Ciktim canim randevu sarkti baya. Bin şükür gördük bebeğimizi. Karindan bakti bu defa. Hareketli dedi bende sanki kımıldama gördüm ama cihazlari cok eski oldugundan ekran cok kayiyordu, kalp atisini dinletti yine. Iki hafta sonra gidicem tekrar. Çok şükür bugünümüze canim. Rabbim hepimizin mutlulugunu daim kılsın sağlıkla kucagımıza alalim insallah.
Ayy canım ya çok zormuş gerçekten müthiş bi agrı hissediyorum yutkunmak dahi agrı veriyor
Hiç damla falan vermediler direk o ilacı verdi israrla sordum hiç bi zararı Yok çok güvenilir dedi başka bi doktorla görüştüm oda gebelikte önermiyoruz sesi ikilem de kaldım
Arkadaşın hangi ilacı kullanmıştı acaba
Markasını bilmiyorum ama faranjit için geniş spektrumlu yazıyorlar. Enfeksiyon yayılırsa iğne verirler ve daha uzun süre kullanman gerekir. Kullanma diyen doktor ne önerdi acaba. Konuşması kolay tabii. Nasıl bir ağrı olduğunu bilmiyor. Kullanma diyor ama başka çözüm yolu da yok maalesef
Çok şükür gördüm canım büyümüş bebisimiz maasallah. Sen de yarin hayirli haberlerle geleceksin insallah.
Ciktim canim randevu sarkti baya. Bin şükür gördük bebeğimizi. Karindan bakti bu defa. Hareketli dedi bende sanki kımıldama gördüm ama cihazlari cok eski oldugundan ekran cok kayiyordu, kalp atisini dinletti yine. Iki hafta sonra gidicem tekrar. Çok şükür bugünümüze canim. Rabbim hepimizin mutlulugunu daim kılsın sağlıkla kucagımıza alalim insallah.
Çok şükür gördüm canım büyümüş bebisimiz maasallah. Sen de yarin hayirli haberlerle geleceksin insallah.
Markasını bilmiyorum ama faranjit için geniş spektrumlu yazıyorlar. Enfeksiyon yayılırsa iğne verirler ve daha uzun süre kullanman gerekir. Kullanma diyen doktor ne önerdi acaba. Konuşması kolay tabii. Nasıl bir ağrı olduğunu bilmiyor. Kullanma diyor ama başka çözüm yolu da yok maalesef
İğneye falan gerek kalmadan inşallah geçer canım valla dualarınıza beni de alın normal zaman da olsa sıkıntı deil herşeyi içerim kullanırım düşünmeden ama bu durumda verdiği ilaca tereddüt ediyorum
Aynen dediğin gibi kullanma diyo o ilaca başka bişey Öner öylese kullansan dert kullanmasan dert
Çok geçmiş olsun cnm ibrhm saraçoğlu soğan suyunu birer damla damlatın 2 dk da geçiriyo demiş ağrıyı,ilthabı da söktrüyomş.bu sene oğlum bikç kez geçirdi araştrırken buldm denedm rahatlttı sanki ama tam ifade edemediğinden anlayamadım.şimdi de doktrdan geliyorum oğlum yne kulak enfksyonu geçiriyo günlrdir ateşliydi direndim götrmedim viraldir belki dye.yine antbyotk verdi tabi.gece gündz birbrne grdi ateş takip etmkten
Kan sulandirici kullaniyorum gunde iki defa. Iki hafta sonra sabah 05.30da igneni vurun 09.30da kan vereceksin kan sonucuna gore igneyi gunde bire dusurcez dedi. Testin adini hatirlamiyorum ama antikor gibi bisey dedi galiba. Benim asilama oldugundan ve bu 5.gebeligim oldugundan daha sık cagiriyor sanirim canim.
