2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnslh dediğin gibidir yüzümü güldürdün :) o korku bitmiyor hc sanırım artk anladm yani br hissetsek belki rahatlarz

evet ben evde bile yapmıyorum balıkçıda yemeye çalışıyorum haftada bir. birde balık yediğin gün sakın süt ve yoğurt yeme zehirler
Tmm canm. Sn istanbuldasn sanırım yaparlar orda mis gibi bizim burda öyle meshur değil balıklar faln herkes evinde yer bn hc balık restorani görmedim hele :))

Tmm canm. Sn istanbuldasn sanırım yaparlar orda mis gibi bizim burda öyle meshur değil balıklar faln herkes evinde yer bn hc balık restorani görmedim hele :))
yok canım bende denizlideyim ama burada bir iki yerde balık pişiriciler var. izmir bodrum antalya ve marmarisden geliyo balıklar taze en azından. yoğurt yiyemiyorum dedin ben içini bir iki kaşık evde kendi yaptığım çilek yada şeftali reçelini karıştırarak yiyiyorum birazda ekmek alıyorum. o zaman midem bulanmıyor. ekmek olarakda uno markanın denge ekmeğini alıyorum hem klo yapmyor hemde çiya tohumlu ve proteinli dene derim kokmuyor hem

Peki canm ekmek ve yoğurt konusunuda cozerm inslh sağol önerilerin için. :) Balık konusunda bilgm yok nerden geliyo bn marasta yaşıyorum en azından taze değildir onu tahmin ediyorum . :)

bende süte çare bulamıyorum
Meyveli süt iç dediler bal kat dediler olmuyor o an icsemde süt ictigim gün ne yersem çıkarıyorum . Migdem almıyor annemde içme dedi siz hc bir zamn sütü sevmedinz zaten bn hamileyken de icmedm dedi belli halimden kemiklerim kırılacak gbi

İnslh dediğin gibidir yüzümü güldürdün :) o korku bitmiyor hc sanırım artk anladm yani br hissetsek belki rahatlarz

Aynısını diyorum canım hissetsem daha rahat olucam sanırım diye , hissetmeye başladıktan sonrada ne çıkarırız bilmiyorum herhalde bu seferde doğurursak rahatlıycaz diycez
Bazen diyorumki keşke uyusam uyansam aaaa doğum vakti gelmiş olsa, koca yaz nasıl geçecek bilmem.

bn balığıda fırına atıyorum kızartma hayatta yiyemem :)
valla benim aklımın bi köşesinde de süeekli yaz meyvelerinden biri var çıksa bir an önce diye bekliyorum

Valla öyle görünuyo ama suda var hareket etmeye başlayınca boş evham yapmayacam en azından. Yoksa dogsada rhatlamayzda bz . Bnde diyorm ama öyle br dünya yok en azından aylar haft gbi gelse ne bilim evde tek odak noktamız bebek belkide bu kadr evham ondn

küçükken her yaz buldandaydım gitmeyeli yıllar oldu sen söyleyince o günler geldi aklıma :)

Gelmiş gecmis olsun canim. Saglikli haberlerini bekliyoruz.
küçük büyük balık diilde dip balıkları civa depoluyomuş somonda onlardan biri sanırım
En tehlikelisi midye. Ayrica kalamar da yenmemeli. Mezgit, levrek, lüfer, barbunya, kefal ve kalkan deniz temizse yenebilir.
Yenilebilir baliklar: Hamsi, istavrit, palamut, uskumru, somon balığı, ton balığı, sardalya, beyaz balık, alabalık.

Benimde iki hafta önce böyle bir yerim kesilmiş gibi kan geldi doktor kanama alanı göremedi hatta 3 ayrı doktora gittim emin olmak için damar çatlamış olabilir dendi korkma oluyormuş bazı hamileliklerde
Aynen Can'ım doktor baktı ama göremedi kanama alanı tedbir amaçlı yatıcam bugün kahverengi gibi geliyor şuan o da wc den sonra bi damla gibi

Benimde iki hafta önce böyle bir yerim kesilmiş gibi kan geldi doktor kanama alanı göremedi hatta 3 ayrı doktora gittim emin olmak için damar çatlamış olabilir dendi korkma oluyormuş bazı hamileliklerde
Aynen Can'ım doktor baktı ama göremedi kanama alanı tedbir amaçlı yatıcam bugün kahverengi gibi geliyor şuan o da wc den sonra bi damla gibi

Bugün doktora gittim kızlar ikili test için beş güne sonuçlar çıkar dedi.
%80 tekrar erkek annesi oluyorumm

Üç ayımı 4 kilo alarak tamamladım.bundan sonra yediklerime dikkat etmem lzm ikişer hafta arayla doktora gittim ve her iki arada iki kilo aldim yani son bir ayda aldigim kilo 4 aslinda miğde bulantılarından hamur işlerine,ekmege dayandık sonuç bu malesefff

Rabbim sonumu hayır etsinnn

Merhaba kızlar..Bişey sormak istiyorum.13. Haftadayız.Dün gün boyu çok yoruldum.Bu sabah da kalktım ve wc de kahverengilik gelmişti biraz.sonra az önceye kadar bişey yoktu.Az önce de belli belirsiz kahverengi sarı arası bi akıntı geldi.Yarın doktora sormayı düşünüyorum ama acaba sıkıntılı bir durum olabilir mi?Yorgunluktan mıdır acaba?? Başına gelen var mı böyle bir durum?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım, inşallah en kısa sürede iyileşirsin de sağ salim dönersin bebişlerinle evinize

ben pütürlü olunca yiyemiyorum yoğurdu sanırım yoğurt makinesi alacağız. kalıp gibi oluyormuş inşallah bu sefer aradığım dokuyu bulacağım kızlar yoğurt makinesi kullanan var mı bu arada, önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…