2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım sanada çok geçmiş olsun. Bende bacağa vurunca acaba bel fitigimi dedim çok şükür öncesinde herhangi bi rahatsızlığım yoktu inşallah buda değildir. Sali doktora danisacam bi arkadasta sut ic kalsiyum al yazmis belki kalsiyum eksikligindendir sağol canim

Evet 6. 7. Aydan sonra yerinden kalkamıyordum kalça ve belime bıçak saplantısından. Hiç geçmicek sanırdım.. Doğuma kadar devam etti.. Ama seninki çok erken o yüzden nedendir bilemeyeceğim
Normalde öyle oluyomuş daha ilerki dönemlerde oluyomuş. Peki magnezyum kullandinmi ve bacakta ağrı kramp varken doğumu etkiledimi..normal mi yaptın sezeryanmi

Bende iki gün önce çok kötü bir rüya gördüm, bir süre uyuyamadım. Bebişlere hiçbir şey olmamıştır allahın izniyle. Sıkıntı yapma kendine

İnslh bulursun canm bn yiyemiyorum. Bakalm arkadaş reçel kat dedi onu deneyecem br bnm sorunum tatla ve migdemi eksitiyo bide hani çilek faln dograsam yerm belki

Cnm benimde geceleri bacaklarım ağriyo dedim doktora bebek vücuttan kalsiyumu çekiyor ondan dedi.vitamine başliyorum belki geçer.
Sute ayrana ağırlik vermek lzm

biraz kakao fln karıştırsan içine kokusunu bastırır
kakaolu sütü sevmem zaten normalde. bal yada çilekle denemeyi planlıyorum bakalım eninde sonunda içerim herhalde. şimdilik yoğurtla,peynirle açığı kapatmaya çalışıyorum.

kakaolu sütü sevmem zaten normalde. bal yada çilekle denemeyi planlıyorum bakalım eninde sonunda içerim herhalde. şimdilik yoğurtla,peynirle açığı kapatmaya çalışıyorum.
muzlu da güzel oluyo aslında ama hergün içilir mi muzlu bilmem muzun şeker oranı fazlaymış

Bende iki gün önce çok kötü bir rüya gördüm, bir süre uyuyamadım. Bebişlere hiçbir şey olmamıştır allahın izniyle. Sıkıntı yapma kendine
B Biravucmutluluk N nurr123 önceki gebeliğimde her gün kanamam olmuştu ve 14. haftada düşükle sonuçlanmıştı. Benim de şu anki gebeliğimde gördüğüm tüm rüyalar kanama ve düşük üzerine henüz sağlıklı bir rüya göremedim yani diyeceğim odur ki daha önce sıkıntılı bir dönemden geçtiysek böyle rüyalar görmemiz gayet normal. Gönlünüzü ferah tutun bebişlere stres basmasın

Geçmiş olsun Johannaaa bir daha yaşamazsın inşallah canım ...
ozsen8279 hayırlı olsun ne güzel görmüşler benimki yine kız galiba :) göstertmedi nazlı ... pagan angel nasıl pütürlü oluyor acaba ben İstanbul'da bir sütçü abi buldum köyden getiriyor sutu inanılmaz güzel oluyor hazır yoğurt gibi . Mayamda annemden doğal Fi tarihinden :) mayalama da mi bir sıkıntı oluyor acaba

Sezaryen olan arkadaşlar, ameliyat yeriniz acıyor mu? Benim dün akşamdan beri yanıyor. Karnım büyüdüğü için galiba di mi?

Sezaryen olan arkadaşlar, ameliyat yeriniz acıyor mu? Benim dün akşamdan beri yanıyor. Karnım büyüdüğü için galiba di mi?
Canım sanki bugünlerde benimde dikiş yerlerim ağrıyor. Heralde büyüdükçe baskı yapacak 5 sene geçti sezeryan üstünden ama yinede acıyo. Birde benim ikiz, sonuna kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Senin ne kadar ara var?

Ben açık miyom ameliyatı olmuştum. İki buçuk yıl oldu. Bebiş yukarı çıkacak ya o zaman geçer inşallah

Slm kızlar 12.haftadayim bnde.cokkotu bulan tim ve birçok şeyden tiksintim var.hicbisey yiyemyrm.6 kilo verdim hamile kaldgmdan beri.bnm durumumda olan varmi.napcam bilmyrm naptıysam bulan ti geçmiyo

Slm kızlar 12.haftadayim bnde.cokkotu bulan tim ve birçok şeyden tiksintim var.hicbisey yiyemyrm.6 kilo verdim hamile kaldgmdan beri.bnm durumumda olan varmi.napcam bilmyrm naptıysam bulan ti geçmiyo
Canım bende senin gibiyim, bende 5 kilo verdim. Doktorun verdiği ilaçlarda fayda etmiyor. Gün boyu kusuyorum 7. Haftadan bu yana. Bu 2 gündür 2 kez kustum gün içinde. Sanki kusma azalıyor ama bulantım hep var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…