Kızlar nasılsınız? 10gun sonra cınsıyet tahmını ıcın doktor randevum var. Sabah cok erken saate Randevu aldım ama sımdı de sabah kahvaltı yapmadan gıttıgımızde bebegım bacaklarını acar mı yoksa hareketsız mı durur bılemedım. Tecrubelı anne ve anne adaylarından yorum beklıyorum cınsıyet ıcın kahvaltı oncesı mı ıyıdır kahvaltı sonrası mı
Kızlar nasılsınız? 10gun sonra cınsıyet tahmını ıcın doktor randevum var. Sabah cok erken saate Randevu aldım ama sımdı de sabah kahvaltı yapmadan gıttıgımızde bebegım bacaklarını acar mı yoksa hareketsız mı durur bılemedım. Tecrubelı anne ve anne adaylarından yorum beklıyorum cınsıyet ıcın kahvaltı oncesı mı ıyıdır kahvaltı sonrası mı
bnde bi gittiğimde doktor %80 erkek dedi ertesi hafta sonuç almaya gittim bidaha baktık bacakları bağdaş yapmış kordonuda sıkıştırmış bacak arasına kımıldatamadık :) bidaki randevum 22 nisan bakalım o zaman ne dicek
Ben hep kızım olsun istediğim için çok kaptırdım ama bilmiyorum tabiki allah bilir salı günü 2 li tarama sonucu için gidecem belki tekrar bakar doktorum tabiki sağlıklı olmaları herşeyden önemli,)
Notu yazamadan yollamisim bir motifli battaniyede benden ben yaptim kizlar aslinda onceki dusugum de yani 1 sene once baslamistim insallah bu bebisime kullanmak nasip eder Rabbim... Kenarlarida krem yapiyorum kucuk geldi gozume...
Pazartesi gunu gidecektim ama halsizligim falan cok olunca bugun gittik doktora minigimizi gorduk Allahim eller omuzlar nasil oynatiyor oyle yuzustu yatmis bi de cok sekerdi esimde doktorun monitorunden izledi cok sukur hersey yolunda bugun aslinda 11+4 um ama 12+1 cikti masaallah onden gidiyor..2li test yaptirmadik biz ense kalinligini olctu ama sormayi unuttuk bebisi gorunce