2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
aslında küvette çokda aönemli değil renk. sağlık olsun
İlk gebelikte düşük olunca pek cesaret de edemedik, 11 haftanın içindeyiz henüz, dediğiniz gibi renk küçük bir bahane ama aklım kaldı yani ürünlerde hem kaliteliymiş hem de fiyatları çok uygun, alanlar güzel günlerde kullansın

Canim ben 13. Haftada azaldi dedim tam tekrar son bir atak geldi. Simdi 14. Haftadayim 3 gundur bulantim yok. Ama saclar çıkıyormuş acayip bir kazinti var. Hep bisey yemek istiyorsun. Hala parfum, kahve cay falan gibi kokular kotu yapiyor beni. Ama kusmuyorum.
ya kızlar bide benim bebişime bakın bakalım kız mı erkek mi sizce ??? 9 haftalıkken çekilmişti
Canim anlayamadim
@ozlmlvnt kucuk cimcime bir kızım olacak inşallah

Beni de ekler misiniz listeye

Bulanti ve sancilar da kesilince bebeği görmeyi istiyorum bu ara ben de. 16. Hafta gitmem gerek ama burda okudukça hemen randevu alasim geliyor.

Yani doğal sayılır valla bnde sırf ikiz olurmu diye şubat ayında klomen kullanacaktm ama kalmism bile ocak ayında kismet hersy :) o hap sadece vesile çok guzl olmuş ama :)
Ayy canım klomen rahatsızlık yoksa kullanılmıyor. Yani yumurtanın üretilmesi, büyümesiyle ilgili rahatsızlık varsa veriyorlar. Doktor bana hiç takip yapmadan klomen verdi, 10 tane yumurta oluştu, oturup kalkarken bile yumurtalıklarım acıyordu. Neyse zaten gerek kalmamış

Kızlar benım karnım kasıklarım agrıyo sankı ya. Oyle cok degıl ama sankı ne bılıyım.

Bende pazartesi gunu gidicem doktora 12+0 olucak o gun inseallah..valla boyle cogu kisinin cinsiyet tahminleri cikinca heyecan yaptim..en son 7 haftalikken gitmistim bakalim simdiki goruntusu nasil olacak merakla heyecanla bekliyorum..orgu isleri baslamis masaallah elinize saglik hanimlar cok guzel gorunuyor hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…