2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Beenn hepsi gtti valla kapış kapış bn kapisamadm malesf kuveti aldm kovasını kapmislar ama bn bnm bebeğime degl ablamn bebeğine aldm ve suan ozendm esimi diğer a101e yolladm varsa bizede alacak :)
bende aldım banyo setini a101 bir den herkes hamile :)

Canm benmde bulantm yok ama hala kusuyorum koku duydukça ve bugn sabah safra kustm içinde kırmızılık vardı herlde benm bogazmda tahrs oldu kandı gelen şeyde sonradan koku gelince öyle tahmin ettim
bende artık kusmaya korkuyorum o boğazdaki acılık hissi sanki boğazıma biey takılmış hissi varya beni mahvediyo inan hemen su içiyorum üstüne şekerli su içmişim gibi geliyor

bende aldım banyo setini a101 bir den herkes hamile :)
Valla ha o değilde kovayı almışlar küvet almamslar niye takımı bozuyorlar ki . Valla çok ozendm ya ablamn doğumu yakın olmasa kız sen git kendin al bu benm diyecemde yazık o karniyla nasl alsn :) bzde başka yerden alicaz artk kalmamış çünkü a101de :)

bende artık kusmaya korkuyorum o boğazdaki acılık hissi sanki boğazıma biey takılmış hissi varya beni mahvediyo inan hemen su içiyorum üstüne şekerli su içmişim gibi geliyor
Mecbur katlaniyoruz canm bazn hiç kusmuyorm bazn günde 2 3 kere tiksindikce kusuyorum. Bugn eşime kahvaltı hazirlaym yazık adama dedim.

Malesf boş migdeyi kustm resmen esimde kızdı niye zorluyorsun hazirlayamiyorsun işte diye . Çok ilginç yoğurt kokusuna kustm düsn yani . İnslh geçer ya

Sagol tatlım yorumun icin. Pazartesi baska hastanede randevum var o hastanede ultrason cihazinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Insallah pazartesi yuklerim yeni ultrason fotografini.

Allah bagislasin yavrularini canim saglikla kucagina al insallah. Benim de cin takvimi erkek diyor:)

Sagol tatlım yorumun icin. Pazartesi baska hastanede randevum var o hastanede ultrason cihazinin daha iyi olacagini dusunuyorum. Insallah pazartesi yuklerim yeni ultrason fotografini.
İnslh canm :) at yegenimizi görelim tahmin faln eğlenceli oluyor:)

hayırlı olsun canım ama cinsiyet imkansız buradan. benim ikili testte 13 haftanın başındaydım net bir şey göremedi bacak araları kapalı dedi. artık iki hafta sonra inş :)
Rabbim gonlune gore versin saglikla gelsinler insallah. Gittigim hastanede ultrason cihazlari cok cok eski canim bundan baska goruntu yok elimde.

keşke 2 tane alsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…