2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
11. haftada nasıl bukdr kesin söylemişler ki meral ettm doğrusu :)
Son ay izne çıkınca ör bence :). Valla nasıl böyle tahmin yapıyorlar bilmiyorum o kadr küçük bebekte pipi mi belli olurms :) ama br tanidiga 10.hhafta dems erkek diye çocuğu erkek

Çok fazla geldi bana ben 55 muayne ücreti,ikili test içinde 60 tl ödedim.

Gunaydin canimm guzel haberlerini alacagiz insallahhh inaniyorum

Youtube den video ile yapilamicak el isi yok canim hic bilmeyen kuzenim suanda saheserler yaratiyor inanilmaz

Dün ben hamilelik eğitim kursuna başladım çok eğlenceli 34 haftaya kadar devam ediyor kızlar düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum çok değişik bilgiler ve normal Doğumun incelikleri öğretiliyor

Dün ben hamilelik eğitim kursuna başladım çok eğlenceli 34 haftaya kadar devam ediyor kızlar düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum çok değişik bilgiler ve normal Doğumun incelikleri öğretiliyor
Bende ıstıyorum ama saatlerı aksam aksam da bana uymuyo tekrar bakıcam ama yuzmeyı yada yogayı ıstıyorum. Bakalım.

Bende ıstıyorum ama saatlerı aksam aksam da bana uymuyo tekrar bakıcam ama yuzmeyı yada yogayı ıstıyorum. Bakalım.
Canım benim gündüzleri hafta da 1 gün şimdilik 20. Haftaya kadar sabah 10 da gidiyorum hem eğitim hem egzersiz ama yüzme Yok havuz hamileler için pek uygun değil dediler bende o yüzden üzerine düşmedim yaz geliyor denize gideriz artık fırsat buldukça
Ben öyle büyük bir yerde yaşamıyorum ama hamilelik üzerine çok yer var burda sen de bulursun inşallah kafana göre biyer

ahh ahh çalışmasam ne hayaller varda işten eve zor atıyorum kendimi 7 buçukta

kızlar günaydın bulantı ve kusmaları devam eden bir tek ben mi varım yoksa yaşayanlar var mı hala?
dramamine günde iki kere artık seni kesmez dedi Dr. 4 kilo vermişim. zofer verdi günde bi tane bu akşam alacağım artık yarın kullanmaya başlıyorum. gerçekten artık bitsin istiyorum çok bıktım ne yemek yiyesim var ne işe gelesim

ahh ahh çalışmasam ne hayaller varda işten eve zor atıyorum kendimi 7 buçukta
Ayy canım valla çalışıyor olunca çok zor kendine vakit ayırmak ev işi mi gezme mi derken gün yetmiyor ben evde olunca kendime değişiklik arıyorum vakit geçsin diye öğrenmek açısından da iyi bi deneyim olucak bana bazı seanslara eşimle gidicez ona da öğreteceklermiş en çok buna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…