2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet canım benim kontrolum yarın gittinmi gördünmü bebişini. bende bugün tam 11 oldum
Çok şükür gördüm canım büyümüş bebisimiz maasallah. Sen de yarin hayirli haberlerle geleceksin insallah.
friendlyfriendly Cnm nabtın cıkmadın mı drdan
Ciktim canim randevu sarkti baya. Bin şükür gördük bebeğimizi. Karindan bakti bu defa. Hareketli dedi bende sanki kımıldama gördüm ama cihazlari cok eski oldugundan ekran cok kayiyordu, kalp atisini dinletti yine. Iki hafta sonra gidicem tekrar. Çok şükür bugünümüze canim. Rabbim hepimizin mutlulugunu daim kılsın sağlıkla kucagımıza alalim insallah.

Markasını bilmiyorum ama faranjit için geniş spektrumlu yazıyorlar. Enfeksiyon yayılırsa iğne verirler ve daha uzun süre kullanman gerekir. Kullanma diyen doktor ne önerdi acaba. Konuşması kolay tabii. Nasıl bir ağrı olduğunu bilmiyor. Kullanma diyor ama başka çözüm yolu da yok maalesef

gözünaydın canım çok sevindim. maşallah hareketlenmeyede başlamış. darısı benim başıma

Hadi gözün aydın çok sevindim ne güzel 2 haftada bir çağırıyor bnm ki ayda 1 zor geciyor zaman yaaa.... Bidaji kontrolüm 18 nisan bnmde

İğneye falan gerek kalmadan inşallah geçer canım valla dualarınıza beni de alın normal zaman da olsa sıkıntı deil herşeyi içerim kullanırım düşünmeden ama bu durumda verdiği ilaca tereddüt ediyorum
Aynen dediğin gibi kullanma diyo o ilaca başka bişey Öner öylese kullansan dert kullanmasan dert

Denedim canım şimdi soğanı ağrıya gerçekten faydası oldu azalma var biraz ama çok yaktı içini bide kaşındıryor senin oğlan demiyormuydu hiç

Hadi gözün aydın çok sevindim ne güzel 2 haftada bir çağırıyor bnm ki ayda 1 zor geciyor zaman yaaa.... Bidaji kontrolüm 18 nisan bnmde
Kan sulandirici kullaniyorum gunde iki defa. Iki hafta sonra sabah 05.30da igneni vurun 09.30da kan vereceksin kan sonucuna gore igneyi gunde bire dusurcez dedi. Testin adini hatirlamiyorum ama antikor gibi bisey dedi galiba. Benim asilama oldugundan ve bu 5.gebeligim oldugundan daha sık cagiriyor sanirim canim.

canım günde 2tane nasıl yapıyorsun benim her yerim mor 1 tane bile canımı yakmaya yetiyor

Ayni saatlerde ayni basagrisi ile uyandim. Agriyla uyudum sabah uyandigimda hala agrimaya devam ediyordu. Allah kolaylik versin

Canim bencce 3. Bir doktora git ve ne dersse onu yap 2 doktora gitmek gercektende kafa karistirici oluyor ben farkli bbir konuda ayni ikileme dusmustum careyi 3. Doktorda buldum

canım günde 2tane nasıl yapıyorsun benim her yerim mor 1 tane bile canımı yakmaya yetiyor
Benimde karnim sağli sollu mosmor canim bide ödem oldu şiş. Hemsire kol ve bacaktanda vurun dedi esim bi defa koldan yapti acisindan gozumden yas geldi bidaha koldan vurdurtmadim. Hemsirede oyleyse bikac ay daha gobekten devam sonra mecbur kola bacaga gecilecek dedi.

Anladım cnm inşallah nasip olur bnmde 3. Gebeliğim ama drum baya rahatladı 12.haftada gittiğimde.... Platesi sordum başlayabilirsin dedi yarın başlıyorum hatta....

Çok geçmiş olsun canım. Ben de ilk hamileliğimde boğaz enfeksiyonu geçirmiştim. Ama 6 aylık falandık. Penisiline alerjim olduğu için benim en çok kullandığım antibiyotik klacid dir. Bu penisilin içermiyor. O zamanda kullandım. Ama aylar farklı olunca bişey diyemedim ama kullanmayıp ne yapacaksın daha çok ilerlerse bakteri o da sıkıntı..Viral enfenksiyonlara bitkisel çözümler etki edebiliyor ama bakteriyellere etmiyor malesef

Denedim canım şimdi soğanı ağrıya gerçekten faydası oldu azalma var biraz ama çok yaktı içini bide kaşındıryor senin oğlan demiyormuydu hiç
Şifa olsun inşallh,walla ben küçük oldugu için soğan suyuna batırıp kulak çöpüyle kulağının girişini siliyodum.kulağının ağrısından sonra o yanmayı sallamıyo herlde:) yanmada iltihabı kurutma tepkisidr belki.geçmiş olsun tekrardan

Anladım cnm inşallah nasip olur bnmde 3. Gebeliğim ama drum baya rahatladı 12.haftada gittiğimde.... Platesi sordum başlayabilirsin dedi yarın başlıyorum hatta....
Riskli donemi atlattin insallah canim benim dr.umda bugun artik stres yapma bu gebelik devam edecek artik insallah dedi. Allaha emanetler canim rabbim korusun hepimizin yavrusunu.

Ne guzel hem kafan dagilir hem rahatlarsin platesle. Benim dr.um kilo alma yoksa ignenin etkisi azaliyo hemen bi diyetisyene git dedi. 58 kiloyla hamile kaldim su anda da 58 kiloyum. Boyum 1.70. Kilolu degilim ama bugun israrla kilo cok onemli dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra kontrole gittigimde diyetisyenede gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…