geçmiş olsun canım,şükürler olsun bebek iyiymiş hayırlı haberlerle gel inşallah
canım büyük balıklar civa depoladığı için gebelikde büyük balık yemeyin dediler bana. bebeğe zararlıymış. küçük balıkları tercih et. istersen internetten bir araştır.
doktor bana regenesis max verdi vitamin içinde omega da var bugün yemeyi balık planlıyorum gerçi :) bn her hafta yiyodum balık hamilelikten beri tiksindim nedense
basen göğüs flnda çatlayabilir bnm eskiden kalma basenlerimde var küçük küçük oralarda sürüyorum kremden ilerlemesin diye 36lara kdr çatlamayıp 37 38lerde çatlayanlar bile oluyomuş yapı meselesi ama önlem almakta fayda var
basen göğüs flnda çatlayabilir bnm eskiden kalma basenlerimde var küçük küçük oralarda sürüyorum kremden ilerlemesin diye 36lara kdr çatlamayıp 37 38lerde çatlayanlar bile oluyomuş yapı meselesi ama önlem almakta fayda var
Kızlar günaydın gece idrara kalktığımda kan geldi doktora gittim iğne ve serum verdi yolladı eve geldim idrara çıktım kıpkırmızı kan geldi doktor yatış verdi geldi kontrol etti bebekler iyi ama kan da göremedi rahimde felan bugün yatacağın hastenede dua edin kızlar
ya tavuktan tiksindim bende biç yiyesim gelmiyo :) doktor bana decavitle regenesis maxı dönüşümlü iç dedi bigün onu bigğn onu decavit pis kokuyo de demir hapı oda felaket kokuyoo ama içiyorum mecbur ferritinim diplerde çünkü doktor yan etkisi çok olursa 4. aydan sonraya da bırakabiliyoruz dedi ama bi problemim olmadı şükür yoğurt süt peynir çok sevrim onlrda sıkıtı yok bende meyve sevmem onfa zorlanıyorum açıkcası yaz meyveleri çıkmadan meyve yiyebileceğimi de sanmıyorum
Ben daha hiç balık yemedim ama canım istedi sanki bahsi geçince,bgn temin etmye çalışayım yemek gerek walla
Ayrıca kızlar çatlak için önerilen kremler hep ticari,doktrlar anlaşmalı firma neyse onu söylüyolar.amaç vücudu nemli tutmak,yoğun nemlendricili olup bitkisel içerikli doğal kremler tavsye ederm paraben olmamasına dikkat edin.cilt yapısı müsaitse çatlıyo ztn
ya tavuktan tiksindim bende biç yiyesim gelmiyo :) doktor bana decavitle regenesis maxı dönüşümlü iç dedi bigün onu bigğn onu decavit pis kokuyo de demir hapı oda felaket kokuyoo ama içiyorum mecbur ferritinim diplerde çünkü doktor yan etkisi çok olursa 4. aydan sonraya da bırakabiliyoruz dedi ama bi problemim olmadı şükür yoğurt süt peynir çok sevrim onlrda sıkıtı yok bende meyve sevmem onfa zorlanıyorum açıkcası yaz meyveleri çıkmadan meyve yiyebileceğimi de sanmıyorum
Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Benim ilk hamileliğim de doğumdan bir hafta önce çatladım canım:)) bir arkadaş vazelin yazmış vazelin hamileyken kullanmayın sakıncalı içinde petrol var, watsondan Hindistan cevizi yağı aldım birde kakao yağı ikisini karıştırıp kullanacağım karnım büyümeye başladığındada lierac kullanmayı düşünüyorum.
Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Bu kaybetme korkusu neden bitmiyor 12.haftayı geçeyim dedim biraz rahatlarım yookkk yok bu korku hep var, içini ferah tut canım yaşıyordur Allahın izniyle, gördüğümüz her rüya çıksaydı hayatımız kabus olurdu, bebişi strese sokma o şimdi taklalar atıyor içeride senin haberin yok :)
Benimde iki hafta önce böyle bir yerim kesilmiş gibi kan geldi doktor kanama alanı göremedi hatta 3 ayrı doktora gittim emin olmak için damar çatlamış olabilir dendi korkma oluyormuş bazı hamileliklerde