hayırlı olsun canım ama cinsiyet imkansız buradan. benim ikili testte 13 haftanın başındaydım net bir şey göremedi bacak araları kapalı dedi. artık iki hafta sonra inş :)
Canlarım ayrıca bi konuda hepiniz den fikir almak istiyorum ateş ölçer alıcam dijital olanlardan kendimin ateşle ilgili çok sıkıntım oluyor almışken iyi birşey alayım kızımada kullanırım diye düşündüm tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız ürünlerin markaları nedir ? Kulaktan olan mı daha iyidir ki temassız olan mı
Canlarım ayrıca bi konuda hepiniz den fikir almak istiyorum ateş ölçer alıcam dijital olanlardan kendimin ateşle ilgili çok sıkıntım oluyor almışken iyi birşey alayım kızımada kullanırım diye düşündüm tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız ürünlerin markaları nedir ? Kulaktan olan mı daha iyidir ki temassız olan mı
Kızlar gunaydin ben de net olmayan ultrason resmi var bundan da cinsiyet tahmini yapilabilir mi? 9+1dim bu ultrasonda.Nub diyosunuz o ne demek bilmiyorum Eki Görüntüle 1978102
Ben kendimce tahminde bulunayım kız gibi duruyor canm. 6 7 8. Haftalarda bebeğin ultrasondaki durumuna göre yapılıyor bu tahmin seninki 9. Hafta ama olsun genelde dogru çıkıyor benim ilk hamilelikte cin takviminde de bu ultrason resmî tahmininde de erkek çıkmıştı sonuç olarak oğlum oldu :) ikinci icin benim de kız çıkıyor bakalım dogru mu birkaç haftaya öğrenmiş oluruz bu genelde dogru sonuç veriyor diyorlar. Hatta bununla ilgili sayfa var burada
kızlar günaydın bulantı ve kusmaları devam eden bir tek ben mi varım yoksa yaşayanlar var mı hala?
dramamine günde iki kere artık seni kesmez dedi Dr. 4 kilo vermişim. zofer verdi günde bi tane bu akşam alacağım artık yarın kullanmaya başlıyorum. gerçekten artık bitsin istiyorum çok bıktım ne yemek yiyesim var ne işe gelesim
Kızlar gunaydin ben de net olmayan ultrason resmi var bundan da cinsiyet tahmini yapilabilir mi? 9+1dim bu ultrasonda.Nub diyosunuz o ne demek bilmiyorum Eki Görüntüle 1978102
Kese şekline göre erkek kesedeki konumuna Gore kız. Nub da kemik yapısımi desek :) 11.haftada kizdada erkektede br çıkıntı olurmuş kizinki paralel erkeğin çıkıntı dik olurmuş ordan tahmin yapılmaya çalışıyor erkek nubu olup kız çıkan duymadım ama paralel gbi durup erkek çıkan çok :)
ufak oldu ama ben ilk defa örgü yapıyorum youtubeden video izleyerek yaptm aynı ölçüleri yaptm ama küçük oldu biraz deneyimsiz olunca böyle oluyor bende ilk zamanlar örterim anakucağının üzerinde falan orterim o sekilde degerlerindiririm
ufak oldu ama ben ilk defa örgü yapıyorum youtubeden video izleyerek yaptm aynı ölçüleri yaptm ama küçük oldu biraz deneyimsiz olunca böyle oluyor bende ilk zamanlar örterim anakucağının üzerinde falan orterim o sekilde degerlerindiririm
Aynen canm bnmde aklıma öyle geldi ana kucağı için çok çok guzl olur :))) bnde önce bitirdim internetteki ölçülere Gore annem dediki yavrucum bu ne çocuğu bunun içine sığdırmazsn sn biraz daha ör dedi avantajliydm motif motif yaptığım için ek yapabildm