Daha doğum yapalı ne kadar oldu ,2 yılda vücut anca kendini toparlıyor,ben 57.5 'a
hamile kalmıştım ama normalde 53 ,54 kilom tedaviyle hamile kaldım ,şuanda 57.5 kiloyum yine kilo aldım,benimde eltim sağolsun bir hamileyken birde şimdi şişko diye sesleniyor boyumda 165 , hiç iyi niyetli görmüyorum malesef senin kayınvalidenide aynı şekilde kıskançlık var sanırım .
Çok geçmiş olsun canım.
Bizimkide çok sıkıldı ,bizim yolumuz kısa olduğu halde istanbuldan boluya geçtik abant falan ,daha çok kucaktaydı. Senin için çok zor olmuştur eminim , temmuzda side ye gideceğiz kendi aracımızla memlekete falan bakalım nasıl yapacağız.
Biz otel rezervasyonumuzu yaptık ama kendi aracımızla çıkacağımız için geze geze bayağı dolaşacağız gözüm korkmuyor değil , otel bebek dostu olanı seçtik bebekler için ek gıda özel çıkıyor, bayramda abanta kaçtık 2 gün yoğurdumu,çorbasını kavanozlayıp yanımda götürdúm ,dışarıdaysak uyku saatinde arabada uyuttum.
4.aydan sonra olmaya başladım ama hala tam düzenli değil öne atıyor tarihi ,bizde otel rezervasyonumuzu yaptık şu anda 1 hafta öne attı böyle giderse tatilde bende regl olacağım ve tampon kesinlikle kullanamıyorum.