- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Ooo anneanneye şiddet ha, yaparlar bu bebeler benimki de bu sabah babasını tekmeledi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo anneanneye şiddet ha, yaparlar bu bebeler benimki de bu sabah babasını tekmeledi![]()
Benimki de kendi oturabiliyor. Emekleme pozisyonundayken ayaklarının üstünde poposunu havaya dikiyor bide. Uzağa bişey koyuyorum çaba göstersin emekler gibi yapsın diye, sürüne sürüne gidip alıyor. Ama hile yaptın annecim diyorum.37ye kadar sürebiliyormuş bu atakMemeye yapışık yaşıyor, herşeyden çok çabuk sıkılıyor sürekli mızmız herşeye ııhh ııhh yapıyor çok memnuniyetsiz.. Dişten yana tık yok bizde.. Gecenin bir yarısı kalkmış yatağa oturmuş tepemde saçımı çekiyor.. İlginç birşeydir ileriye doğru tam emekleyemiyor sürünerek zorla biraz gidiyor ama kendi başına emekleme pozisyonundan kendi başına oturabiliyor.. Geri geri emekliyordu onu da bıraktı tamamen.. Belki bu atakla tam emekler.. Bakalım bizim diş sıkıntıları ne zaman başlayacak, hiç rahatlık görmeyeceğiz anlaşılan
![]()
Bizimkiler biraz cinsBenimki de kendi oturabiliyor. Emekleme pozisyonundayken ayaklarının üstünde poposunu havaya dikiyor bide. Uzağa bişey koyuyorum çaba göstersin emekler gibi yapsın diye, sürüne sürüne gidip alıyor. Ama hile yaptın annecim diyorum.
Merhaba. Ben travel Sistem kullanıyorum, çok memnunum. Bebek arabası büyük olacak diye çok büyük bagajlı bir araba aldım kendime. Böylece bagaja sığıyor. İlk altı ay zaten araba koltuğu olarak kullandığımız minik pusette uyuyor. Evden çıkacağım zamanı uyku zamanına denk getiriyordum, araçta uyuyakalıyordu, hiç uykusu bölünmeden puseti bebek arabasının iskeletine monte edip devam ediyorduk. Hiç baston kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama onun da güzel yönleri vardır. Bence az güçle çok gitmesi için arka terlerin büyük olmasına dikkat etmelisiniz.Çok teşekkürler cevaplar için. Sorduğum kimse olumlu bişey söylemedi neredeyse travellerle ilgili sanırım puset döneceğim.
Chicco liteway plus çok ağır geldi ılk tercihimdi aslında.
Casual Vista nasıl biliyor musunuz?
Benim kızım da uzun süre poposunu havaya dikti. Demek ki emeklemeye hazırlık o. Şınav mı çekecek bu çocuk diyorduk :)Benimki de kendi oturabiliyor. Emekleme pozisyonundayken ayaklarının üstünde poposunu havaya dikiyor bide. Uzağa bişey koyuyorum çaba göstersin emekler gibi yapsın diye, sürüne sürüne gidip alıyor. Ama hile yaptın annecim diyorum.
Bizde artık tutunup kalkiyoruz tek başına koltukta durabiliyoruz
Sıralamaya da başlarız inşallah :)))Eki Görüntüle 2159697
Hele tipe :)) maşallah bide dönmüyor emeklemiyor diyordun bak bu aşamaları geçip direk mevzuya girmiş:))Bizde artık tutunup kalkiyoruz tek başına koltukta durabiliyoruz
Aynı benimki gibiEmzirmiyorum ağlıyor çünkü...gerçi ben de 4 ay emmişim annem üzülme 8 aylık o diyor.
