2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benm normal oluyordu yumurtam ama iki kere denendi daha önce :) ama tutmamisti esimn sperm probleminden kaynaklı olsa gerek duzelince tekrar deneyeym dedm ama gerk kalmadı çok şükür

Kızlar bu kremi çok duyup aldım. Sürdüm ama ciltte hiç kalmıyor, hemen emiliyor. Hemen giyinip çıkma açısından çok iyi ama emin olamadım nemlendirdi mi diye. Cilde esneklik kazandırıyormuş. İnşallah işe yarar

Çok şükür inslh kan sonucunda guzl gelir :)
Cinsiyet icn ne dedi :)
Canım burun kemiği oluşmuş deyince o kadar sevindim ki cinsiyet sormayı unuttum :) sağlıklı olsun da fark etmez derler ya. Aynen onu yaşadım :) iki hafta sonra söyler inşallah

Canım burun kemiği oluşmuş deyince o kadar sevindim ki cinsiyet sormayı unuttum :) sağlıklı olsun da fark etmez derler ya. Aynen onu yaşadım :) iki hafta sonra söyler inşallah
İnslh bnde dedign gbi bebeği izlemekten cinsiyete erkek dediği sonradan geldi aklıma o kendimde olsam bu kadr çabuk belli oluyormu derdm :) ama ellerini ayaklarını takip etmekten soruları unuttm

Ben ikili testi bursada nerede yaptirdiniz diye sorucaktim :)

canim beni de eklermisin. muhtemel doğum tarihi 23 Ekim

Ben ikili testi bursada nerede yaptirdiniz diye sorucaktim :)
Canım ablam kendı druna yaptırıcaktı ama bebegın pozısyonundan dolayı olcemedı. Gercek beye gıdıyodu medıkal parkta gıt gel gıt gel yapıyodu. Oda degıstırdı drunu ahmet yılmaz dıye bı dra gıdıyo fsm de. O gormus ıste en sonunda ensesını falan olcmus ama parayı sorarım ne kadara yaptırdıgını.

Evet canım bende bunu cok gordum burada kullan ıyıdır bence ama fıyatı bıraz pahalı.

Arkadaşlar herkese merhaba
Benim kafam baya karışık istanbulda anadolu yakasında olup doktorundan memnun olan var mi?
Ben Acıbadem e gidiyorum doktorundan da cok memnunum ama dogum fiyatlari cok yuksek.O kadar para vermek istemiyorum.
Sizin önerilerinizi merak ediyorum

Cok sevinirim canim :) bi kac kisiden duydugum perinatolog varmis yanlis hatirlamiosam ona baktiriliyomus ben de merak ettim.doruk hastanesine kemal korogluna gidiyorum ben de duymussundur belki aslinda cok memnunum kendisinden umarim cok ucuk bi rakam istemezler ikili tarama icin

Benım burada duydugum perinatolog fıyatları baya pahalı. Ben almanyadayım canım yaptırmadım ıkılı test.

İstege baglı canım ben oglumda da yaptırmamıstım sımdıde gerek gormedım. Drda onermedı ailede ve 35 yas ustu kısıler de yapılıyomus daha cok.
Anladim canim dogrudur :) insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize:)

Benm normal oluyordu yumurtam ama iki kere denendi daha önce :) ama tutmamisti esimn sperm probleminden kaynaklı olsa gerek duzelince tekrar deneyeym dedm ama gerk kalmadı çok şükür
bende her ay düzenli yumurtluyorum aslında ama doktor takip yaparken klome kullandırdı bana da 2 ay yumurta sayısı da artıyo klomenle benim 2 mi olmuştu hatırlayamadm tam ikiz olur diye çok korkmuştm hiç olmadı :) klomen kullanmadığım ay geldi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…