2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
16. Haftaya kadar badem yağı sürün aonra lierac a gecün diuorlar bn öle yapıyorum şu an atastr istersen bi
bende lierac başladm badem yağı tüylenme yapıo diolar okdr lazer epilasyona gittim bide göbek tüyüyle uğraşamıcam açıkcası

Hamsi olurmu :) tek yiyebildigim o zaten onu yesem?

doktor bana regenesis max verdi vitamin içinde omega da var bugün yemeyi balık planlıyorum gerçi :) bn her hafta yiyodum balık hamilelikten beri tiksindim nedense
Bna ekmk bile kokuyo canm tiksiniyorm kokulardn ve ögürüyorm . Balık tavuk acayp ağır kokuyo

Onuda alaym bari bnde kesin catlar diyorum ama nerelerde catlar bu göbekten başka ??
basen göğüs flnda çatlayabilir bnm eskiden kalma basenlerimde var küçük küçük oralarda sürüyorum kremden ilerlemesin diye 36lara kdr çatlamayıp 37 38lerde çatlayanlar bile oluyomuş yapı meselesi ama önlem almakta fayda var

Valla bnm basenlerdede çok ufak ufak büyüdüklerini düşünemiyorum. Neyse ki totosu kimse gormuyo :)

geçmiş olsum canım yaa Allah korusun bebişlerinle seni

Bna ekmk bile kokuyo canm tiksiniyorm kokulardn ve ögürüyorm . Balık tavuk acayp ağır kokuyo
ya tavuktan tiksindim bende biç yiyesim gelmiyo :) doktor bana decavitle regenesis maxı dönüşümlü iç dedi bigün onu bigğn onu decavit pis kokuyo de demir hapı oda felaket kokuyoo ama içiyorum mecbur ferritinim diplerde çünkü doktor yan etkisi çok olursa 4. aydan sonraya da bırakabiliyoruz dedi ama bi problemim olmadı şükür yoğurt süt peynir çok sevrim onlrda sıkıtı yok bende meyve sevmem onfa zorlanıyorum açıkcası yaz meyveleri çıkmadan meyve yiyebileceğimi de sanmıyorum

Ben daha hiç balık yemedim ama canım istedi sanki bahsi geçince,bgn temin etmye çalışayım yemek gerek walla
Ayrıca kızlar çatlak için önerilen kremler hep ticari,doktrlar anlaşmalı firma neyse onu söylüyolar.amaç vücudu nemli tutmak,yoğun nemlendricili olup bitkisel içerikli doğal kremler tavsye ederm paraben olmamasına dikkat edin.cilt yapısı müsaitse çatlıyo ztn

Canm meyve de suan elma ve çağla yiyorm ikiside ekşi bu arada çok ilginç br asermem var kuru nane kokuyor burnuma :)

Tavuk fırında yaparsam yiyorm biraz ama balığa çözüm bulmaliym eşim pişirir faln kokusu azalınca yerm artk biraz soğur ama :)

Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa

Benim ilk hamileliğim de doğumdan bir hafta önce çatladım canım:)) bir arkadaş vazelin yazmış vazelin hamileyken kullanmayın sakıncalı içinde petrol var, watsondan Hindistan cevizi yağı aldım birde kakao yağı ikisini karıştırıp kullanacağım karnım büyümeye başladığındada lierac kullanmayı düşünüyorum.

küçük büyük balık diilde dip balıkları civa depoluyomuş somonda onlardan biri sanırım

Bu kaybetme korkusu neden bitmiyor 12.haftayı geçeyim dedim biraz rahatlarım yookkk yok bu korku hep var, içini ferah tut canım yaşıyordur Allahın izniyle, gördüğümüz her rüya çıksaydı hayatımız kabus olurdu, bebişi strese sokma o şimdi taklalar atıyor içeride senin haberin yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…