• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım Allah kolaylık versin, işlerini kolaylaştırsın. Yavrularının iyi olmasına sevindim.
Teşekkürler canımmm..
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa sana da sabır versin ..

Alla alla densizlik etmiş.ona neymiş senin kilon hayret bişi !!
Saol canım çok teşekkürler
Allah güç, sabır versin canım... inşallah bu günler geçip en iyi arkadaşımız olacaklar...
Evet aynen öyle. Şuan kızım küçük arkadaşım benim :))

regl olan bayanlar 1 kere olduktan sonra devamı düzenli mi gitti ben de oldum şimdi düzenli devam ediosa hem yıllık iznime hem kurban bayramına denk gelio kör olasıca bukdr ay olmadı olmadı olacak zamanı buldu

Canım ben ilk kez geçen ay olmuştum onun üzerinden 38 gün sonra ikinci regl oldum normalde hamilelik öncesi hiç düzensiz regl problemim olmamıştı galiba daha hormonlar tam düzeninde değil

selam kızlar bizde sıkıntılar bitmiyor :KK43: Artık şöyle bir rahat etmek istiyorum ama bu gidişle zor gibi.. Dünde oğlanda bir kusma başladı. öyle kusuyorki ağzından burnundan fışkırdı tam 7 kez :KK43: eşim hemen acile götürdü, orada da kusmuş.. Ateş ve ishal olmadığı için doktor ilaç vs vermemiş. Allahtan gece kusmadı. Ama ben bitmiş durumdayım. Eşim sabah diyor yüzün solmuş.. Kaç gündür uykusuzluktan ölüyorum.. Nolur dua edin..

Geçmiş olsun canım nasıl oldular

regl olan bayanlar 1 kere olduktan sonra devamı düzenli mi gitti ben de oldum şimdi düzenli devam ediosa hem yıllık iznime hem kurban bayramına denk gelio kör olasıca bukdr ay olmadı olmadı olacak zamanı buldu
Canım benim de hamile kalmadan önce acayip düzenliydi. Son 3 aydır regl oluyorum her seferinde en az 10 gün gecikiyo. Düzene girmesi biraz zaman alacak demekki

Geçmiş olsun canım nasıl oldular
Canım şükür iyilerde benim süt kesildi sanki. kız yine emmeyi bıraktı. Sanırım artık benim bünyede kaldırmıyor :( Alarm vermeye başladı. Küçükken memeye dönsün diye baya uğraşmıştım. Tam 4 ay uğraşın sonunda dönmüştü. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten 9 ayı doldurdular artık emerlerse emsinler emmezseler mamayla devam edeceğim. Çünkü yoruldum :(

kızlar kv arkamdan çok kilo aldı zayıflasın die laf ediyomuş

Daha doğum yapalı ne kadar oldu ,2 yılda vücut anca kendini toparlıyor,ben 57.5 'a
hamile kalmıştım ama normalde 53 ,54 kilom tedaviyle hamile kaldım ,şuanda 57.5 kiloyum yine kilo aldım,benimde eltim sağolsun bir hamileyken birde şimdi şişko diye sesleniyor boyumda 165 , hiç iyi niyetli görmüyorum malesef senin kayınvalidenide aynı şekilde kıskançlık var sanırım .

Saolun kızlar hepinizden Allah razı olsun. Çok şükür daha iyiler. Kız antibiyotiği alınca ateşte düştü, kulak ağrısıda geçti. Oğlana da emedur fitil verince kusma durdu. @Fineas canım 4üz düşünemiyorum :))) Allah kat kat sabır versin gerçekten çünkü çook zor. Ben bazen eşime diyordum 3üzü olanlar napıyo acaba diye :)))
bir gün şöyle uzanıp ikisinin saatlerce oynadığını görürmüyüm diye düşünüyorum. Artık gece yatakta topuklarım ağrıyor ve sızlıyor her yerim :KK43: işten geliyorum ve onları uyutana kadar hiç oturmuyorum. Birazda titizlik var işte yapmadan durmuyorum evde. Yarın temizlikçi geliyor kesin ondan çok iş yaparım ben :))

Çok geçmiş olsun canım.

