bn 110 tl ye yaptordım ama sadece ikili test başka bi yerde perinatolog ayrıntılı ultrasonla bütün organları tek tek inceleyip hemde ikiliyi yapıomuş o 500 demişti
650 mi?? Neresi orası öyle ya . Resmen insanları soyuyorlar . Tas catlasin 150- 250 ₺civarı falan diye hatirliyorum. Hatta devlette de oluyor sanırım . Ben yaptırmadım bunda. İlkinde özelde yaptırmıştım ama 5 sene önce 80 mi ne vermiştim
Canım,
Doktorum Acıbadem de Cem Bey.O da bana bir isim verdi Nisantasinda prof.
Ayrıntılı ultrason vs de var sanıyorum.
Bu grupta Cem Bey 'in hastası var mi acaba?
Yok saglik memuruyum masa basi es durumundan geldim mersine daha 1.5 senedir burdayim artik kim takti bana bilmiyorum ...al tarafi 20+30 gun heyet raporluydum en sin aldigim 30 gunluk raporu hakem hastaneye yollamislar gercek mi die 8 tane dr gezdim devlet hastanesi siraya girdim bi ton ustune bide kurula grcen demeslnler ikindi 3 e kadar surdu sabah 8den psikolojik yorgunluk cabasi idareyle bi sorun mu yasadin da sana bubu yaptilar diolar ya diorum muduru sokakta gorsem tanimam cok yiprandim anlayacgn
Kızlar asagidaki popcorn battaniyeyi de cok begendim. Bu tığla yapılıyor örgü bilmeyenler icin tığla baslamak daha kolay olur. Yarin motifini cikarcam. Her motif ayri ayri yapilip en son birbirine dikilip kenarlari oyalaniyor. Elimde 1 tane eflatun ip var onla deneyim hosuma giderse haftasonu ipini alip baslicam. Eki Görüntüle 1977781
evet öyle diince bende bi şaşırdım bebek minnacık ne organına bakıcak diye gitmedim 500 tl diince neye bakılıo okdr dedm böyle bi açıklamada bulundular
Onları sürekli tüketiyorm bol sıvı da var ama şuan wc ye götrcek şeylrden korkuyorum çünkü çk fena oldu kanıyo da.krem fln bişelr sürüyorm da inşllh geçer wc fobisi oluştu boşaltım en önemli şey oysa.ilkinde son ay yaşamştm bu durumu bu sefer erken başladı.saol cnm.
Bnm 18 nisandaydı kontrol nerdyse 7 hafta geçmi olcktı üstnden dün dayanamadım gttm %80 kız gbi dedi.kız ismi düşünp duruyorm çok zormuş kız ismi
Onları sürekli tüketiyorm bol sıvı da var ama şuan wc ye götrcek şeylrden korkuyorum çünkü çk fena oldu kanıyo da.krem fln bişelr sürüyorm da inşllh geçer wc fobisi oluştu boşaltım en önemli şey oysa.ilkinde son ay yaşamştm bu durumu bu sefer erken başladı.saol cnm.
Bnm 18 nisandaydı kontrol nerdyse 7 hafta geçmi olcktı üstnden dün dayanamadım gttm %80 kız gbi dedi.kız ismi düşünp duruyorm çok zormuş kız ismi
Canim ben elimdeki iple motifini cikarmaya basladim. Bide adım adım yazdim nasil yapilacagini yarin tamamlar yuklerim buraya. Cok guzel modele benziyor bide hizli ürüyor. Şişte ilmek sayisi cok olunca bunaltiyor ama tığ işi motif motif oldugundan cok keyifli.
Canim ben elimdeki iple motifini cikarmaya basladim. Bide adım adım yazdim nasil yapilacagini yarin tamamlar yuklerim buraya. Cok guzel modele benziyor bide hizli ürüyor. Şişte ilmek sayisi cok olunca bunaltiyor ama tığ işi motif motif oldugundan cok keyifli.
Evet annem de motif kolay dedi eğer 240 kadr ilmek aynı anda islersen battaniye ortaya gelmedn bikarsin dedi tek tek ufak ufak yaptm çok defa da söktüm 1 ay ugrastm :)
bugün 13+5 olduk sanırım kilo alımım başladı ilk trimesteri 0 kiloyla kapatmıştm ne aldm ne verdim sabahları 67.8 çıkarken 2 gündür 68.3 çıkıyorum kaçınılmaz duruma doğru yol alıyorum heralde :)
Evet annem de motif kolay dedi eğer 240 kadr ilmek aynı anda islersen battaniye ortaya gelmedn bikarsin dedi tek tek ufak ufak yaptm çok defa da söktüm 1 ay ugrastm :)
evet motifler her zaman daha kolay ve eğlenceli bence de koca battaniye şişle örmek daha zor geliyo bana da gerçi çalışıyorum akşam 7.30da anca evde oluyorum sabah 6.40da çıkıyorum öremem ben bişey eve zor yetişiyorum ama örebilsem motif motif olanlardan örerdim