2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Benimde devam ediyor cnm sabah akşam kaçınılmaz bir kusma döngüsü, birde evin bütün camları açık ama kokuyor girince 10 dakka kendime gelemiyorum ne zaman bitecekkkkk bu bulantı diye bağırasım var

benim de bulantılarım 6+3 te başladı, sabah uyandıktan gece yatana kadar kusuyordum, su bile midemi bulandırıyordu... doktorum zofer verdi ama kullanmaya korktum. şimdi 11+4teyim bulantım devam ediyor ama kusmalarım azaldı. iştahımsa hiç yok, zorla yiyorum... süt,yoğurt hiç yiyemiyorum. tost,çorba,makarna ancak duruyor midemde... doktorum 1-2 haftaya geçer diyor ama bedenim yorgun,halsiz...

ne guzel senin çözüm olmuş benim bastan sökmem lazımdı açıkçası onuda gözüm kesmedi zaten büyükte annem örmeye başlamış bile

kızlar merhaba.bende ekim annesi olacağım inşallah.ikinciye hamileyim.benimde bitmek bilmeyen bir mide bulantım var.bir gün iyiyim bir gün kötü.ilaç olarak hiçbişey kullanmıyorum dayanmaya çalışıyorum.artık kusmaya da korkuyorum boğazım tahriş olmuş şuan bedenim işyerinde ama ruhum yatakta

ayyy canım sende mi burdasın :))) diğer topikten hatırlamışsındır sende beni :)

ya kızlar bide benim bebişime bakın bakalım kız mı erkek mi sizce ??? 9 haftalıkken çekilmişti

Eklentiler

• IMG-20170320-WA0009.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
Canım bende senin gibiyim, daha geçmedi Sadece kusma sayım azaldı, yine gün boyu bulantı hali devam ediyor, hep kusacak gibi bir halim oluyor.
Canım ben kızımda braun kulaktan ölçer aldım, halada kullanıyoruz sağlam birşey, tavsiye ederim.

tesekkur ederim canım ben sana adresini atayım
cabim sen link kopyalayabiliormusun atyigin video direk burdan aciliyor youtubeye yonlendirmiyor yada bana ozel msj olarak atabilirsen kaybetmem bu videoyu yoksa burda kim vurduya karisir bulamammm :)

ne guzel senin çözüm olmuş benim bastan sökmem lazımdı açıkçası onuda gözüm kesmedi zaten büyükte annem örmeye başlamış bile
Ne guzl işte iki tane olacak farklı farklı kullanirsin :) bnde merk sardm örgü ye ilk patigimi gorsen çok komik oldu snin elin yatkinmis gene

Canm benmde bulantm yok ama hala kusuyorum koku duydukça ve bugn sabah safra kustm içinde kırmızılık vardı herlde benm bogazmda tahrs oldu kandı gelen şeyde sonradan koku gelince öyle tahmin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…