Biz uzun yolda kucakta geldik, kıyamet koptu arabada, ağladı, mecbur aldım. Önce mola verdik, dışarıya çıkınca alkışladı, heyecanlandı, sonra yerine koyacağım zaman ağlamaya başladı. 11-12 saat yol, yerinde 5 saat anca kalmıştır, sık sık da toplamı 3-3,5 saat olmak üzere kısa kısa mola verdik. Bebek arabasında da bir zaman sonra sıkılıyor. Kucakta dolaşıyoruz. : /.

Bizimkide çok sıkıldı ,bizim yolumuz kısa olduğu halde istanbuldan boluya geçtik abant falan ,daha çok kucaktaydı. Senin için çok zor olmuştur eminim , temmuzda side ye gideceğiz kendi aracımızla memlekete falan bakalım nasıl yapacağız.

yolculuk ve tatil yapmış anneler otel tatili bebekle zor mu ek gıda işini nasıl çözdünüz uyuyacağı zaman odaya mı götürdünüz yolculuk kaç saat sürdü nasıl geçti
eşim otele gidelim dio bana çocukla rezil mi oluruz düşüncesi sarıo kv izmirde oraya gidelim diyorum kararsız kaldık

Biz otel rezervasyonumuzu yaptık ama kendi aracımızla çıkacağımız için geze geze bayağı dolaşacağız gözüm korkmuyor değil , otel bebek dostu olanı seçtik bebekler için ek gıda özel çıkıyor, bayramda abanta kaçtık 2 gün yoğurdumu,çorbasını kavanozlayıp yanımda götürdúm ,dışarıdaysak uyku saatinde arabada uyuttum.

4.aydan sonra olmaya başladım ama hala tam düzenli değil öne atıyor tarihi ,bizde otel rezervasyonumuzu yaptık şu anda 1 hafta öne attı böyle giderse tatilde bende regl olacağım ve tampon kesinlikle kullanamıyorum.

Daha doğum yapalı ne kadar oldu ,2 yılda vücut anca kendini toparlıyor,ben 57.5 'a
hamile kalmıştım ama normalde 53 ,54 kilom tedaviyle hamile kaldım ,şuanda 57.5 kiloyum yine kilo aldım,benimde eltim sağolsun bir hamileyken birde şimdi şişko diye sesleniyor boyumda 165 , hiç iyi niyetli görmüyorum malesef senin kayınvalidenide aynı şekilde kıskançlık var sanırım .

Çok geçmiş olsun canım.

Bizimkide çok sıkıldı ,bizim yolumuz kısa olduğu halde istanbuldan boluya geçtik abant falan ,daha çok kucaktaydı. Senin için çok zor olmuştur eminim , temmuzda side ye gideceğiz kendi aracımızla memlekete falan bakalım nasıl yapacağız.

Biz otel rezervasyonumuzu yaptık ama kendi aracımızla çıkacağımız için geze geze bayağı dolaşacağız gözüm korkmuyor değil , otel bebek dostu olanı seçtik bebekler için ek gıda özel çıkıyor, bayramda abanta kaçtık 2 gün yoğurdumu,çorbasını kavanozlayıp yanımda götürdúm ,dışarıdaysak uyku saatinde arabada uyuttum.

4.aydan sonra olmaya başladım ama hala tam düzenli değil öne atıyor tarihi ,bizde otel rezervasyonumuzu yaptık şu anda 1 hafta öne attı böyle giderse tatilde bende regl olacağım ve tampon kesinlikle kullanamıyorum.
napcaksn peki :) denize girmedende tatil boş
bn hiç denemedim tampon rahat eder miyim becerebiliröym bilmiorum da

napcaksn peki :) denize girmedende tatil boş
bn hiç denemedim tampon rahat eder miyim becerebiliröym bilmiorum da

Ben tamponla yapamıyorum onu takınca yürüyemiyorum o derece rahatsız oluyorum, birde güneşe alerjim var gölgede şezlongda pinekleyeceğim sanırım :) bol bol kitap okurum artık :)) denize girmeyide çok istiyorum geçen yılda gidemedik zaten ,bebişimle keyif yaparız diyordum ama bende bilmiyorum nasıl olacak ,tarihi ileri atalım dedim ama olmuyor malesef :(

