kızlar günaydın bulantı ve kusmaları devam eden bir tek ben mi varım yoksa yaşayanlar var mı hala?
dramamine günde iki kere artık seni kesmez dedi Dr. 4 kilo vermişim. zofer verdi günde bi tane bu akşam alacağım artık yarın kullanmaya başlıyorum. gerçekten artık bitsin istiyorum çok bıktım ne yemek yiyesim var ne işe gelesim
Benimde devam ediyor cnm sabah akşam kaçınılmaz bir kusma döngüsü, birde evin bütün camları açık ama kokuyor girince 10 dakka kendime gelemiyorum ne zaman bitecekkkkk bu bulantı diye bağırasım var
benim de bulantılarım 6+3 te başladı, sabah uyandıktan gece yatana kadar kusuyordum, su bile midemi bulandırıyordu... doktorum zofer verdi ama kullanmaya korktum. şimdi 11+4teyim bulantım devam ediyor ama kusmalarım azaldı. iştahımsa hiç yok, zorla yiyorum... süt,yoğurt hiç yiyemiyorum. tost,çorba,makarna ancak duruyor midemde... doktorum 1-2 haftaya geçer diyor ama bedenim yorgun,halsiz...
Aynen canm bnmde aklıma öyle geldi ana kucağı için çok çok guzl olur :))) bnde önce bitirdim internetteki ölçülere Gore annem dediki yavrucum bu ne çocuğu bunun içine sığdırmazsn sn biraz daha ör dedi avantajliydm motif motif yaptığım için ek yapabildm
kızlar merhaba.bende ekim annesi olacağım inşallah.ikinciye hamileyim.benimde bitmek bilmeyen bir mide bulantım var.bir gün iyiyim bir gün kötü.ilaç olarak hiçbişey kullanmıyorum dayanmaya çalışıyorum.artık kusmaya da korkuyorum boğazım tahriş olmuş şuan bedenim işyerinde ama ruhum yatakta
Eline saglik canim biraz kucuk ama sahane gorunuyor youtubeden video ile yaptim demissin ismini ne diye arattin bende yapmak isterimm.... iyi gunlerde saglikla kullansin insallah bebisin
Eline saglik canim biraz kucuk ama sahane gorunuyor youtubeden video ile yaptim demissin ismini ne diye arattin bende yapmak isterimm.... iyi gunlerde saglikla kullansin insallah bebisin
Canim ben elimdeki iple motifini cikarmaya basladim. Bide adım adım yazdim nasil yapilacagini yarin tamamlar yuklerim buraya. Cok guzel modele benziyor bide hizli ürüyor. Şişte ilmek sayisi cok olunca bunaltiyor ama tığ işi motif motif oldugundan cok keyifli.
kızlar günaydın bulantı ve kusmaları devam eden bir tek ben mi varım yoksa yaşayanlar var mı hala?
dramamine günde iki kere artık seni kesmez dedi Dr. 4 kilo vermişim. zofer verdi günde bi tane bu akşam alacağım artık yarın kullanmaya başlıyorum. gerçekten artık bitsin istiyorum çok bıktım ne yemek yiyesim var ne işe gelesim
Canlarım ayrıca bi konuda hepiniz den fikir almak istiyorum ateş ölçer alıcam dijital olanlardan kendimin ateşle ilgili çok sıkıntım oluyor almışken iyi birşey alayım kızımada kullanırım diye düşündüm tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız ürünlerin markaları nedir ? Kulaktan olan mı daha iyidir ki temassız olan mı
cabim sen link kopyalayabiliormusun atyigin video direk burdan aciliyor youtubeye yonlendirmiyor yada bana ozel msj olarak atabilirsen kaybetmem bu videoyu yoksa burda kim vurduya karisir bulamammm :)
kızlar merhaba.bende ekim annesi olacağım inşallah.ikinciye hamileyim.benimde bitmek bilmeyen bir mide bulantım var.bir gün iyiyim bir gün kötü.ilaç olarak hiçbişey kullanmıyorum dayanmaya çalışıyorum.artık kusmaya da korkuyorum boğazım tahriş olmuş şuan bedenim işyerinde ama ruhum yatakta
Canm benmde bulantm yok ama hala kusuyorum koku duydukça ve bugn sabah safra kustm içinde kırmızılık vardı herlde benm bogazmda tahrs oldu kandı gelen şeyde sonradan koku gelince öyle tahmin ettim