• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar tahlil sonuçlarımız çıktı. Demir 34 ferritin 6 çıkmış dr ilaca gerek yok dedi kırmızı ete ağırlık verin dedi. Sizde kaç çıktı?

Daha dün yazmıştım dişimiz daha çıkmadı diş belirtimiz de yok diye. Az önce bardaktan su içirirken tınk tınk etti, ay bunun dişi çıkmış diye nasıl sevindim. Alttan bi dişimiz çıkmış çok şükür. Darısı diğer dişlerin ve bu forumdaki diğer dişi çıkmayan bebişlerin başına :))

Daha dün yazmıştım dişimiz daha çıkmadı diş belirtimiz de yok diye. Az önce bardaktan su içirirken tınk tınk etti, ay bunun dişi çıkmış diye nasıl sevindim. Alttan bi dişimiz çıkmış çok şükür. Darısı diğer dişlerin ve bu forumdaki diğer dişi çıkmayan bebişlerin başına :))
Gözün aydın canım bizim ikisi bir çıkmış :)

Hayırlı olsun dişler diğerleri de gelir arka arkya:)

Bizim de son dönemde aynı tahlil de yaptırdım normal dediler ama içim hiç rahat değil
Allah allah.. çok sık kaka yapıyor hep ishal bide sümüksü görünce korktum. Temizse neden acaba ya. Ben de mi tahlil yaptırsam. Virüs ise tahlilde çıkmıyor diyorlardı sani. Allah korusun.

PaytiPo PaytiPo her durumda adaletli olmya çalışıyorum öperken bile 2 sine de eşit öpück konduruyorum:) çok müdahale etmemye çalışıyorum 2 sinin ilişksine tabi oğlum çaktrmadan bişeler yaparsa ben de çaktrmadan yanlarına gdp korumya çalışıyorum kızımı,çnkü oğluma o esnada yapma etme dynce ters tepiyo daha çk kıskanıyo.aslında düşkünler birbirlerine :) çocuk bebeği diil anneyi kıskanırmş annenin eşit yaklaşması çok önemli bence

Allah allah.. çok sık kaka yapıyor hep ishal bide sümüksü görünce korktum. Temizse neden acaba ya. Ben de mi tahlil yaptırsam. Virüs ise tahlilde çıkmıyor diyorlardı sani. Allah korusun.
Evet canım tahlilde birşey çıkmadı muhtemelen mikrobik birşey. Büyük kızımda vardı bayramdan beri geçmedi şimdi ufaklıkta oldu. Neden olduğunu bilememek hastanelere gittiğin halde sorun yok deyip geri gönderilmek çok sinir bozucu.

Evet canım tahlilde birşey çıkmadı muhtemelen mikrobik birşey. Büyük kızımda vardı bayramdan beri geçmedi şimdi ufaklıkta oldu. Neden olduğunu bilememek hastanelere gittiğin halde sorun yok deyip geri gönderilmek çok sinir bozucu.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun

Hayirli olsun canım dişiniz :)) darısı bize inşallah ciksada kurtulsak bizde :(
liliyaa liliyaa yesoka90 yesoka90 kızlar geçmiş olsun.bizimde bı ara öyle ishal gibiydi muz yedirdim toparladı kakayi ;)

Kızlar bnm cadı 3-4 gündür sadece bağırıyor.ciglik çığlığa.ne oyundan anlıyor ne başka bisiden.cildircam artık.damaklari iyice kabardi dış mi yapiyo ki.gece uyku deseniz hiç yok.beraber uyuyoruz artık beşigi unuttuk iki ay oldu.arkami dinemuyorum hmn uyanıp ağlamaya başlıyor.cok yiprandim :( daha nereye kdr sürecek bu böyle.kizkardesimin oğluna imreniyorum.aksam 9 da yatırıyor sabaha kdr uyuyo çocuk.benim ne gecem var ne gündüzüm :(

Back
X