Kitaplar sorulmuş. En çok oynadığımız şey kitaplar. Diğer oyuncakları pek sevmiyor. Bütün gün okuyoruz. Benimki konuştu konuşacak sanki sürekli birşeyler anlatıyor. Pearson serisini hala seviyor bizde 3kitap var. İş bankası hareketli kitaplardan sen kimsin ve burada kim yaşıyor var. Yalnız bınları hep yedi köşelerinden. Sormadan aklıma geldi ben de koli bandı geçtim üstünden artık ıslanmıyor kitaplar. Yeni kitap alırsam hemen koli bandı ile çevrelerim. İyi geceler farecikler ve iyi yürekli dev memo var bir de bunlar seviye üstü ve diğer kitaplara nazaran ince o yüzden tavsiye etmiyorum henüz.
Ayyyy .... içimden söylendim yani. Ben de kilo veremedim ama ek gıda rayına otursun öyle başlayacağım. Bitki çayı içmeye çekiniyorum en basidi.
yolculuk ve tatil yapmış anneler otel tatili bebekle zor mu ek gıda işini nasıl çözdünüz uyuyacağı zaman odaya mı götürdünüz yolculuk kaç saat sürdü nasıl geçti
eşim otele gidelim dio bana çocukla rezil mi oluruz düşüncesi sarıo kv izmirde oraya gidelim diyorum kararsız kaldık
Bebek arabasında uyumaya alışkın bizimki o yüzden genelde bebek arabasında uyuttum. Bir kere sahildeki puflarda uzanırken uyudu. Zaten odaya geçip dinlenmek istediğin zamanlar da olacak o saatleri bebeğe göre ayarlayabilirsin. Ek gıda olarak yanımda bisküvi süt damlası peynirlerden ve kefir götürdüm sadece o da en kötü ihtimal birşey yemezse diye. Kahvaltıda meyve çıkıyor peynir zeytin zaten diyet ürünler olarak var. Yumurta köy yumurtası değil tabi ama o da var. Öğle akşam aynı otellerde haşlanmış sebze oluyor. Et olarak güvendiğin otelse kuzu balık Vs çıkıyor. Bazı oteller hindiye yükleniyor:)
planda yapamayacağız yani tampon deneyimin var mı
Tampon denedim birkaç kez ama pek rahat edemiyorum zor durumda kalsam denerdim belki.

68le hamile kalmıştm 70im şimdi ama aslnda 60 olmam lazm ama onun söylemesiyle mi yani
Aranızdaki muhabbeti ve samimiyeti bilmiyoruz tabi belki çok yakınsınızdır ama yine de hoş olmamış böyle söylemesi, henüz bebeğin çok küçük kaldı ki üstünde yalnızca 2 kg kalmış ve abes bir kilon yok. Ben bu işi çözemedim benim boyum 170 kilom 63-64 arası ve gören zayıfsın diyor 70 öyle anormal bir kilo değil ki niye sana kilolu muamelesi yapıyorlar. Duyan da fil gibisin zannedecek(kaldı ki bebek emzirirken fil gibi de olsam takmam ve kimse laf etmemeli diye düşünüyorum)

Valla beni görse ne derdi acaba. :KK70:
Canım bebek büyütmek ve emzirmek en önemlisi, Allaha şükredelim ki brbeklerimiz emiyor, o kilolar gider. Ayrıca varsın kalsın sağlık açısından problem olmadıktan sonra üç aşağı beş yukarı sorun değil bence. Ben öyle çok zayıf sevmem azıcık balık et iyidir. Ne demiş atalarımız "Bir dirhem et bin ayıbı örter" :) :rapci:

