2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ultrasondan yarım saat önce çikolata yersen bebek hareketli oluyor. dene istersen

Canim sekerli bisey ye oyle git ins görürsün

Ben son kontrolde doktora gitmeden hemen önce çikolata yedim çok hareketliydi oynayıp duruyordu cinsiyetide çok rahat gördü doktor

Kizlar ben Bursa'da medikabil Recep doğanlara gidiyorum.ikili test icin 40 tl ödedim ve muayene ücreti 100 tl.sonuclarda bir hafta sonra çıkıyor

Ben son kontrolde doktora gitmeden hemen önce çikolata yedim çok hareketliydi oynayıp duruyordu cinsiyetide çok rahat gördü doktor
Yanı hareketli olursa daha mi kolay görünür cinsiyeti canim.meraktan çatlayacam İnan ki.ve doktor randevum 3,5 hafta sonra

Ben ilk hamileliğim de çok kullandım 18 kilo aldım.ama cahillik sürmedigim yerler çatladı sürdüğüm yerler hiç catlamadi.bi de çok pahalı yaa
Bana çok pahalı gelmedi. Güneş kremleri, yüz kremleri de bu fiyatlarda oluyor. İki tanesini 122 liraya aldim

Ben hep kızım olsun istediğim için çok kaptırdım ama bilmiyorum tabiki allah bilir salı günü 2 li tarama sonucu için gidecem belki tekrar bakar doktorum tabiki sağlıklı olmaları herşeyden önemli,)

Notu yazamadan yollamisim bir motifli battaniyede benden ben yaptim kizlar aslinda onceki dusugum de yani 1 sene once baslamistim insallah bu bebisime kullanmak nasip eder Rabbim... Kenarlarida krem yapiyorum kucuk geldi gozume...
Güle güle kullansn inslh :) bn bu modelide denedm ama bunuda yapamadm ne çok ugrasmism yaaa :)))

ben bugun aç karnına gitttim hıc sormadan doktor erkek dedı pipide barız gorunuodu 12+3 gunluguz

kızlar ense kALINLIGI kaç cıktı bebişlerin?

Pazartesi gunu gidecektim ama halsizligim falan cok olunca bugun gittik doktora minigimizi gorduk Allahim eller omuzlar nasil oynatiyor oyle yuzustu yatmis bi de cok sekerdi esimde doktorun monitorunden izledi cok sukur hersey yolunda bugun aslinda 11+4 um ama 12+1 cikti masaallah onden gidiyor..2li test yaptirmadik biz ense kalinligini olctu ama sormayi unuttuk bebisi gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…