2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Korkmuş :) bn çok istiyordm normal yumurtlamam olduğu halde ekstra yumurta çoğaltıcı kürler yapiyordm . Olmadı kısmet işte . Bnde ilk takipte 2 ikincide 3 tane vardı ama olmadı normal zamnda oldu

Büyük ihtimalle kız dedi benim prenses bacaklarını açmış hiç utanma yok teyzesi
bnde bi gittiğimde doktor %80 erkek dedi ertesi hafta sonuç almaya gittim bidaha baktık bacakları bağdaş yapmış kordonuda sıkıştırmış bacak arasına kımıldatamadık :) bidaki randevum 22 nisan bakalım o zaman ne dicek

Eklentiler

• IMG_20170406_210923.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar nasılsınız? 10gun sonra cınsıyet tahmını ıcın doktor randevum var. Sabah cok erken saate Randevu aldım ama sımdı de sabah kahvaltı yapmadan gıttıgımızde bebegım bacaklarını acar mı yoksa hareketsız mı durur bılemedım. Tecrubelı anne ve anne adaylarından yorum beklıyorum cınsıyet ıcın kahvaltı oncesı mı ıyıdır kahvaltı sonrası mı

bende dra hep ac gldlyorum tartida fazla cikmiim die zaten aayakkabi dahil kiyafetlerle cikioz bide tok olunca 3 kilo farkedio

Beni de ekler misiniz? Her zaman yazamıyorum ama sayfa atlamadan okuyorumm. Çalışan ve yetisemeyen anne 2. Gebeliğim henuz cinsiyeti bilmiyorum

İstege baglı canım ben oglumda da yaptırmamıstım sımdıde gerek gormedım. Drda onermedı ailede ve 35 yas ustu kısıler de yapılıyomus daha cok.
Ben de ikili testi yaptrmadm.doktorum risk cıkarsa amniyosentez düşünür müsün dedi.ben de kesinlikle düşünmüyorum deyince bosyere kendine stres yapma dedi.

Benim bildiğim tok karnına olunca bebek hareketli oluyo.hareket ederse cinsiyet tahmin edilebilir.tabi bebeğin o anki pozisyonu cok önemli

Ben ilk hamileliğim de çok kullandım 18 kilo aldım.ama cahillik sürmedigim yerler çatladı sürdüğüm yerler hiç catlamadi.bi de çok pahalı yaa

Benim de kontrolüm 22 nisan büyük ihtimal cinsiyeti ögreniriz.son kontrolde dr erken demisti.esim ve benim için hic farketmiyor cinsiyeti sağlıkla hayirsiyla kucağımıza alalm da.ilk çocuğumuz olacak nasip olursa ama 2.gebelik.benim yaşadığımı Rabbim düşmanma vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…