2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım,
Doktorum Acıbadem de Cem Bey.O da bana bir isim verdi Nisantasinda prof.
Ayrıntılı ultrason vs de var sanıyorum.
Bu grupta Cem Bey 'in hastası var mi acaba?

Anladım. Olağanüstü hal yüzünden yapmış olabilirler. Dediğin gibi seni tanımıyordur, kendince tedbir almıştır

Bunu denedm bn ama yapamadm nasılsa Tunus işi daha kolay geldi :))

Eki Görüntüle 1977860 Teyzeleri arabamıza bir bakalım diye kutusundan çıkardım. Daha tam kurmadım. Kız olursa üstüne birkaç çiçek motifi takarız artık
Ayy cok seker masallah..mutlu gunlerde kullansn bebişin.sizin cinsiyet belli mi?ben hala ögrenemedim.13 haftalgm su anda.bi dahaki kontrolde ögrenrz artk 15.haftamda ins.

Ayy cok seker masallah..mutlu gunlerde kullansn bebişin.sizin cinsiyet belli mi?ben hala ögrenemedim.13 haftalgm su anda.bi dahaki kontrolde ögrenrz artk 15.haftamda ins.
Dün görünmedi canım. Yarın yine gideceğim. Vajinal bak diyeceğim

Kayısı armut kivi yide dene. Lifli seyler tuket. Gecmıs olsun canım
Onları sürekli tüketiyorm bol sıvı da var ama şuan wc ye götrcek şeylrden korkuyorum çünkü çk fena oldu kanıyo da.krem fln bişelr sürüyorm da inşllh geçer wc fobisi oluştu boşaltım en önemli şey oysa.ilkinde son ay yaşamştm bu durumu bu sefer erken başladı.saol cnm.
Bnm 18 nisandaydı kontrol nerdyse 7 hafta geçmi olcktı üstnden dün dayanamadım gttm %80 kız gbi dedi.kız ismi düşünp duruyorm çok zormuş kız ismi

Zor canım ya valla yınede kasma kendını. Oylemı hayırlı olsun canım. Isım elbet bulunucak :) Elisa,ela,melina,lena,lina.. Bunları begenıyorum.

Zor canım ya valla yınede kasma kendını. Oylemı hayırlı olsun canım. Isım elbet bulunucak :) Elisa,ela,melina,lena,lina.. Bunları begenıyorum.

Bunu denedm bn ama yapamadm nasılsa Tunus işi daha kolay geldi :))
Canim ben elimdeki iple motifini cikarmaya basladim. Bide adım adım yazdim nasil yapilacagini yarin tamamlar yuklerim buraya. Cok guzel modele benziyor bide hizli ürüyor. Şişte ilmek sayisi cok olunca bunaltiyor ama tığ işi motif motif oldugundan cok keyifli.

Evet annem de motif kolay dedi eğer 240 kadr ilmek aynı anda islersen battaniye ortaya gelmedn bikarsin dedi tek tek ufak ufak yaptm çok defa da söktüm 1 ay ugrastm :)

Merhaba kızlar bende allah nasip ederse Ekim annesi olacağım bebeğim 11+1 haftalık ve cinsiyetini öğrendim bir kızım oluyor sizinle paylaşmak istedim
Br kizce daha :) ama azinlkta sanırım ya çok fazla kız yok bu ara öğrenenlerde :)

Evet annem de motif kolay dedi eğer 240 kadr ilmek aynı anda islersen battaniye ortaya gelmedn bikarsin dedi tek tek ufak ufak yaptm çok defa da söktüm 1 ay ugrastm :)
evet motifler her zaman daha kolay ve eğlenceli bence de koca battaniye şişle örmek daha zor geliyo bana da gerçi çalışıyorum akşam 7.30da anca evde oluyorum sabah 6.40da çıkıyorum öremem ben bişey eve zor yetişiyorum ama örebilsem motif motif olanlardan örerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…