2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
keşke 2 tane alsaydın
Kısmet başka br indirime valla evde isim ne indirim kovalayacam iste hem esime çok yük olmam hemde zevkli oluyormuş böyle ilk defa indirimden birşey aldm. Bn 2 yıl önce setini 50 tlye satiyordum bu 22ye gelince hoş geldi bna )

Insallah saglikla devam ettigini goreyimde canim. Her muayenede bunu atlatayim digerinde rahat olurum diyorum ama yook napicaksam boyle kuzum.. 12 haftadan sonra rahat olurum belki.
Benm gbi ilerliyorsun en son 11de gittm ama hala rahat değilm bu kez de 15.hafta gidicem bu kez rahatlarm diyorum bakalm gerçekten öyle olucak mu bu arada ayın 15inde gidicem ve o gün tam 15+0 oluyormuşuz :)

bende ne kahvaltı hazırlayabiliyorum nede yemek yapabiliyorum benimde eşim hazırlıo sağolsun.inşallah geçer canım bide senin 14 haftalık olmuş geçsin artık yaaa Allah yardımcımız olsun

Merhaba hanimlar bursadan anne adaylari var mi aramizda :)

bende ne kahvaltı hazırlayabiliyorum nede yemek yapabiliyorum benimde eşim hazırlıo sağolsun.inşallah geçer canım bide senin 14 haftalık olmuş geçsin artık yaaa Allah yardımcımız olsun
Valla ha cumartesi günü 14+0 oluyoruz ne kaldı surda ama geçmiyor umarm 16.haftadan sonra gecer :)

Benm gbi ilerliyorsun en son 11de gittm ama hala rahat değilm bu kez de 15.hafta gidicem bu kez rahatlarm diyorum bakalm gerçekten öyle olucak mu bu arada ayın 15inde gidicem ve o gün tam 15+0 oluyormuşuz :)
Bu gittiginde cinsiyet net belli olur insallah senin canim. Benimde bu randevuda tahmine baslar belki dr. Ilk defa gidecegim bu hastanede net gorucem insallah bebegimi hep cok bulanikti hic net degildi cihaz.

Bu gittiginde cinsiyet net belli olur insallah senin canim. Benimde bu randevuda tahmine baslar belki dr. Ilk defa gidecegim bu hastanede net gorucem insallah bebegimi hep cok bulanikti hic net degildi cihaz.
Valla tahmin guzl olmuyor bu kez de merk daha çok oluyo mesela suan erkeğe odaklanmamak için uğraşıyorum bir dahaki gittiğimde kız derse diye ama hep erkek eşyalarına bakıyorum istemednde olsa hayali bile erkek gbi kuruyorum odayı şöyle mavi süslerm yok şöyle yaparm böyle yaparm :) umarm tahmini yanılmaz . Farkı yok ama alistrmisim istemeden kendimi

MERHABA KIZLAR LİSTEYİ YAVAŞ YAVAŞ DÜZENLİYORUM SİZLERİNDE HABERİ OLSUN GRUBA UĞRAMAYAN BAŞKA EKİM GRUPLARINDA TAKILAN VEYA SADECE İSMİNİ YAZDIRIP AYLARDIR KK YA GİRMEYENLE VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BEBEĞİNE VEDA EDEN ANNELERİ LİSTEDEN ÇIKARDIM ÇÜNKÜ TAKİP AÇISINDAN BU DAHA İYİ VE KOLAY OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM YARIN FELAN DA TABLO YAPICAM SİZLERDEN BİLGİLER İSTİCEM VEEE SON OLARAK CİNSİYETİ KESİNLEŞEN ANNE ADAYLARIMIZ BENİ ETİKETLEYEREK CİNSİYETLERİ İLETİRLERSE LİSTENİN YANLARINA ONUDA EKLİCEM MUTLU AKŞAMLARRR

Canım benide eklermisin? İlk sayfadaki liste değilmi ?

Hadi bismillah...
Bana erkek dedı ama 19 unu beklıyorum net bı daha bakalım dıye ondan sonra soylerım canım

Erkekkk beniimkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…