolunu bacağını herşeyini gösterdi birazda doktorla alakalı bence benimde devletle ilgili önyargım vardı asla gitmem diyordum ama benden önce arkadaşlarımda devlette doğum yaptı memnundular

Olabilir cnm bisey gostermeyi birqk bir sn anca bakti neyse iyiymis bebis enazindan onu dedi napalim iki hafta daha sabredip druma giderim

Ben de 12+3üm bugün öğrendim canım kızımız olacak inşallah . Dr. Söylerse görünüyor
Gozun aydin cnm brnde o aralarda gidicem bakalim bize dermi kiz gec derler denirdi esimde kiz istiyor oglumuz var olursa sevinirim erkeksede ogluma.arkadas saglikli olsunlarda ins

Olabilir cnm bisey gostermeyi birqk bir sn anca bakti neyse iyiymis bebis enazindan onu dedi napalim iki hafta daha sabredip druma giderim
Canim kesinlikle doktorla alakali ben hem ozele gidiyorum hemdevlete aksi olanlar var ama isinde cok iyiler..bi doktora takilip kalma derim hepsi ayni degil

Ben de 12+3üm bugün öğrendim canım kızımız olacak inşallah . Dr. Söylerse görünüyor
Gozun aydin canivm ilk bebismi.. Benim kizim var dunya guzeli teyzesi su gibi.. Bide oglum olsun istiyorum ama nasip tabi insAllah goserir..ozele1 gidicem soyler eyer gosterirse

Canım bebişin hayırlı olsun, cinsiyetide öğrenmişsin gözün aydın darısı bize resim koyabilirmisin merak ettim kendi bebişin cinsiyet tahmininde bulunacam seninkini gördükten sonra

hayırlı sabahlar
benim sorunum gastiritim var ve miydem çok ağruyor gastirit için ilaç kulananlar oldumu yazarsanız sevinirim

HAY MAŞALLAH CANIM BEN ŞUAN KENDİME ZOR BAKIYORUM VALLA

kızlar uyku düzeniniz nasıl sizlerin ben akşamları erken uyumakistiyorum ama uyuyamıyorum sürekli başım ağrıyor gece saat başı uyanıyorum uyandıgımda hep bir baş ağrım oluyor sizler ne durumdasnz

canım bana doktorum parol ve medpamid karışımını önerdi.yanlız medpamid ilaç olarak değil enjeksiyon olarak agızdanda parol.Ama tabiki Kadın doğumcuna sormadan yinede tavsiye etmiyim sanada.Zaten alabileceğimiz pek de bir ilaç yok canım işte en fazla bunlar:Tai çok daha sıkıntılı migren hastaları var bazı durumlarda yine kadın doğumcunla karar verilip kortizol da yapılırmış ama bu en üst seviye çözüm pek önerilmememekle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…