Canım şükür iyilerde benim süt kesildi sanki. kız yine emmeyi bıraktı. Sanırım artık benim bünyede kaldırmıyor :KK43: Alarm vermeye başladı. Küçükken memeye dönsün diye baya uğraşmıştım. Tam 4 ay uğraşın sonunda dönmüştü. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten 9 ayı doldurdular artık emerlerse emsinler emmezseler mamayla devam edeceğim. Çünkü yoruldum :KK43:
Benim oglumda uyanikken emmeyi reddediyor sagip veriyoeum mecburen ama evde bir cocugum daha var ve cook yorucu oluyor benim oglum 6 aylik 3.aydsn beri boyleyiz bende tam uykuya dalacakken kucagima alip emziriyorum uykuluyken emiyor. Ek gidaya da gectik ama doyurucu olmuyor ki. Emmeyen bebek.ne zormus

İkincide henüz olmadım ilk kızımda 40 ım çıktıktan sonra olmuştum ve çok düzenli ilerlemişti, tamamen şans işi galiba.

Canım şükür iyilerde benim süt kesildi sanki. kız yine emmeyi bıraktı. Sanırım artık benim bünyede kaldırmıyor :KK43: Alarm vermeye başladı. Küçükken memeye dönsün diye baya uğraşmıştım. Tam 4 ay uğraşın sonunda dönmüştü. Artık kendimde o gücü bulamıyorum. Zaten 9 ayı doldurdular artık emerlerse emsinler emmezseler mamayla devam edeceğim. Çünkü yoruldum :KK43:
Canım hepimiz şahidiz ki sen evlatlarını güzel bir şekilde yetiştirmek için geceni gündüzüne katıyorsun, hem çalışıp hem ikiz bebelerle toplam üç çocuk bakıp hemde evde ekmek bisküvi yapıyorsun(41 kere maşallah) kendini harap etme, sen emmeyecekler sütüm gitti dedikçe geleceği varsa da gelmez. Bir damla anne sütü içmeden büyüyen bebekler var. Gittiği yere kadar gider. Olmazsa rızıkları bu kadarmış dersin. Allah sağlık sıhhat versin öyle ya da böyle büyüyecekler. Bu kadar emdiklerine şükür. Vitae Vitae arkadaşım sözlerim senin için de geçerli. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.

Biz kibrisa gittik ist a kadar araba ile ordan uçakla. Sorun yaşamadık allah'a şükür. Otelde bebek yemekleri vardı ama benim oğlum bebek yemeği yemiyor orda ona uyabilecek çorba ve yemeklerden verdim ayran verdim. Yanımda organik meyve püresi götürdüm. Uyku saatinde odaya götürdüm aslında bebek arabasında dolaşarakda uyur ama etrafta çocuk gördükçe dikkati dağıldı. Biz sorun yaşamadık dediğim gibi hatta oğlumun çok hoşuma gitti sanki ufku genişledi tatilde :) benim oğlumda seninki gibi çok hareketli hiç durmak bilmiyor.

Methi olan adac puanı iyi bir koltuk, ben geriye dönük tercih ettiğim için elemiştim. Bir de güvenlik yastıklı sirona kullanan bir arkadaşım bebeğinin öne kaykılmasından şikayetçi yani şöyle ki bu koltuklar bu yastık üzerinden emniyet kemeriyle bağlanıyor ve kendi kemerleri yok ya bebeğin totoşu ve bacakları öne doğru kayıyor ve bebiş kaykılıyormuş, onun haricinde bir şikayet duymadım canım.
Ben de dediğin sebepten vazgeçtim canım o koltuktan çünkü kızım eminim sevmez o yastığı. Şu ana kadar araştırdıklarım içinde en iyisi ve uygunu senin tavsiye ettiğin bebeconfort milofix onu alacağız yüksek ihtimalle.

Hadi ya eşin mi söyledi? Sen ne dedin peki? Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor çok büyük bir hormonel değişim içindeyiz hala ve bazen insanlar bunu anlayamayabiliyor malesef kadın olsalar bile durum değişmiyor.

kızlar yoğurdu mayaladıktwn sonra dolaba kaldırmayı unutmuşum gece uyandığımda kaldırdım ekşi olmuştu bnm oğlan yemedi aonra o yoğurtla yeniden mayaladm mayası ekşi diemidir nedir oda ekşi oldu nasıl düzelticdm mayamı
Ben biraz şeker katıyorum mayaya tatlı oluyor sonraki mayaladığım

Back
X