Bende sorun şu ki hiç bi zaman sütüm sağınca gelmedi.. o yüzden sağamıyorum da.. vardır bunda da bi hayır tabi kiAynı benimki gibiBende göğsüme tutuyorum bir çığlık kıyamet kopuyor. Hiç emmedi
Bende kesilmesin diye sağıyorum ama birşey çıkmadı
1 ölçek çıktı
Oğlanı o taraftan emzirmeye çalışıyorum oda emmiyor, herkes kendi tarafını emiyor :) Artık takmamaya çalışıyorum ben, emmezse emmesin. Büyük kızımda emmedi. Sağıyorsun sende değilmi? Bari öyle içirelim
Eowynn_arwn canımm maşallah, benim kızda kalkıp sıralıyor artık. Emekleme desen her yere gidip geliyor :) Sürünmeyi bıraktı işi çözünce :)
Oğlumda sonunda geri geri gidiyor bir iki adım :)))))
sağlık olsun canım, artık ben kabulenmeye başladım. buna şükür bu zamana kadar zorlamaylada olsa verdim, vicdanım rahat :) oğlum artık nereye kadar emerseBende sorun şu ki hiç bi zaman sütüm sağınca gelmedi.. o yüzden sağamıyorum da.. vardır bunda da bi hayır tabi ki
Geçmişolsun aynı durumdayız 1 haftador öyle benim de ve iştahsızlık var hiçbirşey yemiyor çok bunaldımoğlan öksürüo diş bi taraftan hastalık bi taraftan uykusuz geceler![]()
Maşallah kuzucukBizde artık tutunup kalkiyoruz tek başına koltukta durabiliyoruz
Ahhahaha :) o kadr değil ama baya bisiler ogrendi bizim kız bı yerden tutup kalkıyor emeklemeyi ogrendi alkış yapma ve en değişigi merhaba yaptırıyorum :) Anne abla gel git faln diyo bu atakta öğrendi bunları ede dede baba 6 aydan beri diyordu zaten . :) Ama sana kötü bı haberim var 36.hafta çok daha huysuzdu bizimki kök sokturdu 38. Haftada şuan az kaldı bitiyor bizimki :)34. Hafta çok iğrenç geçiyorSizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
![]()
Kemerler tüm oto koltuklarında aynı canım ben hiç öyle bir sorun yaşamadım ama yatma meselesi doğru, ancak o yatma meselesi geriye dönük tüm oto koltuklarında ve yeni üretilen - neredeyse- tüm 9-18 koltuklarda aynı şekilde. Yatma kademeleri hep düşük. Ben çareyi resmini attığım şekilde buldum :)yesoka90 canım bebe confort milofix almaya karar verdik biz de ancak aklıma bir şey takıldı internette (yabancı sitelerde) bebek uyuduğu zaman yeterli yatış kademesi olmadığından kafasının öne düştüğü, bir de kemerleri aşırı büyük ve sürekli dönüp bebeği rahatsız ediyor gibi eleştiriler yapılmış. Sence yatış kademesi nasıl ve kemerler sıkıntılı mı?
Geçmiş olsun . Bizimki de hastalandı haziran başıydı 3 kere götürdük hırıltı için bişi yok diyip diyip yolladılar en son acile götürdük şükür ki biri film çekmeyi akıl ettide kızımin cigerlerinde iltihap varmış hemen iğne faln yapıldı buhar ilaçlar faln derkn şükür geçti ilaçları yeni bitti düzeldi çok şükür.Tatilden dönünce hasta olmuştu oğlum şimdi ateşi Yok öksürük de kısmen gitti ama iştahsızlık huysuzluk uykusuzluk hat safhada. Alttan 2 diş var üstler şişmiş 4 tane bembeyaz olmuş ama patlamıyor. -vampir gibi bizi ısırıyor sürekli çok sinirli ve mızmız. Tamamen değişti. Bi de günde 1-2 kere kusuyor ve hırıltısı geçmiyor. Çok bunaldım dişler ne zaman patlar ya da diş değil alerji mi kafayı yiyeceğim
Nasılsın kuzu :) bizi anlatmışsin bizimde atak dis birbirine girdi ama geciyo sanirm ya baya azalmıştı ama dünden beri daha mızmiz oldu bn ustlerde geliyor diye düşünüyorum bakalm. :)bnmki ayaklanmayı ve kendisi yattığı yerden kalkıp oturmayı öğrendi fiziksel olarak sen söyleyince düşündüm de zihinsel olarak takip etmemişim bişey öğrendi mi die bizim dişle atak birbirine girdi 36da asıl kara bulutlar gözüküyor bnm ki meme de uyumaya döndü bide ayrıca yeni doğanmgibi sımsıkı sarışıpmgezdirtio kendini öyle uyuyo kucağımdan indiemeden oturuyprum ağlıo gezince susuo 1 haftadr uyku yok :) diş mi atak mı bilemedm gecenin bi körü kalkıo geri uyutmak 1 saati buluo hiç yapmadığı şeyler
Arkadaşım ben britax marka travel sistem kullanıyorum, arabamız var bagajı çok geniş bebek arabasını pekte aktif kullanmaıdğım için memnunum ama aktif kullanmak istiyorsan chicco ohlala bence mükemmel eğer aktif kullanacak olsam kesinlikle onu alırdım.Çok teşekkürler cevaplar için. Sorduğum kimse olumlu bişey söylemedi neredeyse travellerle ilgili sanırım puset döneceğim.
Chicco liteway plus çok ağır geldi ılk tercihimdi aslında.
Casual Vista nasıl biliyor musunuz?