Kizlaar ben geldim Dr'dan. Bebegimi gördük, hatta kalp atisini bile gördük. Minik kalbinin kasilip gevsemesini izledik. Dr 5+5 oldugumu söyledi. Tup bebek oldugu icin son adet tarihim pek gecerli degil cunku yumurtalar 11 ocakta dillendi. Dr bana embryo konduktan sonra 3-4 gunde tutunur demişti ama ben transferden 15 dk sonra karnimda balik titremesi gibi tutunma anini hissettim ve sonra batmalar başladı. Benim bebegim ilk gunden tutundu eminim artık. 5. Gun embryosuydu. 40 yasindayim hic kendimi sakinmadim. Tatilde cocuklu misafir de agirladim 10 gun. Esimle birlikte de oldum hamilelik testi sonrasi. 10 gun sonra kalbi duymak icin gideceğim. Sitenin gunluk hamilelik takvimi bende tamamen uyumlu. 2-3 gundur 11den sonra sabah bulanti hissediyorum. Bugun daha belirgindi.
Gecen yil arkadasim hamile kaldi 40 yasi da, kiloyla antibiyotik turlu cesit ilaç, alkol de almisti 7. Haftaya kadar çünkü ustune gorme kanamasini regl zannetmisti, son 1 haftaya kadar ofis çalışması dahil herseyi yaptı. Son günu doldurdu çocuğu. Cok saglikli bir bebegi oldu. Saglikli bebek celik halatlarla bağlanıyor. Lutfen endise etmeyin. Bu aylarin tadini çıkarın