Kan sulandirici kullaniyorum gunde iki defa. Iki hafta sonra sabah 05.30da igneni vurun 09.30da kan vereceksin kan sonucuna gore igneyi gunde bire dusurcez dedi. Testin adini hatirlamiyorum ama antikor gibi bisey dedi galiba. Benim asilama oldugundan ve bu 5.gebeligim oldugundan daha sık cagiriyor sanirim canim.
günaydın kızlar dün gece 3 de müthiş bir baş ağrısı ile uyandım 4 e kadar tekrar uyuyamadım sonra uyuyup kalmışım sabah uyandıgımda hala ağrıyordu bişeyler yiyip parol attm hala sersem gibiyim niye böyle oluyor ki
Ya bide bu doktrlara güvenemiyorum artık eskiden bu kdr görüş ve tarz ayrılkları yoktu bu doktorlr arasında,şimdi hepsi bişe dyo.anne olunca ciddi bi tıp bilgisi edindim doktora gttgmde direk ilacı verdklernde etken maddelre kdr soruyorum szde mi sağlıkçısınz dyolar napim öğrendm güvenmediğimden:)
Canim bencce 3. Bir doktora git ve ne dersse onu yap 2 doktora gitmek gercektende kafa karistirici oluyor ben farkli bbir konuda ayni ikileme dusmustum careyi 3. Doktorda buldum
Benimde karnim sağli sollu mosmor canim bide ödem oldu şiş. Hemsire kol ve bacaktanda vurun dedi esim bi defa koldan yapti acisindan gozumden yas geldi bidaha koldan vurdurtmadim. Hemsirede oyleyse bikac ay daha gobekten devam sonra mecbur kola bacaga gecilecek dedi.
6 olcak haziranda. Valla kızım hakakten erkek çocuğu gibi çok hareketli. O yüzden erkeklerle daha çok anlaşabiliyo. Oturup 10 dk bebeklerle oynamaz sıkılır.
6 olcak haziranda. Valla kızım hakakten erkek çocuğu gibi çok hareketli. O yüzden erkeklerle daha çok anlaşabiliyo. Oturup 10 dk bebeklerle oynamaz sıkılır.
İki gündür kuşağın çok agrıyor ve şişiyor yanakla beraber kabakulak çıkarıyorum sanmıştık dün doktora gittik orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladılar 2 doktorla görüştüm biri kullan diğeri kullanma o ilacı dedi başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında falan hiç yaşamış olan ağrıya dayanamadım ilaçtan bugün bi tane içtim ama çok tedirginim ilacın adı Klacid MR
Çok geçmiş olsun canım. Ben de ilk hamileliğimde boğaz enfeksiyonu geçirmiştim. Ama 6 aylık falandık. Penisiline alerjim olduğu için benim en çok kullandığım antibiyotik klacid dir. Bu penisilin içermiyor. O zamanda kullandım. Ama aylar farklı olunca bişey diyemedim ama kullanmayıp ne yapacaksın daha çok ilerlerse bakteri o da sıkıntı..Viral enfenksiyonlara bitkisel çözümler etki edebiliyor ama bakteriyellere etmiyor malesef
Şifa olsun inşallh,walla ben küçük oldugu için soğan suyuna batırıp kulak çöpüyle kulağının girişini siliyodum.kulağının ağrısından sonra o yanmayı sallamıyo herlde:) yanmada iltihabı kurutma tepkisidr belki.geçmiş olsun tekrardan
Riskli donemi atlattin insallah canim benim dr.umda bugun artik stres yapma bu gebelik devam edecek artik insallah dedi. Allaha emanetler canim rabbim korusun hepimizin yavrusunu.
Ne guzel hem kafan dagilir hem rahatlarsin platesle. Benim dr.um kilo alma yoksa ignenin etkisi azaliyo hemen bi diyetisyene git dedi. 58 kiloyla hamile kaldim su anda da 58 kiloyum. Boyum 1.70. Kilolu degilim ama bugun israrla kilo cok onemli dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra kontrole gittigimde diyetisyenede gidicem.